Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
gotzinger píše:xxxjohny46 píše:Dobrý den, jsem aktuálně u Vodafone, 4 čísla, tarif za 599 s neomezeným internetem. Je možné dostat nějakou podobnou cenu s neomezeným internetem i u Tmobile? Řeším to kvůli možnosti esim do Apple watch ultra, což bohužel Vodafone nenabízí. Na ofiko lince mi nabídli nejlepší cenu nějakých 660kc, ale s blbým datovým limitem.
Potvrzuju, že u TM lze mít Neomezeně XL (flat+15GB+10Mbit/s neomezeně, 35GB roaming) za 465 Kč měsíčně. Před představením nových tarifů mi to člen Raziel-CZ zařizoval pro rodinu tarif po 438 Kč, a po převedení/zdražení všech tarifů jsem si to sám už převedl na to za těch 465 Kč.
xondrax píše:@hannys85 neni normalne tarif senior (neomezeme+1gb) za 255kc?!?
Raziel-CZ píše:libornsr1: Hezký den. Šance je jen na 30 % a to ještě nepříliš veliká. Při "změně práv a závazků", nebo jak se tomu o T-M říká, Vás považují za nového klienta, kterému ale nedají přetahovací slevu 50 % na tři měsíce. Nejvhodnější je přejít s čísly na Twisty a řešit pak retenci při brání si OKÚ na Twistová čísla. Tak se můžete dostat na 50 %. Pevný internet si vezměte ten tehdy, zda-li ho potřebujete. Osobně pevný internet od T-Mobile mohu doporučit, je poměrně stabilní.
hurec píše:25-30% je základ. To dávají snad vždy. Neznám nikoho, komu by retence volal a měl méně. Víc už je na náladě. Si vem, že teď zdražují všem minimálně o 50-80kč. Takže na počet tarifu to udělá pěkný balík.
marvy píše:Jako nic proti ,ale kdyz se na to podivam,zdrazeni to sice je,ale dostaneme v tom tarifu vice dat a 5g k tomu.Tak proc nekteri hudrujou tady a vlastne dalsi bonus,internet po vycerpani dat a pouzitelnej na zakladni veci.U vodnika se ten internet vypne uplne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků