Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Redswift 29. 9. 2024 09:30

hexacore píše: Takze budu komunikovat s VF zda nabidnou neco pod 250,-

Zdravím, jak jste dopadl? Plánuji postupně převést všechny čísla do T-Mobile k Vodafone, kdy mám u T-Mobile jedno číslo 150+150+5GB za 230 Kč, tak jestli Vodafone má nějaký levný ekvivalent s malým voláním a daty.
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 29. 9. 2024 13:15

Tesco ma za 250kc neomezene volani a sms a k tomu 6gb dat. Za mne te to slusne pro ty co tech dat nepotrebujou moc.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 29. 9. 2024 19:11

Redswift píše:
hexacore píše: Takze budu komunikovat s VF zda nabidnou neco pod 250,-

Zdravím, jak jste dopadl? Plánuji postupně převést všechny čísla do T-Mobile k Vodafone, kdy mám u T-Mobile jedno číslo 150+150+5GB za 230 Kč, tak jestli Vodafone má nějaký levný ekvivalent s malým voláním a daty.

Paradoxne nijak. Jeste jsem nekomunikoval s VF. Ale resil jsem spise prevody v rodine z VF na TM, protoze signal.

Kazdopadne to jedno cislo resoit s VF budu.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 3. 10. 2024 09:28

Update. Po cca 20+ letech odchazime od VF, protoz enedokazal nabidnout nic kloudneho. Tak migrace k TM (neomezenka vcetne dat) a Tesco Mobile (pouze na neomezene volani).
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 10. 2024 09:57

0055 píše:Tesco ma za 250kc neomezene volani a sms a k tomu 6gb dat. Za mne te to slusne pro ty co tech dat nepotrebujou moc.

Na webu to mají za necelých 500 Kč. To je nějaká retenční nabídka?

Umí i neomezené data?

Jsou ochotni fakturu napsat na právnickou osobu?
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 3. 10. 2024 10:14

0055 píše:Tesco ma za 250kc neomezene volani a sms a k tomu 6gb dat. Za mne te to slusne pro ty co tech dat nepotrebujou moc.

Navíc v reálu je to +- 225 Kč :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod 0055 3. 10. 2024 11:14

Mufinmufi píše:

Na webu to mají za necelých 500 Kč. To je nějaká retenční nabídka?

Umí i neomezené data?

Jsou ochotni fakturu napsat na právnickou osobu?

Ja to dostal pri prechodu z O2. Je treba se zeptat tescomobile,
0055
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 10. 2024 16:28

Tak Tescomobile pozor, protože tato zvýhodněná nabídka se v případě převodu vztahuje pouze na 1 rok. Pak už budete platit plnou cenu jako na webu.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 18:18

Po roce jde ta speciální cena prodloužit o další rok, jen na to člověk musí myslet a dvanáctý měsíc se spojit s infolinkou a vyjednat prodloužení ceny.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 10. 2024 19:01

Podle toho, co mi bylo řečeno to prodloužení Tescomobile není až taková jistota. Cituji:
"Po roce se balíčky obnoví za standartní cenu. Ale je samozřejmě možné se nám ozvat, abychom se podívali, zda je možné nabídnout cenové zvýhodnění. "

Nicméně docela mě to láká. Dal bych tam 3 neomezenky z rodiny, které nepotřebují tolik dat. U sebe pak váhám jestli jít do kombinace s 50 Gb dat za 398 Kč, nebo raději (preferováno do neomezeného single flatu u některého z operátorů. Pak ještě technikálie a to jestli uzavírají smlouvu, nebo je tam výpovědní lhůta.

Objevil se taky další problém a to, že zdarma jsou ochotni poslat pouze 2 SIM karty a zbytek je nutné si "zakoupit". Otázka jak to pak bude s přenositelností tel. čísla u těch zakoupených.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 3. 10. 2024 19:36

Mufinmufi píše:Tak Tescomobile pozor, protože tato zvýhodněná nabídka se v případě převodu vztahuje pouze na 1 rok. Pak už budete platit plnou cenu jako na webu.

Co bude za rok je zcela irelevantni aktualne. Proste se vezme OKU a prenese se jinam a kolo se zopakuje. Jasne nebude to treba tak ultra vyhodne, treba to bude jinde vyhodnejisi apod. Ale to se bude resit za rok. Za rok uz Tesco Mobile nemusi existovat apod.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 10. 2024 19:48

S tím nelze než souhlasit. Jak říkám prozatím jsem pokud nenarazím na nějakou nelogičnost ochoten do toho jít. Snad půjde převést víc jak 2 čísla (viz to poslání). Tesco mobile bych využil na 3 flaty s 6 Gb.

Jaký je teď nejvýhodnější flat s neomezenými daty? Např. Vodafone má co jsem viděl asi největší počet zrychlení na plnou rychlost.
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 19:49

@Mufinmufi: Dotazy k Tesco Mobile směřuj do vlákna Tesco Mobile viewtopic.php?f=1939&t=1191762, zde jsi OT.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hannys85 3. 10. 2024 19:55

Jde získat 50% retence na T-mobile TV? Idealně prodloužít slevu na jejich Magenta L co teď mají, za 199 kč na 3 měsíce?
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 19:59

Na Magenta TV dávají v retenci slevu maximálně 40%. BTW od 4.11. dojde ke změně a zdražení tarifů Magenta TV, viz. https://www.t-mobile.cz/nove-tv-tarify
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka