Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 19. 3. 2025 21:23

1.John píše:máte někdo slevu na veřejnou IP adresu? mám optický internet

To by mě taky zajímalo. Jaká je standardní cena? Nikde jsem to nemohl najít
VelkyZnalec
Junior

Odeslat příspěvekod Torns 19. 3. 2025 23:40

STATICKÁ VEŘEJNÁ IPv4 ADRESA Měsíční poplatek 99,- Kč viz ceník https://www.t-mobile.cz/dcpublic/Cenik_ ... ile-II.pdf
Torns
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kautsky555 20. 3. 2025 01:00

Firemní zákazníci mají IP adresu zdarma v ceně, slevy na ne nejsou
kautsky555
Junior

Odeslat příspěvekod m4rk3J 20. 3. 2025 07:28

Nám se povedlo vyhádat veřejku (IPv4) u toho pevného internetu na doma přes LTE síť, protože nám jejich NAT/PAT ničil nějaké služby (už nevím co to bylo, bylo to nějakou dobu zpět). Nicméně jako vyřízení reklamace nám dali tu veřejku zdarma a nebo za 1 Kč, teď taky nevím :D
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 20. 3. 2025 08:54

VelkyZnalec píše:

Já mám statickou veřejnou adresu na optice automaticky zdarma. Optiku jsem objednal v lednu a bylo to aktivní automaticky o nic jsem extra nežádal.
Přílohy
Screenshot_20250320_075120_Gallery.jpg
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod BariTom 20. 3. 2025 11:53

Kde jsi našel takové info? viz tvuj screen. O tom že máš veřejnou ip ?
BariTom
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 20. 3. 2025 12:00

Aplikace Můj Tmobile/ FTTx internet/Balíčky.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 20. 3. 2025 12:49

Ono je ale potřeba rozlišovat, jestli má člověk FTTx internet (u něj je pevná veřejná IP adresa zdarma) nebo má Fiber internet (u něj je pevná veřejná IP adresa za poplatek). U T-Mobile totiž není optika jako optika, viz. viewtopic.php?p=13802764#p13802764
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod guiz 20. 3. 2025 14:02

Přesně jak se tam píše, optický kabel máme dotažený až do obýváku zakončený zásuvkou a z něj jde optický kabel do optického převodníku a je to síť Cetinu.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod kautsky555 20. 3. 2025 22:23

guiz píše:
VelkyZnalec píše:

Já mám statickou veřejnou adresu na optice automaticky zdarma. Optiku jsem objednal v lednu a bylo to aktivní automaticky o nic jsem extra nežádal.

Ano u FTTx a xDSL byla do 28.2. Pro objednané služby ip adresa zdarma a také tak zůstane. Od 1.3. Již pouze zpoplatněné za 99 Kč
kautsky555
Junior

Odeslat příspěvekod zower 29. 3. 2025 13:36

Ahoj

Jsem teď u O2 a koukám po alternativě, aktuálně mám pod sebou 4 čísla, na všech neomezené volání a SMS a data 4GB/13GB (2x) a neomezeně data s 10 Mbps limitem za 1419,- včetně slevy "spolu". Chtějí to navýšit na 1745,-.

Když jsem na podobné tarify koukal u TM, šlo by tam něco jako 2x 12GB, 1x 5GB a neomezený 10 Mbps a dohromady za nějakých 1513,- s tou 50% slevou, je reálné při přechodu rovnou zafixovat slevu na delší dobu než ty 4 měsíce, nebo se to aktivuje na 4m a pak řeší prodloužení přes retence? A nabízí TM taky akci podobnou O2 spolu pro víc čísel co má člověk "pod sebou"?
zower
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standavfr 29. 3. 2025 13:46

Magenta1 se jmenuje obdoba O2 spolu. Ale bude lepší nechat si udělat indivindi nabídku po telefonu.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 3. 2025 13:54

@zower: Získání slevy 50% s platností na 5 let není možné hned při přechodu (pokud se přechod neřeší individuálně přes obchodníka), nicméně získá se to jednoduše až v rámci retence na konci prvních 4 měsíců.
Sloučení více služeb je Magenta 1 https://eshop.t-mobile.cz/magenta-1, díky které lze získat slevy a sdílená data, nicméně větší sleva než 50% se pomocí Magenty 1 nezíská (u služeb na RČ), jelikož retenční slevy a Magenta slevy se nesčítají.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zower 29. 3. 2025 14:09

Díky oběma @standavfr @Milos
zower
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 31. 3. 2025 11:53

Magenta 1 v případě retenčních cen je na necenové výhody (data navíc na rozdělení ve skupině, a nejsem si jistý jestli tam nebylo i volání ve skupině na twistech).
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka