Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Marek Demčák píše:gregy4: Jak odejít? Přece mi nemůžou v září říct, že můj tarif končí a že mi mohou nabídnou nový tarif Neomezeně XL s garancí ceny na 5 let, a za 40 dnů mi zavolat, že sice mám tarif s názvem Neomezeně XL, ale že teď mají nový tarif Neomezeně XL, na který mě budou převádět za nových cenových podmínek. To je podle mě spíš na ČOI než na odejití.
oldschooltrancer- píše:iguka píše:
anebo zde dole napiš email a přijde ti kód na 50% slevu, kterou uplatníš v košíku při nákupu tarifu
https://eshop.t-mobile.cz/prejdete
Když jsem to zkoušel naposled, tak mi to nejdřív napsalo neplatný email, pak interní chyba serveru a pak, když se zdálo vše ok, žádnej kód nepřišel �
Milos píše:@marvy: Kyž je to podle tebe předražené, tak kdo nabízí srovnatelnou internetovou TV (podobný počet kanálů a současné sledování na 4 zařízeních) za lepší cenu?
Milos píše:Skylink Live je dražší a navíc není ve FullHD. Za cenu 250Kč toho poskytuje T-Mobile TV M více
Milos píše:Skylink balíček Canal+ Sport (189Kč) obsahuje 37 programů, z toho 2 sportovní a 1 dětský. T-Mobile TV M (250Kč) obsahuje 130 programů, z toho 17 sportovních a 11 dětských. Nesmí se porovnávat hrušky s jabkama
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků