Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sebastián 29. 8. 2014 22:13

Domnívám se, že nulový Tarif na míru vám (minimálně na prodejně) nastaví, vzhledem k tomu, že když zákazník přechází na ČD Tarif nebo na nějaký jiný neveřejný post-paid tarif, musí se nejprve aktivovat právě tento nulový tarif.

Se 100% jistotou to však nevím, ideální by bylo, kdyby mou domněnku potvrdil přímo VF zde ve fóru, případně můžete poslat dotaz (přes web nebo Facebook VF) sám, odpovídají vcelku rychle.
Sebastián
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod smajlik2 30. 8. 2014 08:23

Nulový Tarif na míru jsem si nastavoval sám v Můj Vodafone, když změnili Odepiš. Ale ceny to má hrozné!
smajlik2
Junior

Odeslat příspěvekod www.the-s.i.d.y 30. 8. 2014 09:04

Porad lepsi cena za call nez u odepis
www.the-s.i.d.y
Junior

Odeslat příspěvekod zany1972 31. 8. 2014 18:22

Mám takový dotázeček dostala jsem retenci od vodafonu neomezenku za 524 ale nechce se mi odcházet od t mobile kde jsem spokojená jenomže u t mobile jsem nějakou podobnou nabídku nedostala i přesto že jsem pohrozila odchodem a nic mi nenabídly k vodafonu se mi moc nechce jejich klientský servis je hrozný co byste poradily mám se uvázat vodafonu na 2 roky nabídka je to lákavá
zany1972
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 31. 8. 2014 18:35

V cem je zakaznicky servis VF spatny? Jsem u VF od sveho vzniku a nikdy jsem zadny problem nemel. Spis naopak, od lidi okolo vetsinou slysim, ze maji problemy u TMo.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod Stepik1 31. 8. 2014 21:09

K cemu resis klientsky servis? Spis bych se zajimal o kvalitu signalu v miste, kde se pohybujes.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod ammiga 1. 9. 2014 22:31

Tak jsem volal na VF, kde mi velice ochotná slečna řekla, že ona nic nezmůže, ale mám se zeptat na prodejně.
Dnes jsem byl na prodejně v OC Chodov. Pán jen prohlásil - bez problémů - vyberte si číslo a za tři minuty jsem bez jakéhokoliv papírování či podepisování odcházel s novou simkartou a nastaveným účtováním s původním číslem...
Tudíž spokojenost. Tedy s tímto konkrétním, nikoliv se vším u VF... :)
ammiga
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dave67 5. 9. 2014 11:44

Jakým způsobem lze získat CVOP u Vodafonu ? Vím o infolince, ale jde to i přes samoobsluhu nebo přes automat ? A ještě další věc, lze ještě v dnešních dnech ukončit smlouvu skrz změnu účtování dat (žádný int. tarif jsem nevyužíval)?
dave67
Junior

Odeslat příspěvekod Shanghai-Kid 10. 9. 2014 13:55

Tak dnešní rozhovor se slečnami na Infolince Vofafonu.

1.nabídka: standardní tarify
2.nabídka: počkat do 13.9.2014 prý budou nové tarify

Po odmítnutí a žádosti o informace, jak odejít, přepojeno na retenci
zde nabídli:

1. neomezenku...................................... za 524,- Kč
2. 100 minut, neomezené SMS, 300MB net.......za 300,- Kč

Odmítl jsem a požádal o vygenerování přenosového čísla.
Shanghai-Kid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Abes1 11. 9. 2014 10:29

Potřeboval bych ke svému RED tarifu ten nulový "Tarif pro dítě zdarma". Děti nemám, ale potřeboval bych to pro otce v důchodu, který je nyní na předplacence od O2. Dostal to někdo, je to reálné?
Abes1
Junior

Odeslat příspěvekod Smells 11. 9. 2014 11:08

Tak paušál převeď na otce,a dítě zdarma budeš ty.Trošku přerostlé dítě :-)
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak.
Smells
Junior

Odeslat příspěvekod Bob 11. 9. 2014 16:02

Mám nabídku neomezený bez internetu 359 a s internetem 439 - vyhodnotíte mi to jako rozumnou cenu?
Bob
Junior

Odeslat příspěvekod www.the-s.i.d.y 11. 9. 2014 16:22

Kdyz to ma 4GB proc ne, pokud to ma mene jde to i za mene, takze nebrat
www.the-s.i.d.y
Junior

Odeslat příspěvekod zuziicka 11. 9. 2014 17:16

já bych ten za 439,- brala, dejte tip ;-)
zuziicka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirek.P 11. 9. 2014 17:28

Bobe, obě varianty jsou za super cenu. Neváhal bych ani minutu kdybych neomezené volání využil.
Mirek.P
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka