Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 27. 5. 2024 09:53

Jo, bych se smířil s tím, že postupně lokace s víc lidma požerou ti velcí operátoři. Jako je fajn, že TMO dá při plánovaným výpadku optiky třeba data na den zdarma do mobilu. No ale u mě třeba když to celé padlo, tak nejela a i optika ani LTE :(
MV_cz
Junior

Odeslat příspěvekod DRDR321 28. 5. 2024 21:57

Dnes jsem vzal:
1x Neomezeně XL za 465 Kč,
1x 150min, 150sms + 5GB za 220 Kč,
"garance" na 5 let.
DRDR321
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 29. 5. 2024 00:37

Garance je tam nikoliv ceny ale aspoň na výši slevy na případné "nové" tarify.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 5. 2024 07:26

DRDR321 píše:Dnes jsem vzal:
"garance" na 5 let.

Takže tarif Neomezeně XL s klasickou retenční slevou 50%, tarif Data 5GB Plus s retenční slevou 52% a platnost slev na 5 let.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 29. 5. 2024 19:36

Dostal se někdo k tarifu neo volání+SMS a neo data 3Mbs (12GB plná rychlost)?
To je tarif, který se mi zamlouvá, ale nejde si o něj říci.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod naspir 1. 6. 2024 14:58

Zdravím, mám nově internet Fiber 1 Gbit od T-Mobile, funguje velmi dobře v porovnání s předchozím Vodafone na sítí UPC. Cenu jsem si vyjednal na 299,5 Kč měsíčně + 50 Kč router = 349,50 Kč na 24 měsíců. Snad je to nej co jsem mohl dostat nebo dávají na delší dobu či nižší cenu?

Dá se vyjednat případně nějaká sleva na Magenta TV? Z retenčního nepřihazuji nějaký základní balíček zdarma?
Mě by stačil asi ten základ co mají v sazebníku - Magenta TV XS na to by dali jakou maximální slevu? Případně nějaký jiný balíček co vychází dobře?

Kdybych se přidal do Magenta programu tak ty slevy se sčítají?

Jsem poprvé v TMobile tak moc nechápu jak to funguje.
Diky
naspir
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 6. 2024 16:50

Některé vybrané lokality mají cenu ještě nižší, ale v Praze platím to samé. Jen teda jejich router mám v bridge módu a za ním svůj router, takže neplatím těch 50 Kč.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cz01 1. 6. 2024 17:54

Ahoj, můžeš rozvést neplacení poplatku za modem? Rodiče mají nově internet přes 5G tmobile s externí anténou a přepnutý v módu s routováním.

Pokud by se neroutovalo a nastavilo do bridge pokud umí a za to se hodil jiný náš router bylo by to bez poplatku za půjčení zařízení? Díky
cz01
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 1. 6. 2024 18:26

Myslím, že neplacení poplatku za modem v režimu bridge, se týká jen optiky.

naspir píše:Zdravím, mám nově internet Fiber 1 Gbit od T-Mobile, funguje velmi dobře v porovnání s předchozím Vodafone na sítí UPC. Cenu jsem si vyjednal na 299,5 Kč měsíčně + 50 Kč router = 349,50 Kč na 24 měsíců. Snad je to nej co jsem mohl dostat nebo dávají na delší dobu či nižší cenu?

Dá se vyjednat případně nějaká sleva na Magenta TV? Z retenčního nepřihazuji nějaký základní balíček zdarma?
Mě by stačil asi ten základ co mají v sazebníku - Magenta TV XS na to by dali jakou maximální slevu? Případně nějaký jiný balíček co vychází dobře?

Kdybych se přidal do Magenta programu tak ty slevy se sčítají?

Jsem poprvé v TMobile tak moc nechápu jak to funguje.
Diky

Ten 1Gb/s máš s 50% slevou, T-Mobile umí u optického internetu poskytnout slevu až 60% s platností maximálně na 2 roky.

Co vím, tak na tarif XS u Magenta TV žádnou slevu vyjednat nelze, na tarif S lze získat retenční slevu 30% a na vyšší tarify retenční slevu 40%, s platností maximálně na 2 roky. Aktuálně nejvyhodněji vychází vzít tarif M za akční cenu 199Kč na první tři měsíce a pak si v rámci retence vyjednat retenční slevu na tento či jiný tarif (S, M, L, XL) na 2 roky.

Když máš na služby vyjednané retenční slevy, tak sleva z programu Magenta 1 se na ně už nevztahuje (takové slevy se nesčítají).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod paolo.u232 1. 6. 2024 18:46

Optika net tady Teplice mi byly nabídnuty na retencnim 500mbit za 250kc plus pajda modem ( to mam), 1gbit za 300kc plus pajda modem.
Včera jsem mluvil s obchodakem t.mobilu, říkal že ode dneska jsou Teplice v nějaké geo3, nevím co to je, a že umí gigabit za 180kc a modem za kacku. Ale jen novým ovečkam. To jsou úžasný ceny a potvrzuji že jejich optika šlape super
paolo.u232
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 1. 6. 2024 19:06

Jj, o těch určitých lokalitách s extra nízkou cenou optiky (sleva 70%) se už psalo i na předchozí straně viewtopic.php?p=13726691#p13726691
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PanHonza 4. 6. 2024 13:49

DRDR321 píše:Dnes jsem vzal:
"garance" na 5 let.

Dobrý den,

byl byste laskav, prosím, a zodpověděl mi otázky níže?
Předem děkuji za odpověď.

- Přecházel jste od konkurence s OKU/ČVOP kódy?
- Byl jste v momentě pořízení oněch 2 volacích tarifů už klientem TMO?
- Abyste získal onu slevu, stačí odebírat od TMO pouze 2 volací tarify?
PanHonza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mrhule 4. 6. 2024 14:49

stačí mít jedno číslo. cena 465 mi byla na jednom čísle nabídnuta jako stávajícími klientovi tmob, na druhém jako akviziční (vf--tmob) na 3 mesice, nasledne prodlouzeno na neurcito (5 let)
mrhule
Junior

Odeslat příspěvekod DRDR321 6. 6. 2024 09:22

PanHonza píše:
- Přecházel jste od konkurence s OKU/ČVOP kódy?
- Byl jste v momentě pořízení oněch 2 volacích tarifů už klientem TMO?
- Abyste získal onu slevu, stačí odebírat od TMO pouze 2 volací tarify?

Ahoj, měl jsem ramcovku u T-m, ze které jsem musel odejít. Čísla mi převedli na twist a v ten okamžik jsem zavolal na infolinku s tím, že mi slíbili hovor z jejich retenčního oddělení a jelikož nikdo nevolal, tak ať mě tam prepoji :))). Což se taky stalo.

Čísla jsem řešil samostatně (nejsou vedená na jednom účtu) - takové slevy dají i člověku jen s jednou službou :)
DRDR321
Junior

Odeslat příspěvekod Dostalekj 6. 6. 2024 19:27

Dobrý den. Momentálně mám 2x studentský tarif, a 2x 10G plus s 50% slevou. Dnes jsem viděl že t mobile má akviziční tarif 10G plus za standardní cenu 520 Kč. Nezkoušel někdo jestli se dá tento tarif získat se zachováním stávající slevy. Potom by totiž vycházel o 100 Kč výhodněji. Díky. Jiří
Dostalekj
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka