od Mufinmufi 15. 9. 2024 12:28
Mám nabídku od retence Vodafone za 1.777 Kč vč. DPH pro business tarif.
V ceně jsou 3 flaty se 7 Gb dat a 1 neomezený flat s 10 Mbps rychlostí a 10x boostem do měsíce (5G rychlost na celý den). Zahrnuli tam i připojení bez kabelu (60 Gb) zdarma. Sleva na zařízení je bohužel nově na každé číslo a to 4.000 Kč na první a 3.000 Kč na každé další ze 4 čísel. Smlouva je na 2 roky.
Co mě mrzí je, že končí Vodafone Galerie a budou nutit koncem slev přechod z RED tarifu, který mám nyní (cca 1350 Kč vč. DPH za 4 flaty s 20 Gb sdílených dat, 8k slevou na zařízení, Internet bez kabelu 60 Gb). Měl jsem za body v ceně i SledovaniTV.
Dále je nutné platit zvlášť za VodafoneTV cca 150 Kč (Základní balíček) navíc. Díval jsem se, že Lepsi.tv má v základu 139 Kč za tarif Mini, ale je tam o něco méně kanálů. Ideální by bylo něco s HBO/Disney/Netflix, kdy posledně zmíněný jsem chtěl stejně dítěti pořídit, ale to už jsou příliš vysoké částky.
Pevný internet mám u Nej.cz (nyní O2) 500/500 Mbps za cca 340 Kč vč. DPH.
Nabídl vám prosím T-Mobile, nebo jiný operátor (např. O2) něco lepšího, nebo mám tuhle nabídku retenčního oddělení vzít?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).