Flat "Neomezené" hovory, SMS a 500MB dat za 299 smlouva na 2 roky. Co se furt tak divíte když jsou schopní dát 10GB+100min+100SMS za ty samý prachy. Stačí číst a s retenčním jednat slušně mám nabídku od konkurence blablabla. Buďto máš směšně vysokou cenu s nezajímavou slevou v magentě nebo si na retenčním poskladáš cca 300 za sim různé služby každému dle libosti. Když může o-mobil dát flat bez dat a BEZ ÚVAZKU za 350 v ofiko nabídce...
31.3. mi končila smlouva, šel jsem na prodejnu, řekl, že chci smlouvu ukončit, oni, že tam je 30 dní výpovědní lhůta, říkám, že nevadí, že klidně 30 dní počkám. Pán vytočil retenční, paní mi nabídla:
Neomezené volání do všech sítí Neomezené SMS do všech sítí 10 GB dat
Určitě se to přidat do Magenty dá, ale v Magentě přicházíš o případné slevy na paušál. Záleží tedy, jak je tento tarif poskládán. Jedná-li se třeba o tarif MOBIL DATA za plnou ceníkovou cenu 499,- Kč + balíček neomezeného volání po slevě za 0,- Kč + balíček neomezených SMS za 0,- Kč, tak v Magentě 1 by cena tarifu byla 374,25 Kč a balíčky zdarma by zůstaly. Musel by nám “ondrejlo” napsat, jaký tarif na faktuře má.