Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
DRDR321 píše:PanHonza píše:
- Přecházel jste od konkurence s OKU/ČVOP kódy?
- Byl jste v momentě pořízení oněch 2 volacích tarifů už klientem TMO?
- Abyste získal onu slevu, stačí odebírat od TMO pouze 2 volací tarify?
Ahoj, měl jsem ramcovku u T-m, ze které jsem musel odejít. Čísla mi převedli na twist a v ten okamžik jsem zavolal na infolinku s tím, že mi slíbili hovor z jejich retenčního oddělení a jelikož nikdo nevolal, tak ať mě tam prepoji). Což se taky stalo.
Čísla jsem řešil samostatně (nejsou vedená na jednom účtu) - takové slevy dají i člověku jen s jednou službou
Milos píše:Pro někoho ta skrytá nabídka může být zajímavá. Ale jak se zde ví, tak u T-Mobile lze získat 50% slevu kdyžtak i na jiné tarify a nejen při přechodu z předplacené karty na tarif a nejen do 24.6.2024
a1234 píše:Dobrý den,
uvažuji o přechodu VDSL internetu k T-Mobile. Nyní je akce na 6 měs. za rychlost 250 Mb/s za 299 Kč. Nemáte někdo zkušenost, zda po půl roce se dá na retenci domluvit tato cena trvale? Jiné služby od T-Mobile nemám, respektive mám, ale přes rámcovou smlouvu rodinného příslušníka.
Milos píše:U optiky lze u T-Mobile vyjednat retenční slevu 60% platnou na 2 roky. Tipnul bych si, že stejnou slevu lze vyjednat i u VDSL.
Milos píše:@Roman876: Na Magentu TV lze získat retenční slevu maximálně 40% s platností na 2 roky.
PanHonza píše:Kdysi jsem v OP TMO četl, že jako poskytovatel přístupu k internetu přes pevnou síť (optika/metalická) má koncový uživatel nárok na bezplatný pronájem základního koncového zařízení (bridge???).
Nevíte o tom někdo něco?
Mám FTTB 1 Gbps, který obsluhuje cca 20 klientů a jejich Technicolor CGA4336 nic moc za 70 CZK/měsíc. Rád bych nějaký bridge zadarmo a za něj MikroTik.
PanHonza píše:A zde chytám informace, jestli je reálné, aby mi TMO dal individuální zákaznickou slevu na všechny volací tarify ve výši 50 % na oněch 5 let, což by po slevě z M1B byla 65% sleva �
Raziel-CZ píše:PanHonza píše:A zde chytám informace, jestli je reálné, aby mi TMO dal individuální zákaznickou slevu na všechny volací tarify ve výši 50 % na oněch 5 let, což by po slevě z M1B byla 65% sleva �
Hezký den,
maximální kombinace slev na M1B s retencí je 61.5 % při útratě po slevách nad 5.000 Kč, čili 30 % M1B a 45 % retence. K tomu dostanete bonus na zařízení 28.800 Kč vč. DPH.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků