Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 9. 7. 2024 10:34

MV_cz píše:
Milos píše:
MV_cz píše:Musím s tím na prodejnu jako tady kolega? Koukal jsem na můj t-mobile a u magentaTV nejde zobrazit OKU kód, že by se sami ozvali... Nebo mám OKU zobrazit u jiného čísla? Protože za měsíc vyprší tříměsíční sleva u jednoho mobilního čísla, za dva měsíce pak dvouletá sleva u optiky. Že bysme to na retenci zkousli všechno najednou :D

Na prodejně to nevyřešíš. U Magenta TV nejde zobrazit OKU, já si zobrazil OKU k jiné službě, kterou u TM mám a čekal na hovor z retenčního :-)

Jojo, to jsem přesně udělal, navíc s oku čísla, který chci fakt řešit. Nevím jestli sleva magenty na 299 (původně to bylo na 199) mi bude stačit. Usoudil jsem, že lepsi.tv je levnější a funguje možná i lépe, navíc jsem dostal od nich slevu na sledování na více zařízeních, takže vyjde levnějš.
Teď mi třeba přišel z TMO mail, že deaktivovali videotéku, tu jsem vlastně ani nevyzkoušel :D

Nikdo se neozval a je to už přes týden :hm asi kvůli dovoleným? Zkusil jsem včera zobrazit OKU znovu.
MV_cz
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 9. 7. 2024 12:23

Ja se Vam divim, pokud nenajdu oku sam a temer ihned, volam na jakoukoliv linku a tam sdelim at mne ho okamzite poslou do SMS. Samozrejme ze mne ho neposle, ale prepoji na retencni a tam se budto domluvim nebo nedomluvim a v tom pripade plati at mne posle OKU kod do SMS. Finito, Ne ze budu tyden cekat az se najky zamesnanec oligopolu uraci mne zavolat.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 9. 7. 2024 15:06

No a mně se 3x stalo, že mi to OKU poslal hned a čau. Nikam nepřepojoval
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 9. 7. 2024 17:58

Tak dalsi alarm je zahajeni prenosu, co si budem. Na druhou stranu pokud ma nekdo vyhodny tarif uz nastaveny tak vidi ze nic lepsiho proste nema, tak cau. Porad je lepsi vyhodit kaprika nez si vypustit rybnik.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod Millhaus 9. 7. 2024 19:07

Oku zobrazeno ve čtvrtek 4.7 a zároveň zaškrtnuto,že mají volat,volali dnes 9.7 dopoledne a domluva 50% na next 12Giga větší slevu prý nemůže,za mě v poho přecházel jsem ze staršího tarifu 10Giga,takže budu platit asi o 12Kč více.
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod pojdmebojovat91 9. 7. 2024 19:51

Já jsem měl dříve nastavenou slevu 50% a případný přechod na nový tarif bych měl jen 40%. Takže jsem volal na zákaznickou linku, kde jsem poprosil operátora o připojení k věrnostnímu oddělení, což bez problémů připojil a kolega pak nastavil na nový tarif i tu slevu 50%.
pojdmebojovat91
Junior

Odeslat příspěvekod naspir 11. 7. 2024 13:08

Ahoj, měl bych několik otázek:
1.) Jaké máte zkušenosti přechodu a s 50% slevou na 3-4 měsíce a poté jste dostali stejnou 50% slevu i nadále? Je to reálné?
2.) Staré tarify už asi neumí dát co?
3.) K novým tarifům již nejde dát Magenta TV mini zdarma?
4.) Jak jde vyřešit Wifi volání v zahraniční, aby mohlo fungovat? S vodafonem mi o funguje v zahranici a volam kdekoliv na světě na Wifi za ceny mého tarifu/tedy neomezeně.
5.) jak je to se slevy za zařízení? Kolik dávají i v případě retenčních slev?

Díky
naspir
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 11. 7. 2024 13:29

Pokud neozelis bod 4, zbytek je bezpredmetny.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod naspir 11. 7. 2024 13:35

Ale nějak bych bod 4 oželel, jen spíš jsem myslel, že to jde nějak udělat případně přes VPN, nebo že je na to nějaký fígl :)

EDIT: Slovenský Telekom to například umožnuje: https://www.telekom.sk/wiki/volania/volanie-cez-wifi
naspir
Junior

Odeslat příspěvekod Horsal 11. 7. 2024 14:49

Zdravím,
Prosím, poraďte - máme v rodině tarify magenta s malými objemy dat (3-5gb). Já bych jako student chtěl s bráchou získat neomezená data, samozřejmě s retenční cenou. Jde to udělat v magentě nebo ji musíme rozbít? Pokud se chci dostat na retenční linku, mám zažádat o oku individuálně? Nemá někdo zkušenost? Jakou slevu můžu dostat na ty jejich nové tarify next?

Díky.
Horsal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2024 17:03

Zobraz si v samoobsluze OKU (stačí k jednomu číslu) a tak do dvou dnů by se ti mělo ozvat retenční oddělení. V rámci jednoho hovoru pak lze rešit více čísel/tarifů. Maximální sleva je 50%, u studenských tarifů sleva platí 2 roky. Retenční sleva se nesčítá s Magenta slevou.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Horsal 12. 7. 2024 09:49

Dobře, děkuji.
Da se ukecat nějaká sleva na Apple watch, dávají vůbec nějakou?
Horsal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 12. 7. 2024 14:48

Pokud se něco od ledna nezměnilo, tak asi ne, viz. viewtopic.php?p=13647805#p13647805
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fery54 12. 7. 2024 19:14

Ahojte, potřeboval bych ještě jednou trochu poradit :) Situace je teď taková, že jsem byl u Vodafone a přešel jsem na T-Mobile 12GB za 375 Kč (věřím, že se mi podaří později pomocí retence prodloužit).
Rád bych sem dostal i další 2 čísla a internet - momentálně máme vše u Vodafone. Za internet 250MBs platíme dohromady 330 Kč. Za tarif Neomezený Super 417 a za další tarif nemezené volání + sms a 4gb dat 250 Kč.
Všechny služby bych rád převedl na T-Mobile. Rychlost internetu bych rád zanechal, takhle nám vyhovuje. Stejně tak neomezený tarif (přítelkyně ma 26, šel by ještě vyřídit student)? A poslední tarif bych rád zanechal sms i volání, jen trochu více dat (8gb třeba).
Na jakou ideální cenu je prosím momentálně možné se u jednotlivých tarifů dostat?

Jen pro sichr opaku, chci převést 3 služby:
1. Internet 250MBs (330 Kč u Vodafone)
2. Neomezený tarif (415 Kč u Vodafone)
3. Tarif neoemzené volání a sms + 4gb dat (250 Kč u Vodafone).

Děkuji za pomoc :)
Fery54
Junior

Odeslat příspěvekod kautsky555 12. 7. 2024 19:43

Nemáte třeba zaměstnavatele, který nabízí T-Mbile Benefit? tam jsou pak jiné ceny je to bezzávazkový program. Dokážu zjistot zda zaměstnavatel něco má, když mi dáte vědět název zaměstnavatele
kautsky555
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka