Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hohou 25. 11. 2022 09:41

0055 píše:
Zavolaji znova pokud zadam prenos k jinemu operatorovi?

jestli zavolají nevím, ale typ bych si že ano. Každopádně bych si to VDSL zřídil a až potom se znovu snažil vyjednat slevu na retenci. U tarifů vám už nic víc nenabídnou a upřímě si myslím, že když vás nechají přejít, budete na to huř. Při návratu vám už 60% slevu nikdo nedá.
Hohou
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 25. 11. 2022 17:26

Přidávám svou zkušenost. Dnes kolem 10 jsem si zobrazil OKÚ, je tam mimojiné i souhlas s kontaktováním. Volali chvíli po obědě, velmi milá paní, že jsem si přál být kontaktován a že jsem si vyžádal OKÚ, jestli se něco děje a proč jsem si ho zobrazil.
Tak říkám, že máme nabídku na internet 20Mbit a neomezený volání za 585 Kč (je to jen 500 minut, ale to je pro mě v podstatě neomezený volání) s garancí na 5 let a u TM mám garanci jen 3 měsíce.
Paní okamžitě nabídla za 465Kč 10Mbit, nebo za 570 20Mbit, já chvíli váhal a vzal jsem ten dražší.
Za mě spokojenost, říkala, že pošle potvrzení v SMS, ta nepřišla, ale v aplikaci už vidím garanci na 5 let.
Na webu jsem to nenašel, proklikal jsem to snad celý, ale asi jsem slepej.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 25. 11. 2022 18:10

Muzes prosim napsat, kde v aplikaci Muj T-Mobile vidis garanci slevy na 5 let? Nikde to nemohu najit, diky.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 25. 11. 2022 18:13

Garanci 5ti let v aplikaci Můj T-M také nikde nevídím. Nedaří se mi to najít. Díky za info.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod cooltour 25. 11. 2022 18:22

Mesicni pausal - za cenou je sipka doprava
cooltour
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 25. 11. 2022 18:27

Ahaaaaaa, super, diky moc :-) Taky mam garanci na 5 let :)
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 25. 11. 2022 18:28

cooltour píše:Mesicni pausal - za cenou je sipka doprava

Tak jsem to svý smáznul, byl jsi rychlejší :-)

Mirek.P
jen teda nevím, kde to najdu na webu ;-]
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 25. 11. 2022 18:53

cooltour píše:Mesicni pausal - za cenou je sipka doprava

Díky moc, už jsem to našel :-)
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod marvy 26. 11. 2022 12:51

Ta garance na 5 let je vam stejne na nic, kdyz budou jiste do 5 let stejne nove tarify. Ted taky byla garance 5 let a musite prejit na nove tarify,nebo odejit jinam.-)

Ale chci se zeptat, pokud si zakaznik nic nevyjedna individualne, tak ppcitam ze mu nastavej tarif nejblize k tomu co mel z tech novejch ale za plnou cenu z ceniku?? je to tak?
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod matt21 26. 11. 2022 12:59

Včera zobrazený OKU, dnes telefonat, po par minutach prijemneho pokecu sme sa dostali na 50% slevu (viac ho to už nepustilo :-)), takže mám Neomezeně 3XL za 570 Kč.
matt21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petr311 26. 11. 2022 13:09

marvy píše:Ta garance na 5 let je vam stejne na nic, kdyz budou jiste do 5 let stejne nove tarify. Ted taky byla garance 5 let a musite prejit na nove tarify,nebo odejit jinam.-)

Ale chci se zeptat, pokud si zakaznik nic nevyjedna individualne, tak ppcitam ze mu nastavej tarif nejblize k tomu co mel z tech novejch ale za plnou cenu z ceniku?? je to tak?

Přesně tak, žádnou garanci nelze brát vážně, prdne jim v palici a klidně za pár měsíců můžou opět zvedat. Zákazníci jsou ochotni platit, byli by všichni hloupí, kdyby toho nevyužili. A to se týká úplně všeho, co teď se zdražuje...

Co se týče převodu na nový tarif. Tak nevím jak kdo, ale co mi poslali sms zprávu, že mě k určitému datu převedou na nový tarif, tak tam mi zobrazuje cenu po vyjednané 60% retenci před léty. Jestli to dobře chápu, mělo by to zůstat zachované. Na vyšší tarify - 2XL nebo 3XL - tam mi nabízejí pouze 50%, na 60% se mi ty vyšší nepodařilo ukecat a jak jsem pochopil z té diskuze, už snad ani nejde dojednat 60%, ale třeba se mýlím.
petr311
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 26. 11. 2022 13:13

marvy píše:Ta garance na 5 let je vam stejne na nic, kdyz budou jiste do 5 let stejne nove tarify. Ted taky byla garance 5 let a musite prejit na nove tarify,nebo odejit jinam.-)

Pokud předtím neměl žádnou slevu, tak ano. Pokud nějakou slevu měl, tak by se údajně měla přenést, realita u mě byla o 4 resp. 5% dle čísla nižší, než původní sleva, ačkoliv v infu na faktuře zdůrazňovali zachování její výše v nabídce jsem měl slevy nižší, jak by se to nakonec převedlo nevím, pořešil jsem to dříve než ke změně došlo.
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 26. 11. 2022 14:25

Garance slevy vs. ceny, to už se tu řešilo. Nám v práci taky garantovali internet v mobilu za 150 Kč "napořád" a pak ho zrušili. Proto jsem začal dělat tyhle harakiri.

petr311: můj kamarád na 60% dosáhl, má tuším neomezeně XL za 365 Kč.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 26. 11. 2022 16:53

Garance slevy po dobu 5-ti let. Při posledním řešení dvou čísel u T-M mě bylo řečeno,
že sleva ve výši 50% bude platit až 60 měsíců. Dříve hovořili vždy o ceně, nyní již pouze hovoří o slevě. Je samozřejmě jasné, že během této dlouhé doby se ceny mohou u tarifů změnit, což nelze vyloučit.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod rokane 26. 11. 2022 17:17

oldschooltrancer- ano na neomezeně xl dají 60%,protože to je neplnohodnotný tarif.:)
rokane
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka