Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 26. 1. 2024 12:18

Aha ja uz v tom mam hokej, myslel jsem, ze XL je ten beznej hahaha...Neni to fakt ten zakladni?? :hm

Proč si mám vybrat tarif Neomezeně XL?
Náš nejdostupnější neomezený tarif, se kterým můžete konečně zapomenout na datové limity. Podrží vás při videohovorech a zahrajete si s ním i oblíbené online hry. Tarif jede rychlostí 10 Mb/s, a navíc máte prvních 15 GB plnou rychlostí. S tímto tarifem můžete neomezeně volat a psát do všech sítí. Volat, psát a čerpat 15 GB dat můžete v EU pohodlně a bezpečně jako doma. EU datový limit je celkem 36 GB.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 26. 1. 2024 12:28

Dospělácký tarif "Neomezeně XL" není to samé, jako studentský tarif "Student Neomezeně XL" :-)
Přílohy
T-Mobile - Tarify Student.gif
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 26. 1. 2024 12:38

Hruza, ale na prvni pohled to nemaj rozliseny. Ja samozrejme prehlidnul student Xl...

https://eshop.t-mobile.cz/tarify-pro-mlade
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 26. 1. 2024 12:54

vojta66 píše:@Milos
a Magenta TV umožňuje pomocí malého "triku" přetáčet reklamy na Primě ;-)

Můžeš prosím sdělit ten trik ? Máme také MM Magentu M doma. Ď.

Poslal jsem ti SZ, nechci to tady raději moc ventilovat, aby tomu triku nezačali bránit.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gman 1. 2. 2024 17:34

Jaká je zhruba šance na prodloužení slevy 50% po 3 měsících?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 1. 2. 2024 18:12

Vyšší než 50% B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 1. 2. 2024 18:40

Já osobně počítám s prodloužením na několik let. Dva roky nebo pět let se dává? :)
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 1. 2. 2024 19:07

Pět
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2024 19:33

gman píše:Jaká je zhruba šance na prodloužení slevy 50% po 3 měsících?

Podle toho, co se zde různě psalo, je šance minimálně 95%.

kpt.Picard píše:Já osobně počítám s prodloužením na několik let. Dva roky nebo pět let se dává? :)

Jestli si dobře pamatuji, tak máš studentské tarify a u nich se sleva prodlužuje jen na dva roky. Na pět let se prodloužuje sleva u klasických (dospěláckých) tarifů.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 20. 2. 2024 14:04

Při přenosu čísla do TM s 50% slevou na první tři měsíce mi web na mobilu ukáže jen tři tarify (neom 10Mbs, 10GB a 4GB). Lze využít tuto akvizični nabidku na další tarify?
Tu je odkaz https://eshop.t-mobile.cz/prejdete?pers ... t=prejdete
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 20. 2. 2024 14:38

Ano, tu slevu 50% na první tři měsíce lze využít i na jiné tarify.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jan.machalik 20. 2. 2024 14:55

Možná hloupá otázka, ale je reálná šance získat víc než 50% slevu? Aktuálně mám Neomezeně 2xl s 50% slevou, tj 515,-Kč
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 20. 2. 2024 15:12

Pokud máš jen jeden tarif (jednu službu), tak šance na retenční slevu větší než 50% je mizivá.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 20. 2. 2024 15:18

kpt.Picard píše:Já osobně počítám s prodloužením na několik let. Dva roky nebo pět let se dává? :)

Jestli si dobře pamatuji, tak máš studentské tarify a u nich se sleva prodlužuje jen na dva roky. Na pět let se prodloužuje sleva u klasických (dospěláckých) tarifů.[/quote]

3. rokem máme v rodině studentský tarif se slevou je na 5 let. Tarif máme od září 2022, kdy měnili všem tarify, studentský 3 roky
Je totiž rozdíl mezi studentská výhoda a sleva na tarif. Studentská výhoda se obnovuje po 2 letech.
Přílohy
Screenshot_20240220_143438_MjT-Mobile.jpg
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 20. 2. 2024 15:24

Co platilo v roce 2022 ale už úplně neplatí v současné době, ohledně slev v mezičase udělal T-Mobile určité změny :-)
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka