Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod opat (novy) 26. 8. 2023 07:30

Platí ta nabidka o2 a AirBank i na vyúčtování od o2 family ? Děkuji za info
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Dasch15 26. 8. 2023 07:45

opat (novy) píše:Platí ta nabidka o2 a AirBank i na vyúčtování od o2 family ? Děkuji za info
Ano
Dasch15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kytkato1 2. 9. 2023 12:35

T-Mobile nabízí akční ceny pro jejich optický internet (1.000 Mb/s - 180 Kč, 500 Mb/s 150 Kč, 250 Mb/s 120 měsíčně na prvních 24 měsíců. Nemáte někdo zkušenosti, jak to s cenou po uplynutí 24 měsíců? Jde to prodloužit přes retenci?
Kytkato1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 2. 9. 2023 13:13

Toto jsou nějaké extra levné ceny týkající se asi jen určité lokality, že?
Obvykle se dá po konci prvních 12/24 měsíců vyjednat retenční sleva 50%.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 2. 9. 2023 21:32

Ahoj, přítelkyně má u T-Mobile nějaký drahý tarif pod firmou a rádi bychom dosáhli na 50% slevu. Kam odejít, než by se člověk vrátil k T-Mobile s využitím 50% slevy pro nové zákazníky? (a po 3 měsících retenci) Leží mi tu neaktivovaná SIM karta O2 (sim zdarma) a nějaká od kaktusu, lze použít i tyhle?
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 3. 9. 2023 00:01

Použil bych tu kaktusovou. Jestli máš tu zdarma, máš na ní 10 Kč kredit, a lze jí případně dobít i jen 50 Kč (nebo navýšit kredit i jen o 10 Kč přeposláním nebonusového kreditu z jiného kaktusa). Přeci jen po dobu přenosu asi z ní může chtít volat a tam má minutu za 2,50 s účtováním po sekundách. Nebo můžeš mít i tu s kreditem 100 Kč (ta už se kupovala).
U O2 je kredit nula, minimální dobití 200, a volání mnohem dražší.
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 3. 9. 2023 13:20

Díky! Mám tu zdarma, takže to vezmu přes kaktus a třeba za 50 dobiju. Jak dlouho to tak trvá? Tj. T-Mobile - Kaktus - T-Mobile? Mám počítat 6-7 dní nebo to jde rychleji? A asi je lepší to udělat v pondělí, než v pátek?
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 3. 9. 2023 15:30

Cca 2 pracovní dny.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Hohou 3. 9. 2023 18:18

a nestací zrušit paušál, jít na predplacenku u T-Mobile a pak ten nový paušál pro nového zákazníka ? Bylo by to rychlejší. Nemusela by se fyzicky měnit sim.
Hohou
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 3. 9. 2023 19:14

Pokud se bavíte o 50% slevě na 3 měsíce, tak ta snad platí pouze pro přechod k T-Mobile od jiného operátora. Nebo mají i jiné akce? Tzn. Kaktus a T-Mobile můžete vyřadit. Muselo by se udělat kolečko k O2 nebo Vodafone. V podmínkách mají napsané toto: Nabídka je platná pouze pro přechod od jiného operátora. Sleva 50 % se uplatňuje první 3 měsíce a následně je účtována plná cena tarifu.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 3. 9. 2023 19:24

Dzejn Dočk píše:Díky! Mám tu zdarma, takže to vezmu přes kaktus a třeba za 50 dobiju. Jak dlouho to tak trvá? Tj. T-Mobile - Kaktus - T-Mobile? Mám počítat 6-7 dní nebo to jde rychleji? A asi je lepší to udělat v pondělí, než v pátek?

A O2 Family nezaujalo?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 3. 9. 2023 19:53

Hohou píše:a nestací zrušit paušál, jít na predplacenku u T-Mobile a pak ten nový paušál pro nového zákazníka ? Bylo by to rychlejší. Nemusela by se fyzicky měnit sim.

Není paušál pro nového zákazníka jen při přechodu od jiného operátora?

-- 3. 9. 2023 20:56 --

oldschooltrancer- píše:
Dzejn Dočk píše:Díky! Mám tu zdarma, takže to vezmu přes kaktus a třeba za 50 dobiju. Jak dlouho to tak trvá? Tj. T-Mobile - Kaktus - T-Mobile? Mám počítat 6-7 dní nebo to jde rychleji? A asi je lepší to udělat v pondělí, než v pátek?

A O2 Family nezaujalo?

Popravdě jsem to ani nezkoumal :-D Mám už roky T-Mobile a jsem spoko. Cca 450kč, vše neomezené, po spotřebování *nvm*GB snížená rychlosti na 10mb/s.

Ženský stačí cokoli co má alespoň 10GB dat. Sms tak 10 a volání tak 150min/měsíc
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 3. 9. 2023 19:59

S O2 Fam by byla cena 599 - 300 :-) koukněte:
viewtopic.php?f=1939&t=1191657&st=0&sk=t&sd=a&start=1755

Taky jsem přešel od T-Mob a taky jsem měl vše neomezeno za 465 Kč
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod sairon 5. 9. 2023 14:58

Koukám, že nabídka 50 % pro nové zákazníky už z webu zmizela, a na retenčním mi dnes nabídli na tarif 10 GB Plus, na který jsem byl převeden po vyvázání z firemní smlouvy, pouze 40 % slevu (720 -> 432 Kč), ne zde diskutovaných 50 %. Když se mě paní ptala, kolik dat bych chtěl a na kolik bych se chtěl dostat, tak říkala, že to za půlku neumí - nezkoušel jsem, jestli by to nešlo u vyššího tarifu. Nechal jsem si čas na rozmyšlenou, ale zvažuji prchnout také k O2 Family s AB bonusem.

Edit: Pardón, tak kecám, ty slevy pro nové zákazníky pořád jsou ukryté na stránce https://eshop.t-mobile.cz/prejdete
Naposledy upravil sairon dne 5. 9. 2023 15:17, celkově upraveno 1
sairon
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka