Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pc-mravenec 18. 4. 2011 21:30

No téčko má skoro nejhorší nabídky na retenčku to u o2 při takové útratě se dá už dost ušetřit ,např. spousta minut a sms zadarmo na dva roky k paušálu to je běžné.
pc-mravenec
Junior

Odeslat příspěvekod strakacmartin 26. 4. 2011 14:08

Tak mám za sebou taky docela úspěch: dostal jsem ke kreditu 300 50% slevu na mobilní internet a iPhone za 4.999 kč při minimálním měs plnění 500 (do toho se mi počítá plná cena toho netu). Když volali vymyslel jsem si nabídku od O2 s podobnými prarametry. Jeste podotknu, zy mi smlouvy konci az za 3 mesice, do ted jsem mel Bav se a utracu prumerne 800 Kč.
strakacmartin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KIMI1492 29. 4. 2011 19:55

čau lidi , chtěl bych se zeptat co bych tak z t-mobilu podle vás mohl vydolovat když mi za měsíc končí smlouva s tarifem Bav se s mých 5 , využívám stále internet v mobilu standart a platím v průměru 300kč měsíčně ??...( jediný o co mám zájem by byla nějaká sleva na telefon , poslední dobou stejně moc nevolám a neposílám sms , protože jsem zapojen i v tarifu Rodina , jediný co krom telefonu by se ještě možná hodilo by byl ten internet )
díky
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fido_cz 3. 5. 2011 09:31

Bude mi ted koncit jedna smlouva u TM, prumerna mesicni utrata 2000. Jak na ne, aby z nich neco vypadlo. Mam hrozit odchodem?
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Toyotak 3. 5. 2011 10:05

Pročtě te si tady diskuzi je tady návodu jak na ně dost.
Toyotak
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 3. 5. 2011 10:21

fido, já ani nehrozil, pouze jsem ukončil automatické prodloužení a oni přišli sami. Na infolince jsem se zmínil, že bych možná i prodloužil, ale jedině se slevou 50%.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod ramx 4. 5. 2011 20:38

Tak mi volala "nějaká teta" že mi končí smlouva a že jestli ji tedy rovnou neprodloužíme? Používám T30HIT + IVM klasik s průměrnou platbou kolem 400,-. Na reakci že uvažuji o odchodu z důvodu lepší cenové nabídky (předhodil jsem Vodafon s internetem a 50-ti minutami za 326,-) mi jen poradila že mam tedy poslat písemnou výpověď a hotovo. Takže mam pocity mírně rozpolcené, u Téčka od roku 1998, platba inkasem. Při minulém prodloužení mi rovnou nabídli 20minut navíc na půl roku, já vím že nic moc, ale potěšilo to. Tak to asi dopadne že vemu celou rodinu a hajdy jinam.
GH628 (1998) ... SG S7 + S10e
ramx
Junior

Odeslat příspěvekod pcwifi 4. 5. 2011 21:27

to bych natvrdo dal vypoved a pokud by se nejaka teta z retenci ozvala, pekne bych ji podusil tim, cim te dnes nakrmila ta teta dneska...a podusil bych poradne i kdybys uz byl nabeton rozhodnuty odejit 8-) Celkem bez problemu se da ukecat i nizky pausal, aspon na nejake minuty navic ale smyslnejsi je vyssi pausal s 50% slevou...

PW
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod dezavy 8. 5. 2011 20:55

Já bych jen dodal jednu dosti potřebnou informaci, kterou jsem použil už na 3 čísla v rodině :-)
Nejde o to co byste mohli dostat, ale "CO PŘESNĚ CHCETE".
Pak už jen stačí zavolat na infolinku, optat se, kdy vám končí smlouva a jak jí můžeš ukončit. Na 100% padne dotaz, proč chceš ukončit?! (Alespoň u mě to tak bylo vždy)..
Pak už jsem jen zmínil, co jsem požadoval...
1) Jednou to bylo, že mi O2 nabídl tarif za 200Kč s možností provolání 300Kč - dali mi slevu 30%.
2) ak to byl zase VF, že mi s tarifem za 500Kč nechají Nokii 5230 za 1 Kč - to mi dali nakonec taky, kdežto jsem jí měl mít za 1499Kč.
3) Jako poslední jsem odcházel k VF, kde mi Nokii C6 nechají za 1Kč s útratou 800Kč. Normálně bych jí měl mít za 3 999Kč, ale dali jí taky za 1Kč.

Takže stačí zavolat, sdělit, co ti kdo nabídl a pak už jen čekat, až ti zavolají zpět.. vždy to bylo cca do týdne, myslím.

-- 8. 5. 2011 21:57 --

TO RAMX: zkus jim jen zavolat a optat se, kdy ti končí smlouva - jak jsem psal výše. Myslím, že není třeba podávat výpověď :-)
A když to nevyjde, tak ji podej a čekej, až se ozvou.
dezavy
Junior

Odeslat příspěvekod KIMI1492 14. 5. 2011 16:38

asi před 14 dny jsem volal na infolinku kdy mi končí smlouva a zeptal jsem se jak jí mám ukončit ... zeptala se na důvod , řekl jsem jí že přes kamaráda můžu mít výhodnější nabídku u konkurence ... po asi 10 dnech mi volala paní z retenčního oddělení a sama od sebe jako první mi nabídla jakýkoli tarif po dobu uzavření smlouvy ( 2 roky ) za polovinu .... v pondělí mi má zavolat jak jsem se rozhodl ... co myslíte měl bych šanci získat místo toho nějakou slevu na telefon ? ( popřípadě jak velkou ) kdž mám útratu jenom 300kč. nebo nějaký výhodnější internet do mobilu ( třeba i zrušení FUP limitu , jako je tomu u o2 ?)
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 14. 5. 2011 19:15

Z třech stovek za měsíc se z tebe nikdo na zadek neposadí....
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KIMI1492 14. 5. 2011 19:21

jo to mi je jasný ... jen spíš jestly někdo nemá zkušenost s tím že dali třeba nějakou slevu na internet , která by se mi více hodila než na volání a sms ... veškerou komunikaci poslední dobou provádím výhradně po internetu
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 14. 5. 2011 20:07

Já měl v dobách Surf+ na nějaký čas neomezený FUP. Jelikož to bylo pouze na vybrané porty, dohodl jsem přechod na Surf&mail za 50%.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod KIMI1492 14. 5. 2011 21:34

ok , díky za info.
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka