od Mufinmufi 8. 10. 2024 20:42
Dnes mi T-Mobile nabídl 3x flat Next 1 Gb, 20 Gb sdílených dat, 1x flat Next neomezeně XL (20 Gb full rychlostí/10 Mbps potom), XS TV a sleva na zařízení 4.600 Kč vč. DPH (při odchodu se vrací polovina) za 1.481 Kč bez DPH. Jsem docela nahlodaný. Jde se u nich dostat na lepší podmínky?
Chvíli jsem váhal nad MAX, ale je tam jen verze Standard bez 4K, takže to pro mě nemá smysl a skladba kanálů na XS TV bohatě stačí. Snad bude bez problému fungovat na Nvidia Shield TV.
Vodafone to má sice s internetem bez kabelu v ceně a počtem kanálů lepší, ale tady bude lepší snad pokrytí signálem a navíc se nezávaži smluvně na další období. Taky ta plná rychlost u úvodních 20 Gb dat je něco, co Vodafone nemá (ti to mají přes různé boosty, které je nutné aktivovat). U Tescomobile mám trošku obavy z životnosti akce a to samé platí pro Airbank + O2.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).