marvy píše:Ta garance na 5 let je vam stejne na nic, kdyz budou jiste do 5 let stejne nove tarify. Ted taky byla garance 5 let a musite prejit na nove tarify,nebo odejit jinam.-)
Ale chci se zeptat, pokud si zakaznik nic nevyjedna individualne, tak ppcitam ze mu nastavej tarif nejblize k tomu co mel z tech novejch ale za plnou cenu z ceniku?? je to tak?
Přesně tak, žádnou garanci nelze brát vážně, prdne jim v palici a klidně za pár měsíců můžou opět zvedat. Zákazníci jsou ochotni platit, byli by všichni hloupí, kdyby toho nevyužili. A to se týká úplně všeho, co teď se zdražuje...
Co se týče převodu na nový tarif. Tak nevím jak kdo, ale co mi poslali sms zprávu, že mě k určitému datu převedou na nový tarif, tak tam mi zobrazuje cenu po vyjednané 60% retenci před léty. Jestli to dobře chápu, mělo by to zůstat zachované. Na vyšší tarify - 2XL nebo 3XL - tam mi nabízejí pouze 50%, na 60% se mi ty vyšší nepodařilo ukecat a jak jsem pochopil z té diskuze, už snad ani nejde dojednat 60%, ale třeba se mýlím.