Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vicini72 28. 9. 2019 06:12

Tak u změny tarifu na nový standartní ani nepotřebuješ retenční stačí infolinka (pokud tam teda nemáš úvazek) a výpovědi bych se nebál. Pokud chceš zůstat a zrušit tu výpověď tak bych znovu zkusil infolinku a zrušil ji. Nevím proč by to nemělo jít klasickou cestou. Osobně bych teda nikdy nečekal na zavolání. Pokud chci mluvit s retenčním nechám se tam přepojit ale tady myslím ani není důvod jestli ti stačí paušál za 525,- volej klasickou infolinku
vicini72
Junior

Odeslat příspěvekod Ronni4077 28. 9. 2019 14:13

Jen taková poznámka k retencnimu. Před 2 týdny jsem volal na infolinku a narovinu jsem požádál o prepojeni na retencni (už dlouho mám tarify z retencniho) a paní mi rovnou řekla, ze retencni je od 1. Září zrušeno a ať si nový tarif vyberu v aplikaci můj t-mobile. Tam mi to nabízí 2 nabídky a to neomezenko a 16gb za 665 a neomezený hd za 892. Vše vychází má 30% slevu. Taťka měl zas nabídky jinaci, ale sleva odpovídala 30% vždy.
Ronni4077
Junior

Odeslat příspěvekod alfas123 28. 9. 2019 15:06

My sme u nich par tyzdnov a aj nam to ponuka vylepsenia, ale zlava je len tych 10% z magenty. :-)
Jedno cislo ma 100+100+10GB, tam by som privital ponuku na ten SD, ale zial

Inak infolinke zo zasady neverim, naposledy ma presviedcali, ze SIM sa musi prvykrat prihlasit v domacej sieti, inak nefunguje. Tu na fore mi poradili siet vybrat rucne a ajhla, funguje.
Nasim za dobiti v siti som nikdy nenasiel v aplikacii, vzdy som aktivoval SMS podla nejakeho clanku z novin.
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Velanor 28. 9. 2019 17:26

Retenční oddělení existuje.
Před pár dny jsem dostal nabídku na můj tarif : neomezený min+SMS+10 GB za 499 Kč (do teď 699 Kč), ale spíš pokukuji po neomezených datech.
Velanor
Junior

Odeslat příspěvekod alfas123 28. 9. 2019 18:06

este doplnim, ze na infolinke niekolki ludia tvrdili, ze DSL bez zavazku sa musi platit nejaky instalacny poplatok, a to tiez nie je pravda. Pri tej fluktuacii, co tam maju...
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lokomot1 28. 9. 2019 18:55

Je to sice offtopic, ale pro představu to není k zahození.
Mě zase například posledně tvrdili, že Kaktus není jejich (hlavně že v podmínkách poskytovatel T-mobile ČR a.s.).
Předtím zase zprovoznění Wowifi/Volte na galaxy S7(už nevím, jedno z toho). Na zdejší diskuzi se řešilo, že někdy to musí povolit operátor u sebe, když nefunguje. No, 2 měsíce to nešlo, asi 3 hovory na info, všichni tvrdili, že nic takového není. Tak jsem ještě pro jistotu poslal mejl, napsal něco ve smyslu, mám S7 EU, všechno nastavené, vyzkoušené 3 různé StockROM, včetně té přímo od T-mobile a nejede to. Poslal to na techniky a za 2 dny to jelo(no, pro zajímavosti, na email nikdo neodpověděl). Takže možná to byla náhoda, ale pochybuju.

A spostu dalších lží, neznalostí a manipulací, hlavně při objednávkách. Za ty roky toho bylo dost. Ale člověk tam musí prostě volat s předpokladem, že vse může být jinak a že ty lidi tam nejsou vždy zcela kompetentní.

