Tak hovory snad nahrává přímo Infolinka. Myslíte že by to nešlo použít-vyžadat?
Kdysi jsem si hovory nahrával ale teď už to nedělám.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Abos84 píše:Zdravím.
Tak jsem právě mluvil s operátorem ohledně toho že mi 6.12.2024 končí retenční smlouva za 465Kč. A jestli se teda půjde zase domluvit na nějaké lepší ceně než co dávají v apce.
Tak mi bylo řečeno že ukončením smlouvy se tarif ani cena nemění pouze přechází na dobu neurčitou.
Abych řekl pravdu tak se mi to moc nezdá.
Opravdu to je teď běžný postup?
Retencí už mám cca po 4 a dříve to tak nebylo.
aaaa píše:Potvrdi nepotvrdi, hlavne si mas nahravat hovory, abys to mohl pozdeji prokazat.
Abos84 píše:Tak hovory snad nahrává přímo Infolinka. Myslíte že by to nešlo použít-vyžadat?
Kdysi jsem si hovory nahrával ale teď už to nedělám.
Raziel-CZ píše:Slevy 62,5 % pro B2B při „méně službách” jsou fuč
Podobné, co se stalo v T-Mobile s NextU, dělá ale teď T-Mobile s IČaři. Ještě před cca 14 dny byla základní retence na IČO 45 %, načež další procenta se přidávala vlivem počtu služeb a kombinaci retenční slevy se slevou Magenta 1 Business (podle celkové útraty po slevách). T-Mobile udělal ale změnu k mnohem horšímu. Základní retenční slevu nedávno výrazně snížil, načež slevy při méně službách „doslevovuje”, a to opravdu nedostatečně, jen tou Magentou. No jo, jenže to při takovém zdražení s T-Mobilem pro klienty s útratami do 5 000 Kč měsíčně, kterých je ale asi nejvíc, už nedává smysl.
Uvidíme, kdy a zda vůbec to T-Mobile dojde
Uvidíme, zda to T-Mobile dojde i v tomto podle mě kritičtějším případě, vrátí zpět alespoň předchozí businessové retence. Jelikož pokud nedojde, daný B2B nedává této cílové skupině smysl. A upřímně dost se divím, co to v T-Mobile pracuje za managery, neboť tyto časté chaotické změny pramenící z nezkušenosti společnost zbytečně nezanedbatelně poškozují. Ale co už, však proti gustu…
Milos píše:Tarif sjednej na fiktivního studenta, použij k tomu generátor rodného čísla viewtopic.php?p=13746900#p13746900
TrustNo1 píše:Zpět k retenčním nabídkám T-Mobile:
potvrzuji, že retenční oddělení umí nabídnout maximálně:
- 50% slevu na aktuální generaci mobilních tarifů NEXT, vč. tří nestandardních tarifů, které nejsou v Ceníku (NEXT 1 GB, NEXT NEOMEZENĚ L, NEXT NEOMEZENĚ 3XL)
- 40% slevu na aktuální generaci xDSL tarifů (nemám zkušenost s tarify na Cable Internet a Optiku)
- 30% slevu na aktuální generaci mobilních tarifů NEXT U pro mladé
NEXT 1 GB
- plná cena: 525,00 Kč; po slevě 50% = 262,50 Kč; 1 GB FUP (rychlostí 5G MAX)
NEXT NEOMEZENĚ L
- plná cena: 845,00 Kč; po slevě 50% = 422,50 Kč; prvních 5 GB rychlostí 5G MAX, potom rychlost 8 Mbit/s neomezeně
NEXT NEOMEZENĚ 3XL
- plná cena: 1.185,00 Kč; po slevě 50% = 592,50 Kč; prvních 30 GB rychlostí 5G MAX, potom rychlost 25 Mbit/s neomezeně
jjm64883 píše:Milos píše:Tarif sjednej na fiktivního studenta, použij k tomu generátor rodného čísla …
… Podvod …
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků