@anik Jak se dostaneš pro hovor na retenční, když chceš přidat další číslo-službu rovnou se slevou? Že si na nějakém již stávajícím čísle zobrazíš OKU, aby se ti někdo ozval? Díky za info
ahoj, poradil by nekdo, jak se dostat hned od zacatku, po prechodu od jineho operatora k T-Mobile k lepsi cene za tarif, idealne k retencni cene? rad bych Neomezene 2xl nebo 3xl, bez zavazku. Diky za radu.
no, co se dá dělat… (viz taky výše); další možnosti jsou nechat se tam zaměstnat a čerpat příšnou větší slevu, případně rovnou na pozici managementu produktů a cenotvorby ?
Včera řešeno s retenčním VDSL. Zobrazeno oku se zetrhnutím že mě můžou kontaktovat. Volali druhý den. Bez problémů 40% sleva na dva roky. Končí mi půlroční akce na 299. Paní na lince velice sympatická a vstřícná. Snažila se dostat přes nějaký další tarif co mám na větší slevu ale prý to už nešlo ( na obou tarifech mám 50% slevu ).
Končily mi studentské výhody a shodou náhod jsem dostal i velmi relevantní nabídku VDF, tak jsem zobrazil OKU a čekal na hovor. Studentské výhody byly prodlouženy (i pro čísla nad 26 let), tarify zmigrovány na Next se zachováním slevy, internet a TV s větší slevou, než jsem měl a ještě jsem jedno číslo dohodil.
4x NextU neomezeně - 353/měs 1x 3GB Plus - 280/měs TV XS Plus - 119/měs Internet xDSL 20 - 269/měs + sdílená data Magenta 15GB