Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod newiiim 21. 11. 2022 18:35

Zdravím všechny,
chystám se prodloužit smlouvu u dvou telefonních čísel. Před měsícem mě na infolince ujišťovali, že Extra pro podnikatele a s tím spojený HW budget bude možné znovu obnovit. Bude ale potřeba zavolat v druhé půlce listopadu. Dnes na infolince zpráva, že extra pro podnikatele už není. Jak to tedy je? Máte někdo nějaké info?
Díky
newiiim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirek.P 22. 11. 2022 09:46

Po dvou měsících po přechodu k TMO s 50% slevou na 3 měsíce jsem zavolal na linku s zadosti o OKU, s tím, ze se chci vrátit k Vodafonu, operatorka mě prepojila na “jiné odd”, kde to vzala taková vychechtana, podle hlasu starší paní a rovnou na mě vybalila slevu 50% na jakýkoli tarif z běžné nabídky. Taková byla má představa. Rychlé a účelné.

PS. Původně jsem chtěl zobrazit OKU v Můj TMobile, po kliknutí na odkaz a nasledne zadání hesla bylo políčko pro kód prázdné. Ani druhy den se nikdo neozval až pak já.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 22. 11. 2022 12:23

Nenapadlo by mě to řešit už po 2 měsících, ale jak vidím, asi to jde.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod otava5 23. 11. 2022 18:21

Zdravím. Mám vygenerovány OKÚ kódy původně šedivka Vodafone. Jakou mám teď šanci získat tarif u TM s 50% slevou ??? Celkem 3 čísla ... Nebo zkusit Vodafone? Děkuji
otava5
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 23. 11. 2022 19:38

Pokud chceš přejít k T-Mobile se slevou 50%, tak zde https://eshop.t-mobile.cz/prejdete vyplň svoje číslo nebo e-mail.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 23. 11. 2022 20:31

a nebo nejlepší zavolat na infolinku, ty kody nekdy nechodi a ne všechny tarify lze lehce objednat přes web
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod otava5 23. 11. 2022 20:43

OK u VF nemám zkoušet nic? Díky za obecnou odpověď....
otava5
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 23. 11. 2022 20:51

Pro VF budeš brán jako nový zákazník a pokud se nepletu, tak VF žádné extra zvýhodněné nabídky pro nové zákazníky nemá. (Jinak už ses na to samé ptal ve vláknu Vodafone)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gomez.Milan 24. 11. 2022 18:17

Dobrý den, chci se zeptat co byste si vybrali z nabídky T Mobile:

varianta 1: neomezené volání, sms, data, 15 GB plnou rychlostí a poté rychlost 10
varianta 2: neomezené volání, sms, data 30 GB plnou rychlostí a potom 10

cena za tarif se lisí 50 Kč za měsíc, myslíte, že stačí varianta 1, protože rychlost 10 obecně stačí
Gomez.Milan
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 24. 11. 2022 18:32

Na to je těžké říci jednoznačnou odpověď. Otázka je, jak byste využil tu plnou rychlost, než dojde ke zpomalení na 10Mbit/s. Osobně mám 2 x tarif neomezeně XL, a nemám zásadní problém s IPTV, youtube, atd. Ta plná rychlost 15GB, 30GB je takový jakoby "bonus", nic víc, ... Rozhodnutí je na Vás...
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 11. 2022 18:42

@Gomez.Milan: Záleží na tom, kolik dat běžně měsíčně spotřebujete a k jakému účelu je používáte. Osobně bych šel do varianty 1.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gomez.Milan 24. 11. 2022 19:01

jezevcik8475 píše:Na to je těžké říci jednoznačnou odpověď. Otázka je, jak byste využil tu plnou rychlost, než dojde ke zpomalení na 10Mbit/s. Osobně mám 2 x tarif neomezeně XL, a nemám zásadní problém s IPTV, youtube, atd. Ta plná rychlost 15GB, 30GB je takový jakoby "bonus", nic víc, ... Rozhodnutí je na Vás...

Děkuji moc za odpověď, ještě jsem zapomněl napsat cenu, mám to za 465 a druhá varianta je za 515, pokud stačí ta rachlost tak je lepší si vzít za těch 465 tu s plnou rychlostí do 15 GB

-- 24. 11. 2022 19:03 --

Milos píše:@Gomez.Milan: Záleží na tom, kolik dat běžně měsíčně spotřebujete a k jakému účelu je používáte. Osobně bych šel do varianty 1.

Obecně spotřebuji asi tak 20 GB možná někdy mírně nad, teď jsem měl zpomalení po 20 GB na 3
Gomez.Milan
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 11. 2022 20:22

A pociťoval jsi nějak to zpomalení na 3Mbps, omezovalo tě to nějak nebo ti nějaké aplikace nefungovaly správně a plynule?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 0055 24. 11. 2022 21:20

Tak jsem dneska zavolal pro oku kody na dve cisla, na jednom je neomezene xl s 50% slevou a na druhem neomezene volani a sms a 1gb dat se 60% slevou. Nechtel jsem ani nejak smlouvat, chtel jsem k tem tarifum VDSL za nejakou normalni cenu. Retencnik to mel uplne na haku, rekl ze mi nema co nabidnout a ze mi teda posle OKU coz taky udelal. Cekal jsem teda trochu vic zajmu, ani mne to VDSL nenabidnul za plnou cenu.

Zavolaji znova pokud zadam prenos k jinemu operatorovi?
0055
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 24. 11. 2022 21:20

Odpovím taky, zkoušel jsem kaktus (2Mbit) jako hotspot a nechalo se na tom normálně fungovat. Jasně, obrázky trvaly, na HD video zapomeň, ale běžný provoz úplně v pohodě.
oldschooltrancer-
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka