Milos píše:Tak to jsi nepsal, že chceš T-Mobile opustit a jít k VF...
Ano asi jsem to přímo nenapsal ale pokud by opravdu nabídli ten tarif za 350kč asi bych neváhal.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Milos píše:Tak to jsi nepsal, že chceš T-Mobile opustit a jít k VF...
davsopl píše:Je otázka, co by se s číslem dělo za paseky a o kolik KČ by daná osoba obohatila, jakože slevy na tarifu. Od toho by se to vypočítávalo, jestli je to přestupek nebo TČ. Když jsem byl převáděn od O2Family pod O2, kde jsem měl stejný mail, tak mě zablokovali samoobsluhu - hnali mě na prodejnu, jestli jsem to já a někdo na mě nechce dát služby. Sken OP, atd. Takže rozhodně za mě nikdy nějaký generátor nevyužívat. Nikdy nevíte, kdy půjdete zablokovat SIM, do banky, na zdr. pojišťovnu, sociálku, atd. Vše mají už de facto provázané.
P.S.: A nedej bože, kdy by se s tímto číslem volalo na tísňovou linku, kde se potom bude např. u nehody prokazovat ID. �
Raziel-CZ píše:Nejedná se ani o přestupek, ani o trestný čin a to v žádném z uvedených příkladů.
Jean_Valjean píše:Jestli by se jednalo o trestný čin nebo přestupek, o tom by samozřejmě rozhodovaly výhradně orgány činné v trestním řízení a nikoliv experti na retence, nicméně asi horší by bylo, že operátor může zablokovat SIM i s číslem až do vyřešení celé záležitosti, takže číslo se nebude dát ani používat a ani přenést jinam.
Jean_Valjean píše:Platí co jsem psal výše, rozhodovaly by o tom orgány činné v trestním řízení, nikdo jiný.
Milos píše:Navrhuji ukončit OT diskusi o trestných činech a vrátit se zpět k tématu tohoto vlákna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků