Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dj.kure 27. 11. 2024 13:05

Pro tenhle účel (AP v autě) si platím měsíčně Kaktus Neřešto, ještě za původní cenu 300 měsíčně.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 27. 11. 2024 18:06

NoelA píše:Zdravím, v prosinci mi končí studentská sleva na tarifu. Zvažuji jak zajistit prodloužení slevy, přepisem čísla na RČ mladšího bratra, který má tarif u jiného operátora hrazený rodiči. Nevím zda je lepší postupovat:
1) pouhé nahlášení změny RČ u operátora a prodloužení tak tarifu,
2) zrušení služby přechod jinam a pak zpět s novým RČ

k tomu moje číslo je zřejmě vedeno jako hlavní na celém zákaznickém účtu, mám u tmobile spolu s kamarády 6 čísel.

Díky za všechny rady

Mě ho normálně prodlužují i když roky nestuduji a je mi dost přes 30. Kdyby něco, budu argumentovat nabídkou od VF či O2.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod 1.John 5. 12. 2024 21:36

hauzz píše:A jaký dává akviziční ceny?

Optický internet nabízí jen jak mají aktuální nabídku t.j. 299 na 2roky
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Demčák 11. 12. 2024 13:04

Aplikace mi ukazuje standarně slevu 45 % na “doporučené” upgrade tarify, po zobrazení OKU do hodiny telefon, že strop slevy je nyní 50 %. Bez pohádky o odcházení za lepším tarifem jsem dostal Neomezeně L za 422,50 Kč. To mi přijde jako dobrá cena, těch 8 Mbps na mobilu bohatě stačí.
Marek Demčák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TrustNo1 11. 12. 2024 14:16

Marek Demčák: Ano, souhlasím, že rychlost 8 Mbit/s v mobilu plně dostačuje.

Je to tarif "NEXT NEOMEZENĚ L", plná cena 845 Kč, po slevě 50% tedy vychází na zmíněných 422,50 Kč. Mohu poprosit o upřesnění? Sleva je, předpokládám, už jen na 24 m nebo ještě pořád na 60 m?

Pozn. Tarif vůbec není uvedený v ceníku, je to hra TM na "neveřejný tarif", který se ale všem zobrazí v appce... Takže spíš "skrytý" nebo "schovaný" tarif...

Prvních 5 GB měsíčně funguje maximální rychlostí 5G.

Ve srovnání s retenční nabídkou O2 a kombinací Air Bank cash back bych osobně asi spíš bral NEO+ Stříbrný za 399 Kč od O2... Sleva je na dobu neurčitou. Viz vlákno "Retenční nabídky O2" a příspěvek od Raziela.
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Demčák 11. 12. 2024 18:28

Ano, Neomezeně Next L. Je to sleva 50 % na 5 let, ale jak se znám, budu měnit tarif dřív, protože za 2 roky od nich budu chtít i optiku a tv.
Marek Demčák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ZmTKK 27. 12. 2024 20:10

Mám jeden dotaz,
Chtěl bych převést přítelkyni pod svoji magenta. Na prodejně mě řekli, že automaticky přijde o slevu z retence 55%.
Tak mám dotaz jestli náhodou nevíte jestli to jde nějak udělat abychom o tu slevu nepřišli. V magenta se mě jedná o ten datový bonus jinak mám vše ve slevě z retence.
Díky za odpověď Maty
ZmTKK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirek.P 27. 12. 2024 20:22

Ziskat retenci na Magentu :-). To na prodejne nejde. Takze klasika - OKU kod a ........ cekat
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 27. 12. 2024 20:28

Mám několik tarifů se slevou 50-55% pod Magentou a to jen kvůli sdíleným datům 15 GB s Magentou navíc (na cenu tarifů s takovou slevou už Magenta nemá vliv).
2.0 TSI
dejvy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ZmTKK 27. 12. 2024 20:47

Jo o to mě nejde spíš jen že tím převodem pod sebe na tom čísle přijdeme o retenci a musel bych to pak zase řešit. Je tam ještě 55% a to už mě teď znovu nedají. Teď mě dají max 50% jsem myslel že můžu převést pod sebe stávající smlouvu, ale údajně musím udělat novou.
ZmTKK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 28. 12. 2024 09:36

25.12.2024 zobrazen OKÚ pro tel. číslo (matky) s tarifem Next 8GB se slevou 40%. Včera volali, argumentace tarifem bývalého O2 family. Nabídka Neomezeně L - 50% sleva. (422 Kč) Přijato :-)
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 2. 1. 2025 12:23

Nabídl TM někomu neomezeny tarif s rychlostí 3Mbs jako retenci?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Jen1k 2. 1. 2025 23:15

Ahoj, tohle ti neudela ani prodejna ani L1 linka, nech se prepojit na retecni a pokud chytnes nekoho rozumneho, dokaze ti prevest cislo pod jinou magentu se zachovanim slevy. vlastni zkusenost.

ZmTKK píše:Mám jeden dotaz,
Chtěl bych převést přítelkyni pod svoji magenta. Na prodejně mě řekli, že automaticky přijde o slevu z retence 55%.
Tak mám dotaz jestli náhodou nevíte jestli to jde nějak udělat abychom o tu slevu nepřišli. V magenta se mě jedná o ten datový bonus jinak mám vše ve slevě z retence.
Díky za odpověď Maty
Jen1k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rudi86 3. 1. 2025 10:52

jenik3 píše:Nabídl TM někomu neomezeny tarif s rychlostí 3Mbs jako retenci?

To je to ‘dřívější’ Neomezeně L ?

Mi v prosinci vyskakovalo v apce jako jedna z moznosti, řešil jsem prodloužení z Pořád on-line 10GB plus nebo jak se to jmenuje.., protivna lehce arogantni paní na retenci teda letos, ale byla to jedna z nabídky, co mi dala na neomezený paušál .. bral jsem Neomezeně XL, pač až k tomu šel telefon za zvýhodněnou cenu 1 Kč , obojí bylo se slevou 50%
rudi86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TrustNo1 3. 1. 2025 10:59

Ano, přesně tak, někdo rozumný by to mohl umět. Resp. nastavení slevy 55% by pak asi stejně předávali na reklamační oddělení. Jsou docela ochotní a milí. ;-)

Jen1k píše:Ahoj, tohle ti neudela ani prodejna ani L1 linka, nech se prepojit na retecni a pokud chytnes nekoho rozumneho, dokaze ti prevest cislo pod jinou magentu se zachovanim slevy. vlastni zkusenost.

ZmTKK píše:Mám jeden dotaz,
Díky za odpověď Maty
TrustNo1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka