sxiss píše:Zdravím, řeším následující věc:
končí mi teď smlouva u T-M (Bav se), měsíční útrata cca 800-1200, jsem u nich už nějakých 7 let.
Smlouvu bych si i prodloužil, jsem docela spokojen, ale rád bych z toho něco měl.
Potřeboval bych mobil jako dárek pro přítelkyni, takže slevu na mobil od nich (tím myslím pořádnou slevu a ne to co nabízí normálně jako slevu), dále potřebuji aktivovat ADSL na hospodu, takže mám nárok na netbook a docela rád bych i ten modem k tomu se slevou.
Může někdo poradit jak nejlíp postupovat?
Díky
Můj výsledek:
Začátkem měsíce jsem volal na infolinku a řekli jim, že bych rád prodloužil smlouvu s telefonem, aktivoval si ADSL a k tomu chtěl ten netbook. To samozřejmě nešlo, netbook byl místo telefonu.
Tak řešení dva: mladý beztak dobíjím kredit přes můj paušál, takže návrh převést její Twist na Bav se, k tomu aktivovat ADSL a netbook zdarma a na mou smlouvu telefon. Zádrhel byl s Bav se, nejde dvakrát na jedno jméno, takže jejich nabídka Kredit 300 + 100sms zdarma od nich na dva roky, aby se to podobalo Bav se. K tomu aktivace ADSL (modem vpoho za 1Kč) a dárek netbook. Tak jsem odsouhlasil a vše vyřídil při hovoru na infolince.
Teď tedy šlo ještě o telefon. Nevyhrožoval jsem odchodem a nestěžoval si na drahý služby atd, normálně jsem řek, že jsem u nich dlouho a mám vysokou útratu, k tomu teď ještě aktivoval toto, takže bych si přál slevu třeba 8 tisíc. Předala to na retenční a že se ozvou.
Už jsme měl trochu obavy, že jsem udělal špatně si to aktivovat už hned, že mě budou už mít v kapse atd. Dneska konečně dlouho očekávaný hovor. Žádný dlouhý řešení, že tu mám ten a ten požadavek, že těch osm je maximum co mi můžou jako dát a že pokud chci, tak ať si něco vyberu a zítra zavolají. Během dvou minut vyřízeno. A bere se to i s MMP, takže př. N8 - zak.cena 12k, s MMP500 10k - sleva 8k se rovná doplatek 2k.
Tak teď vybírám a zítra objednám
Nečekal jsem, že to bude taková pohoda