A jako třešnička na dortu, někteří lidi na t-mobile lince si pletou i megabity s megabajtama, to už je fakt ostuda :-)

Takže stručně. Berte to tak, že lidi na info všechno neví, i když dělají že ano, a co řeknou je vhodné ověřovat. Ale abych jen nehanil, poslední dobou je to spíš lepší, a i tarify už jsou přehlednější a bez různých háčků jako kdysi
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Millhaus 3. 10. 2019 07:09

Tak mi volalo retenční oddělení,pote co jsem poslal mailem žádost o ČVOP kod,zjistil jsem,že jsou schopny na všechny tarify poskytnout slevy ve výši 30% a nejlevnější neomezené volání a sms a k tomu 1GB dat zhruba za 339,-,už nemají tarify bez dat vždycky k tomu dají data.
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod Kmoda 4. 10. 2019 14:35

Neomezené volání a SMS s 1GB dat nám nabízeli za 380,- a s 1,5 GB dat za 420,-. Standardně to teď nabízí za 525,- a my za to doteď platili 750,- takže jsme si polepšili. Je to bez závazku. Lepší nabídka nepřišla...
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod Rmann 14. 10. 2019 12:40

Momentálně se snažíme o slevu na tom "Můj svobodný tarif M a 1,5 GB". Na prodejně se samozřejmě snažili přesvědčit na Magentu... ale nemáme proč chtít další službu. A víc než 10% dát nechtěli, tak jsme požádali o výpověď. Na retence jsme se nedovolali (v neděli se asi nemaká ani tam) a do teď ještě nevolali. Nepotřebujeme tlačit úplně dolů s tou cenou (i když by to bylo super), ale ta sleva 25% nebo 30% by byla fajn, chceme ty paušály takhle vzít dva.
Takže když se neozvou během pár dnů, tak zkusit ještě přes operátora přepojit? Nebo už to tak nejde, když máme výpověď podanou?
Rmann
Junior

Odeslat příspěvekod alfas123 14. 10. 2019 12:46

Vypoved a CVOP si ziadal v obchode alebo na linke?
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ronni4077 14. 10. 2019 15:59

Rmann: Zkousel jste se podivat do aplikace Muj tmobile? Tam by vam to mohlo nabidnout tu slevu.
Ronni4077
Junior

Odeslat příspěvekod Rmann 14. 10. 2019 16:34

alfas123 píše:Vypoved a CVOP si ziadal v obchode alebo na linke?

v obchodě, ale s tím, že hned vytočili retenci. jenom se nedovolali
Rmann
Junior

Odeslat příspěvekod gotzinger 14. 10. 2019 17:47

V březnu mi retenční nabídlo na 2 SIMky přes RČ:
buď: neomezené volání, 100 SMS, 4.5 GB dat za 299 Kč s DPH/měsíc
anebo: 100 minut, 100 SMS, 10 GB dat za 299 Kč s DPH/měsíc
vzal jsem to první.
gotzinger
Junior

Odeslat příspěvekod ZmTKK 15. 10. 2019 06:18

Včera jsem šel s babičkou hádat nový tarif na prodejnu. Po tom co nám byl nabídnut neomezený tarif s 1,5Gb za 475 jsem řekl ať mi vytočí retenční. A hned byl nabídnut neomezený tarif s 1GB (data babička vůbec nevyužívá, ale prý to bez nich nedávají) za 332 Kč s DPH.
Takže jsem to vzal bude platit o 170 méně :)
ZmTKK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alfas123 15. 10. 2019 08:37

Rmann píše:
alfas123 píše:Vypoved a CVOP si ziadal v obchode alebo na linke?

v obchodě, ale s tím, že hned vytočili retenci. jenom se nedovolali

ja som volal na infolinku a tam mi povedali, ze vypoved mozno napisat volnou formou, podpisat, oskenovat a poslat cez ich kontaktny formular.
Akurat tam pracuju taki podivni ludia, tak moze chvilku trvat, nez to akceptuju.

Zaciatkom roka som odstupoval od zmluvy (do 14 dni), musel sa do toho vlozit advokat a nakoniec im trvalo 1.5 mesiaca, nez to spracovali.

T-M ma dobru taktiku, nepochybne tam pracuju kompetentni ludia, ktori by vsetko vyriesili rychlo a efektivne. Ale preco by to robili? Obklopia sa takymi podivnymi ludmi, ved tam maju obrovske fluktuacie, a myslim, ze vacsina zakaznikov to vzda, drzi hubu a caluje :-)
Naposledy upravil alfas123 dne 15. 10. 2019 16:02, celkově upraveno 1
alfas123
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka