Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 9. 10. 2024 18:50

Píše se to tu pořád dokola... odejděte na 3 dny k Vodafone nebo O2 a vraťte se s 50% slevou, kterou následně prodloužíte.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 19:07

U Magenta TV tarifů toto úplně nefunguje.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 9. 10. 2024 19:14

A třeba VF s televizí za 150 by se nevyplatil? Takhle to má otec, má u nich net (100/20) za 269 + televizi za 150.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 15. 10. 2024 08:58

Musim se tady podelit jak je situace u TM zoufala. Presel jsem s vdsl od O2 k TM. Domluva byla jasna, prejdu pouze pokud mi bude zrizena stejna sluzba jako mam nyni coz byla max rychlost a terminator na dve linky, takto mne to dalo uzasnych zhruba 120mbit. Nic nebyl problem, samozrejme presne jak chcete, vsechno zaridime. Pak nastal problem ze udajne jejich system to nedovoli zridit, ze jen 20mbit, ale ze je to chyba v systemu a jakmile se sluzba zridi tak hned ten den to zaridi. Ja debil jim uveril... Od te doby peklo, dnes po nekolika telefonatech kdy pokazde byla slibena naprava mne prestavili rychlost alespon na jedne lince a jede mne to uzasnych 60mbit. Slibili ze do 24 hodin to zprovozni, neverim tomu, slibovali uz trikrat, nikdy nedodrzeli ani to ze zavolaji. Nemam na to nervy. Nejvic mne vadi ty sliby napravy a totalni, ale naprosto totalni ignorace jakmile je sluzba zrizena.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 15. 10. 2024 09:08

@0055

Před časem jsem absolvoval úplně to samé. Od O2 k TM. Bonding @ Terminátora jsem měl. Z původních cca 110/15 po přechodu to bylo najednou jen cca 50/5 a na jednu linku. Po desítkách telefonátů a kýblu nervů to nahodili na předešlé hodnoty a funkční bonding. Trvalo to myslím pár týdnů. Naprostý bizzar. Takže po vypršení 6 měsíců přetahovací ceny jsem zpět u O2. Funguje to …
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Parafín 15. 10. 2024 09:13

Poté co mi Vodafone navzdory slibům že to nikdy neudělá zdražil tarif "Neomezenka + 20 Mbit," odešel jsem k T-Mobile na stejný tarif. První den s novou SIMkou to jelo jak šnek, stránka Seznam.cz (ne, nechodím tam, ale pro představu) se načítala tak dlouho, až to zahlásilo chybu. Na infolajně mi řekli, že se to první den někdy stává a že si to sedne, mám prej vyčkat. Druhý den to samé, třetí den to samé. Jelo to jak v devadesátých letech s vytáčeným připojením, ale spíš ještě hůř. Net zcela nepoužitelný na cokoli. Lokalita město s 11 tis. obyvateli. Čtvrtý den jsem byl zpátky u Vodafone a připadal jsem si jako trubka, ale vše zase fungovalo jak má. Dnes už jsem s retencí pod původní cenou před zdražením (460,-/měs.) ale pořád dost vysoko oproti některým jiným nabídkám zde. Mimochodem, později jsem zjistil, že TM tady u nás má v některých obdobích totálně přetíženou síť, a já se do toho období zrovna trefil.
Parafín
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 0055 15. 10. 2024 09:27

To ja takovy masochista nejsem, pokud to zitra nepojede pres dve linky budu uz usilovat o navrat a vezmu s sebou i mobilni tarify.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod retron 15. 10. 2024 09:49

Ale za to může Cetin nikoliv T-Mobile
retron
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 15. 10. 2024 09:54

Zajímavý je opačným směrem to fungovalo jako po másle.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 15. 10. 2024 10:20

Kdyz jsem napsal to co jsem napsal je treba napsat i to ze mi nyni volal clovek z TM ze vcera nebyl v praci, tudiz zavolat nemohl, je to v reseni tak uvidime jak dlouho to bude jeste trvat.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod retron 15. 10. 2024 12:33

vojta66 píše:Zajímavý je opačným směrem to fungovalo jako po másle.

logicky O2 - Cetin je defacto jedna firma
retron
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 15. 10. 2024 12:45

O2 a CETIN jsou dve zasadne odlisne firmy. Skutecnost, ze je vlastni jeden holding na tom nic nemeni.
CETIN vlastni a provozuje svoji telko infrastrukturu (optickou a metalickou). O2 je jeden z cca 20 poskytovatelu sluzeb pro koncove zakazniky na infrastrukture CETIN. O2 nevlastni zadnou infrastrukturu. Tmobile, Vodafone, Gity, Avonet, Wia delaji to same jako O2.
https://www.cetin.cz/domacnosti/seznam-poskytovatelu
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod PepekVyskoč 15. 10. 2024 13:50

Když dva dělají totéž, nemusí to být totéž :twisted:
PepekVyskoč
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 15. 10. 2024 15:04

retron píše:
vojta66 píše:Zajímavý je opačným směrem to fungovalo jako po másle.

logicky O2 - Cetin je defacto jedna firma

Přesně tak, je to jeden majitel a ten nebude sám sobě mydlit schody, spíš naopak, bude je mydlit potenciálním konkurentům. Samozřejmě ne moc okatě, aby se tím nezačaly zabývat úřady.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod naspir 15. 10. 2024 16:19

Ahoj, má někdo k FIBER INTERNET 1000 i tu statickou veřejnou IP adresu? Je to pouze zpoplatněno, nebo je i jiná varianta? Mám ten jejich router.

U FIBER internetu je napsané: Nedílnou součástí služby je přidělení IP adresního prostoru. V ceně tarifu Fiber Internet 250–8000 je přidělení jedné privátní IPv4 adresy., což neznamená, že je statická.

V sazebníku v části Statická veřejná IPv4 adresa:
Při uzavření Účastnické smlouvy s výše uvedenými tarify FTTx Internet a xDSL Internet do 31. 10. 2024 získá Účastník statickou veřejnou IPv4 adresu v rámci ceny měsíčního paušálu za tarif, a to na celou dobu trvání Účastnické smlouvy s původně sjednaným tarifem., tady se to tedy nově dostává k internetu.

Máte zkušenost, že jste to dostali k tomu FIBER?

Moc děkuji,
naspir
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka