Je to sice offtopic, ale pro představu to není k zahození.
Mě zase například posledně tvrdili, že Kaktus není jejich (hlavně že v podmínkách poskytovatel T-mobile ČR a.s.).
Předtím zase zprovoznění Wowifi/Volte na galaxy S7(už nevím, jedno z toho). Na zdejší diskuzi se řešilo, že někdy to musí povolit operátor u sebe, když nefunguje. No, 2 měsíce to nešlo, asi 3 hovory na info, všichni tvrdili, že nic takového není. Tak jsem ještě pro jistotu poslal mejl, napsal něco ve smyslu, mám S7 EU, všechno nastavené, vyzkoušené 3 různé StockROM, včetně té přímo od T-mobile a nejede to. Poslal to na techniky a za 2 dny to jelo(no, pro zajímavosti, na email nikdo neodpověděl). Takže možná to byla náhoda, ale pochybuju.
A spostu dalších lží, neznalostí a manipulací, hlavně při objednávkách. Za ty roky toho bylo dost. Ale člověk tam musí prostě volat s předpokladem, že vse může být jinak a že ty lidi tam nejsou vždy zcela kompetentní.
A jako třešnička na dortu, někteří lidi na t-mobile lince si pletou i megabity s megabajtama, to už je fakt ostuda

Takže stručně. Berte to tak, že lidi na info všechno neví, i když dělají že ano, a co řeknou je vhodné ověřovat. Ale abych jen nehanil, poslední dobou je to spíš lepší, a i tarify už jsou přehlednější a bez různých háčků jako kdysi