Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kautsky555 10. 9. 2024 11:29

no jako bývalý zaměstnanec mohu říci že 30% sleva byla max a to se ještě kvůli ní pomalu hádali

-- 10. 9. 2024 12:30 --

jelikož náklady jsou veliké a CETIN si řekl opravdu o strašné peníze, tak se jim větší slevy nevyplatí dávat, do by dotovali ze svého
kautsky555
Junior

Odeslat příspěvekod retron 10. 9. 2024 16:44

aaaa píše:Me se to zda drahe. Nebo se tim vyhnes koncesionarskym poplatkum?

Koncesionářským poplatkům se vyhneš čestný prohlášením na poště
retron
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 10. 9. 2024 18:23

Dokud mam na baraku vsemi viditelnou televizni antenu, tak se bojim takhle lhat.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod cooltour 10. 9. 2024 18:43

Na našem IČ teď skončila 2-letá sleva 40% na Pevný net M, ceníkově za 499,- (ač na firmu, tarif byl z nabídky tarifů na RČ). Sami to změnili na slevu 30% za ten samý tarif, ale s přídomkem “pro firmy” a vychází tak navíc z cenikovky 629,-. S dodatečnou slevou z M1B 20% je tak rozdíl “jen” asi 112,- což je i tak slušné kouzlo - když takto přecení všechny, bude z toho pro TM solidní sumička.
cooltour
Junior

Odeslat příspěvekod dumardus 11. 9. 2024 11:09

Baf13 píše:Bohužel se to díky takovým, kteří o tom musí psát všude, dostane i k lidem, co si myslí, že je to jak NETFLIX, MAX, DISNEY atd. ( pouze vše v jednom), a když ve večerních hodinách nestíhají servery a začne se to sekat a neustále načítat, tak si tito lidé jdou stěžovat do různých fór a facebookových skupin a vůbec netuší, že to není nic jiného než černota.
Díky nim a těm co to všude musí zveřejnit WS opravdu nebude věčně.

Souhlas, ač mám všechny stream služby a iptv od tm, tak ws využívám, ale jen 1 max 2 za měsíc. Ale štve mě, jak se o tom nahlas mluví a zbytečně upozorňuje. Chodí tam jedinci, kteří vůbec neví která bije... zbytek je v citaci.
dumardus
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 15. 9. 2024 12:28

Mám nabídku od retence Vodafone za 1.777 Kč vč. DPH pro business tarif.

V ceně jsou 3 flaty se 7 Gb dat a 1 neomezený flat s 10 Mbps rychlostí a 10x boostem do měsíce (5G rychlost na celý den). Zahrnuli tam i připojení bez kabelu (60 Gb) zdarma. Sleva na zařízení je bohužel nově na každé číslo a to 4.000 Kč na první a 3.000 Kč na každé další ze 4 čísel. Smlouva je na 2 roky.

Co mě mrzí je, že končí Vodafone Galerie a budou nutit koncem slev přechod z RED tarifu, který mám nyní (cca 1350 Kč vč. DPH za 4 flaty s 20 Gb sdílených dat, 8k slevou na zařízení, Internet bez kabelu 60 Gb). Měl jsem za body v ceně i SledovaniTV.

Dále je nutné platit zvlášť za VodafoneTV cca 150 Kč (Základní balíček) navíc. Díval jsem se, že Lepsi.tv má v základu 139 Kč za tarif Mini, ale je tam o něco méně kanálů. Ideální by bylo něco s HBO/Disney/Netflix, kdy posledně zmíněný jsem chtěl stejně dítěti pořídit, ale to už jsou příliš vysoké částky.

Pevný internet mám u Nej.cz (nyní O2) 500/500 Mbps za cca 340 Kč vč. DPH.

Nabídl vám prosím T-Mobile, nebo jiný operátor (např. O2) něco lepšího, nebo mám tuhle nabídku retenčního oddělení vzít?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod Abos84 17. 9. 2024 12:31

Zdravím. Chápu dobře že maximální sleva na kterou se dá dostat přes retencí je 50% z cenikovych cen?
Mám momentálně retenční nabídka Neomezeně XL s výhodou za 465kč. Ta mi bude v prosinci končit.
Na eshopu jsem našel nabídka stejneho tarifu Neomezeně XL s výhodou za 945kč je to tedy tak že přes retencí se mohou dostát na částku 472kč?
Abos84
Junior

Odeslat příspěvekod a1234 17. 9. 2024 12:41

Dobrý den,

zvažuji zřízení Cabel Internet 1000/100 Mb/s u TM, nyní je v akci za 199 Kč + modem na 12 měsíců. Máte někdo zkušenost, co lze na retenci po roce vyjednat? Ceníková cena je tam 599 Kč + modem. Moc díky =)
a1234
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 17. 9. 2024 12:43

Abos84 píše:Zdravím. Chápu dobře že maximální sleva na kterou se dá dostat přes retencí je 50% z cenikovych cen?
Mám momentálně retenční nabídka Neomezeně XL s výhodou za 465kč. Ta mi bude v prosinci končit.
Na eshopu jsem našel nabídka stejneho tarifu Neomezeně XL s výhodou za 945kč je to tedy tak že přes retencí se mohou dostát na částku 472kč?

Ano, stále platí max.50% sleva, kterou můžete dostat.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod a1234 17. 9. 2024 12:45

Takže po roce 299 Kč + modem?
a1234
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 17. 9. 2024 14:43

Retenční slevy na pevný internet jsou 40% u VDSL internetu a 60% u optického internetu. Jak je to u kabelového internetu, to nevím.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Robert.Hujer 17. 9. 2024 15:42

Mufinmufi píše:...Dále je nutné platit zvlášť za VodafoneTV cca 150 Kč (Základní balíček) navíc. Díval jsem se, že Lepsi.tv má v základu 139 Kč za tarif Mini, ale je tam o něco méně kanálů. Ideální by bylo něco s HBO/Disney/Netflix, kdy posledně zmíněný jsem chtěl stejně dítěti pořídit, ale to už jsou příliš vysoké částky.

Pevný internet mám u Nej.cz (nyní O2) 500/500 Mbps za cca 340 Kč vč. DPH.

Nabídl vám prosím T-Mobile, nebo jiný operátor (např. O2) něco lepšího, nebo mám tuhle nabídku retenčního oddělení vzít?...

Pokud chces HBO, tak VF jej mam v ramci Cinema balicku (ano, je to dalsich 220Kc navic)
Robert.Hujer
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 17. 9. 2024 16:16

Díky, všiml jsem si a ptal se po tom. To HBO v rámci Cinema balíčku je jen HD, ale ne 4K, což je celkem chyták, který tam úplně na první dobrou není vidět. Spíše to vidím časem na Netflix, který toho obsahu má přeci jen nejvíc.

Teď řeším kam se uhnízdit a jestli zůstat u VF a podepsat další 2 roky potom, co mě donutí zrušením RED tarifů přejít na tu dražší kombinaci. Alespoň budu mít pro svůj telefon neomezená data do auta a tudíž si můžu pouštět Spotify za jízdy.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 19. 9. 2024 19:59

Ono se ještě něco “podepisuje” na dobu určitou?
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hexacore 25. 9. 2024 12:58

Raziel-CZ píše:Změna od minulého týdne u tarifů NextU pro mladé. Na tyto tarify údajně byly odebrány retečákům slevy 50 % a lze je tak nyní vyřizovat s pouze 30% slevou. V tuto chvíli se tak tarify pro mladé u T-Mobile nevyplatí, doporučuji proto přecházet na výhodnější O2 YOU s nejlépe Air Bank. Pokud tedy nebude lidem vadit nejhorší síť v ČR znamenající kolísání signálu, rozpojování hovorů, neřešené přetížené BTS apod.

Dnes zarizeno tarif pro mlade FLEXERŮM za 423,- Uplne nove tel. cislo, ale v uctu mame uz 3 dalsi pausaly + optiku.

Chtel jsem dalsi tarif pri prenosu od VF, ale s minimem dat ciste na volani. Mam aktualne za 214 ten stary a to replikovat uz nejde. Takze v podstate zadny do 250,- nejde sehnat. Takze budu komunikovat s VF zda nabidnou neco pod 250,-
hexacore
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka