Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomcat999 5. 11. 2010 12:00

to je fakt, mě končí příští tejden smlouva, to sem měl uvést, pardon. Tedy 10 dní před koncem smlouvy vygenerovat kod. Pardon. O:-)
Ford Mondeo MKIV 2.0TDCI
Ford Focus II FL 2.0TDCI
tomcat999
Junior

Odeslat příspěvekod UmbroR 7. 11. 2010 07:16

Zdravim taky mi konci za 2 mesice smlouva a tak bych se chtel zeptat jestli je nejake cislo primo na retencni linku T mobile Nebo pozadat operatora at me tam prepoji?. Dekuji za odpoved.
Ericsson T10--Alcatel OT--EricssonT39m--Nokia 3310--Nokia 3410--Motorola--Sagem myX-5m--Motorla mpx220--SE T230--SE T610--SE K750i--SE P990i--Nokia N70--HTC kaiser--Nokia E60--SE k790i--HTC Kaiser
UmbroR
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 11. 2010 17:31

Nic takového nemají, výpověď se podává jen písemně nebo na prodejně písemně. Následně ti mohou sami zavolat.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Millhaus 7. 11. 2010 19:22

staci zavolat na linku,ze chces individualni nabidku a oni to tam zadaji nebo rekni narovinu,ze chces retenci a oni ti objednaji hovor,retencni se potom ozve a kdyz ne tak to skus jeste jednou
sunny side up
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod sxiss 27. 11. 2010 12:06

Zdravím, řeším následující věc:
končí mi teď smlouva u T-M (Bav se), měsíční útrata cca 800-1200, jsem u nich už nějakých 7 let.
Smlouvu bych si i prodloužil, jsem docela spokojen, ale rád bych z toho něco měl.
Potřeboval bych mobil jako dárek pro přítelkyni, takže slevu na mobil od nich (tím myslím pořádnou slevu a ne to co nabízí normálně jako slevu), dále potřebuji aktivovat ADSL na hospodu, takže mám nárok na netbook a docela rád bych i ten modem k tomu se slevou.
Může někdo poradit jak nejlíp postupovat?
Díky
sxiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod T.E.CH 27. 11. 2010 12:58

Nech si udělat u konkurenece nabídku...Pak zavolej 4603 a řekni že chceš odejít že máš lepčejší nabídku, kterou klidně o něco poniž a uvidíš že dohoda bude.:-)
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod sxiss 28. 11. 2010 11:08

Díky za radu :D
Jiná nabídka nebude problém, Vodafone má nový studentský tarif, který je taky dost výhodný a jinak to jistí MPhone, který je na naše poměry taky velice slušný a na net mám možnost mít Wi-Fi za 300/měsíc, takže konkurenční nabídka je :D
sxiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chito 7. 12. 2010 19:12

zdravím prodlužuji smlouvu u t-mobile (útrata cca.1200kč za měsíc a jsem u nich 12 let) a pohrozil jsem odchodem na což jsem dostal slevu 50% na paušál Grant (bohužel dotovaný tel. bych nedostal). Chci se zeptat dá se dostat ještě i lepší nabídka nebo je toto maximum. Dík všem
chito
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod T.E.CH 7. 12. 2010 22:20

No asi víc nedaj, teda mám na mysli slevu.Grand nejni špatnej, ale ne každému to vyhovuje.Mne ne...účtování po minutách,realtivně drahá minuta.Já používám Girls tokání, takže mě spíše vyhovuje T600 za polovic.To mě ale znovu nechtěli dát, ale budu tvrdej:-)....jinak u VF se dalo pořídit cca kolem 1400 kč bez daně neomezené volání.Zkusil bych nějakej tarif s founem.Plněnní budeš mít slušný, takže sleva velká, střel ho a peníze si nech na volání.U grandu foun jde taky, jenže bacha ten třetí rok ti sleva už NEPLATÍ.
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod goob 8. 12. 2010 17:13

Nám končí dvě čísla a nějak se T-M cuká, aby prodloužil smlouvu s nabídkou, kterou jsme měli předtím. Chci si nechat udělat nabídku i od VF, abych měl nějaký argument v ruce a třeba se nakonec nechal i zlákat, ale dnes jsem jim poslal potřetí požadavek skrze formulář na webu a stále nic. Hlavně, že mi zde přímo na fóru dalo tiskové odd. Vodafonu tento způsob poradilo. Už tohle mě začíná vcelku od VF odrazovat.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 8. 12. 2010 20:11

Hele, mají toho hodně.....takže se nediv.Poradím ti, viz SZ.
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod tomcat999 16. 12. 2010 14:39

to mě t-mobile nejdříve ujistil, že mi zovalají se speciální nabídkou, nakonec to protáhli fikaně na tři tejdny a prakticky nic nenabídli(retenční). Vlastně ano-slevu na telefon, po které je dražší jak ve volném prodeji :D A to jsem měl u nich dvě čísla a slušné útraty. Teď mam dvě čísla s fajn tarifem u Vodafone a dvě C5-ky k tomu jako bonus. T-mobile si je asi jistej a má zákazníků dost :)
Ford Mondeo MKIV 2.0TDCI
Ford Focus II FL 2.0TDCI
tomcat999
Junior

Odeslat příspěvekod --uvi-- 28. 12. 2010 14:04

Můžu se zeptat, jestli někdo dostal slevu na telefon při měsíčním plnění 800Kč a případně kolik?Děkuji!
--uvi--
Junior

Odeslat příspěvekod sxiss 28. 12. 2010 23:25

sxiss píše:Zdravím, řeším následující věc:
končí mi teď smlouva u T-M (Bav se), měsíční útrata cca 800-1200, jsem u nich už nějakých 7 let.
Smlouvu bych si i prodloužil, jsem docela spokojen, ale rád bych z toho něco měl.
Potřeboval bych mobil jako dárek pro přítelkyni, takže slevu na mobil od nich (tím myslím pořádnou slevu a ne to co nabízí normálně jako slevu), dále potřebuji aktivovat ADSL na hospodu, takže mám nárok na netbook a docela rád bych i ten modem k tomu se slevou.
Může někdo poradit jak nejlíp postupovat?
Díky

Můj výsledek:
Začátkem měsíce jsem volal na infolinku a řekli jim, že bych rád prodloužil smlouvu s telefonem, aktivoval si ADSL a k tomu chtěl ten netbook. To samozřejmě nešlo, netbook byl místo telefonu.
Tak řešení dva: mladý beztak dobíjím kredit přes můj paušál, takže návrh převést její Twist na Bav se, k tomu aktivovat ADSL a netbook zdarma a na mou smlouvu telefon. Zádrhel byl s Bav se, nejde dvakrát na jedno jméno, takže jejich nabídka Kredit 300 + 100sms zdarma od nich na dva roky, aby se to podobalo Bav se. K tomu aktivace ADSL (modem vpoho za 1Kč) a dárek netbook. Tak jsem odsouhlasil a vše vyřídil při hovoru na infolince.
Teď tedy šlo ještě o telefon. Nevyhrožoval jsem odchodem a nestěžoval si na drahý služby atd, normálně jsem řek, že jsem u nich dlouho a mám vysokou útratu, k tomu teď ještě aktivoval toto, takže bych si přál slevu třeba 8 tisíc. Předala to na retenční a že se ozvou.
Už jsme měl trochu obavy, že jsem udělal špatně si to aktivovat už hned, že mě budou už mít v kapse atd. Dneska konečně dlouho očekávaný hovor. Žádný dlouhý řešení, že tu mám ten a ten požadavek, že těch osm je maximum co mi můžou jako dát a že pokud chci, tak ať si něco vyberu a zítra zavolají. Během dvou minut vyřízeno. A bere se to i s MMP, takže př. N8 - zak.cena 12k, s MMP500 10k - sleva 8k se rovná doplatek 2k.
Tak teď vybírám a zítra objednám :D Nečekal jsem, že to bude taková pohoda :D
sxiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kvetak 2. 1. 2011 10:20

Me konci smlouva az v breznu. 30.12.2010 mi volala operatorka kvuli prodlouzeni smlouvy. Nabizela 50% slevu na pausal,coz ja ale nepotrebuju. Rekla jsem,ze bych chtela dotaci na Galaxy S a dala mi ho za necely 3tis pri MMP 250kc. Jeste pouziju body z bonus programu (nejakych 630kc) a je to doma za cca 2300kc,coz neni vubec spatny. Necekala jsem,ze se ozvou tak brzo a ani ze to pujde tak snadno... ;-)
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka