od Hohou 2. 11. 2022 09:38
@marvy: stejná cena a stejná sleva neni to samé. řeší se to tu, když tet OP zdražuje a nabízí stejné dojednané slevy, ale cena stoupá za fiktivní služby navíc. Asi jako kdyby vám zdražili vodu a obhajovali to tím, že ji ve vodojemu začali světit. Navíc operátoři avizují další zdražování.
Nevidím důvod, proč nezkusit i lepší cenu. Náhoda je blbec. "Líná huba, holé neštěstí". Co jsem zkoušel, tak neomezeně L + XL pod 800,- , protože vodafon je schopnej nabídnout ekvivalent za cca 830,-
No a soudnej nebudu, platím za to, co nepotřebuju a je to pro mě jen konfort. Se svými potřeby a požadavky - jedno císlo neomezené volání s minimen dat a druhé neomezený internet 10 Mbits s placeným voláním - jsem schopen pořídit u jiných operátorů s měsíční útratou do 650 Kč za obě čísla.
Vzal jsem 3GB Plus a neomezeně XL za 745 měsíčně za obě čísla s tím, že kdykoli mohu přes retenci tarif změnit.
A příspěvek jsem psal pro další nezkušené. Nebyl jsem se ani chlubit a ni plakat. Keci typu jezevčík8475 jsou tu uplně k prdu.