Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mirek.P 4. 1. 2024 20:46

Vsichni tri tuto sluzbu maji za 99,-kc, jen prvni mesice to maji zdarma - tusim prvni 3 mesice. Zadarmo ani kure nehrabe....
PS: Docela me tady prekvapuje to vzruseni ohledne Apple. Vzdyt iPhone ma dnes kazdy druhy, tak nechapu ty narazky.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 4. 1. 2024 21:29

Jo, omlouvám se, pravda: https://www.t-mobile.cz/apple-watch-connection

Nečetl jsem pořádně a měl jsem za to, že jde o obyč eSIM, tu T-Mobile zdarma má.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod retron 5. 1. 2024 11:32

Ale pozor Vodafone to navíc ještě nabízí pouze k datově neomezeným tarifům. A celkově to je u nich dost problémové.
retron
Junior

Odeslat příspěvekod bubocz 5. 1. 2024 22:41

Je to tady mimo téma, ale když už to tu padlo - mohu se zeptat na tu problémovost u Vodafone? Mám 2 eSIM, v Apple Watch a iPadu, a problémy jsem neměl… Na rozdíl od T-mobile zatím Vodafone neumí roaming, a dál?
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 6. 1. 2024 18:30

Cau, ten studentsky 10Mbit se da vyjednat za 350 primo na pobocce nebo jen retence?
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 6. 1. 2024 20:45

Na webu https://eshop.t-mobile.cz/prejdete si nech e-mailem poslat 50% slevový kód na první tři měsíce a studentský tarif si s ním následně objednej online. Po třech měsících si v rámci retence vyjednáš prodloužení slevy na 2 roky.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 6. 1. 2024 21:42

Milosi, jsem jeste 1,5m u O2, jak si ted muzu nechat poslat kod? Mozna jsem to napsal blbe, neni to uplne aktualni.... :)
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 7. 1. 2024 00:01

Tak nemusíš si ten slevový kód přece vyžádat hned teď :-) A i kdyby, tak tě ten kód k ničemu nezavazuje. Oficiální platnost slevového kódu je 30 dnů od obdržení, reálně lze ale použít i později.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 10. 1. 2024 11:26

bubocz píše:Je to tady mimo téma, ale když už to tu padlo - mohu se zeptat na tu problémovost u Vodafone? Mám 2 eSIM, v Apple Watch a iPadu, a problémy jsem neměl… Na rozdíl od T-mobile zatím Vodafone neumí roaming, a dál?

tak se podivej na techforum, kolik bylo problémů s implementací eSim na AppleWatch a doted to treba nekomu na OneNet nejede. A to že, je podmínkou neomezený datový tarif je nonsens, který nikdo jiný nemá.
retron
Junior

Odeslat příspěvekod jege 11. 1. 2024 20:48

A k čemu je nutný neomezený datový tarif pro Apple Watch, resp. za co je pak těch 99 Kč poplatku? :hm

Měl jsem to u O2, ale žádný jiný Internet tam nebyl podmínkou a chápal jsem to tak, že těch 99 Kč je právě za datový tarif pro Apple Watch.
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod retron 12. 1. 2024 10:35

no nutný právě vůbec není, ale Vodafone Ti to bez toho prostě neaktivuje
retron
Junior

Odeslat příspěvekod ... 12. 1. 2024 17:45

A kdyz se po te aktivaci neomezeny datovy tarif zrusi?
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubocz 13. 1. 2024 07:26

jege píše:A k čemu je nutný neomezený datový tarif pro Apple Watch, resp. za co je pak těch 99 Kč poplatku? :hm

Měl jsem to u O2, ale žádný jiný Internet tam nebyl podmínkou a chápal jsem to tak, že těch 99 Kč je právě za datový tarif pro Apple Watch.

V mém případě je to jednoduché - chtěl jsem obecně Vodafone a za 418 měsíčně flat a neomezená data mne motivovala k přechodu od Kaktusu. A 99 beru cenu za eSIM a služby kolem. Vzhledem k tomu, že jednu eSIM za 99 Kč mám i do iPadu, tak mi to přišlo zajímavější než tam mít nějakou předplacenku a řešit kredit a dobíjení… A přímo do Apple Watch jsem to zkrátka chtěl ;-)
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod retron 15. 1. 2024 11:40

99 Kč nikdo neřeší, to má kartel všech tří stejné, ovšem neomezená data vyžaduje pouze Vodafone
retron
Junior

Odeslat příspěvekod Davidbenis 15. 1. 2024 15:18

Neomezena data Vodafone vyžaduje ale nevím jak to mají ostatní opice ale Vodafone umožňuje rozšíření nejen do hodinek ale na jakékoliv další zařízení umožňující eSIM (až 2X) a SIM plastová zůstává.
Davidbenis
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka