Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 12. 12. 2014 07:45

dennyn píše:Mě tento týden končila 50% sleva na Nabito 350. Po skončení budou chtít plnou cenu a pokud se ozveš, že to nechceš, že je to nevýhodné..., tak zkusí asi něco nabídnout. Já je kontaktoval už více než měsíc dopředu, abych se informoval, co by mi po skončení nabídli, protože platit za ten tarif plnou cenu by byl v dnešní době trochu úlet, už s tou 50% slevou to nebylo nijak výhodné. Nebyli schopni nabídnout absolutně nic výhodného a konkurenceschopného cenám virtuálních operátorů.

Dnes v noci by mělo být moje číslo přeneseno k Tesco Mobile. U Vodafonu jsem byl 14 let.

Ahoj a diky za odpoved. Je to smutne ale co naplat, ja tam mam to cislo uz taky dlouho, no z urciteho pohledu se mi tam vyplati zustat.. Ale asi fakt nez vygenerovanim cvop je clovek nedonuti k pripraveni jine vyhodne nabidky. No tak kdyztak to cislo zmigruju jinam.
Anonymni

Odeslat příspěvekod Jarousek06 12. 12. 2014 08:08

Já mám od Vodafone za cca 330,- Kč 100 min + 100 sms + 1,5 GB s úpisem na 2 roky, vyjednáno cca před 3 měsíci. Pro dvě čísla (to ale nebylo podmínkou) a VPN zdarma. Pro mě naprosto dostačující.
Wait and see
Jarousek06
Junior

Odeslat příspěvekod jiproko 14. 12. 2014 12:37

Jarousek06 píše:Já mám od Vodafone za cca 330,- Kč 100 min + 100 sms + 1,5 GB s úpisem na 2 roky, vyjednáno cca před 3 měsíci. Pro dvě čísla (to ale nebylo podmínkou) a VPN zdarma. Pro mě naprosto dostačující.

Mám to same bez uvazku za 214 Kč ,dojednáno před třemi dny..
Xiaomi 15
jiproko
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 14. 12. 2014 22:13

Ale vcelku zajimave, dost o tom budu uvazovat, ale rad bych kdybychom jen pokracovali s tarifem co mame ted, za 200/mesic vyhovujici azaz
Anonymni

Odeslat příspěvekod 0066 17. 12. 2014 14:15

Tak skončila dceri platnost inkarty, cekal jsem ze něco nabidnou, v podstate nic co by se jen priblizilo tesku nebo sazce, takze papa. Tarif co tam byl byl prevedeny na nulovy a prenesu číslo k tesku, ačkoliv ho nesnasim, protože mnohe se odtamtud neda zrat, ovšem 6kč za minutu vodafonu platit nebudu, to dneska ani omylem. A hlavne je to bez doprosovani se ctihodného operatora zdali by se nenaslo něco co alespoň vzdalene pripomina něco co nabízí virtual. Jeho smula, mne je jedno kam ty peníze potečou, ale za 42 min a 08s naúčtovat 251Kč, to muzou jen do chvile nez si toho vsimnu... A jen jednou -)))

Musel jsem to trochu poupravit, jelikož jsem nepresne uvedl castku, protoze v tom bylo nejake jizdne... A vychazelo to na 9kč za minutu, takze takto nehorazny tarif opravdu nemaji a je to jen tech 6Kč/minuta... Nicmene porad to nechapu, nabidli 100 minut za cca 230,-Kč coz se mi teda oproti virtualmu jevi stále jako pomerne dost...
Naposledy upravil 0066 dne 17. 12. 2014 15:29, celkově upraveno 1
0066
Junior

Odeslat příspěvekod anonyni 17. 12. 2014 15:27

0066: A co jste čekal, že Vám budou speciálně volat ve smyslu, končí Vám sleva na Nabito, atd. :-D Kdo má/měl zájem, tak si zařídí/zařídil prodloužení - viz příslušné vlákno. A jede se dál. ;-)
anonyni

Odeslat příspěvekod 0066 17. 12. 2014 15:37

Necekal jsem samozrejme ze budou volat, ale když budu volat ja, tak ze nabidnou něco co je akceptovatelne, třeba 100min /150Kč pausal, nad ramec třeba 2,50Kč za minutu + nejake sms v cene. S tim bych nemel zadny problém. Kdyby to bylo alespoň pod 200Kč, asi bych na to kyvnu. Ale musim mit pocit ze je to pro mne nejak vyhodne, nesmim mit pocit ze se mne muj operator snazi zdimat kde se jen da.
0066
Junior

Odeslat příspěvekod David.Hlaváček 17. 12. 2014 17:34

Ja sem dnes volal VF a naznacil sem ze budu prechazet pod jineho operatora, pani velmi vesela ze ok, nenabidla nic, akorad ze estli chci kod na prevod...po 10 letech u VF bych cekal neco jineho....
David.Hlaváček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smells 17. 12. 2014 17:52

100 minut za 150,- je v dnešní době už trošku drahej špás. Plno lidí nepočítá s tím,že jakmile neprovolají přesně volný minuty,okamžitě jim jde cena za min. nahorů. Já volám za 1.21/min a v síti za padoš,bez paušálu,a vím,že takovou cenu budu mít ať provolám 5 minut nebo 500minut. Jedná se o zcela veřejnou nabídku virtuála.
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak.
Smells
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 17. 12. 2014 19:53

David.Hlaváček píše:Ja sem dnes volal VF a naznacil sem ze budu prechazet pod jineho operatora, pani velmi vesela ze ok, nenabidla nic, akorad ze estli chci kod na prevod...po 10 letech u VF bych cekal neco jineho....

Dobrý den,
mrzí mě, že vám operátorka nic nenabídla. Pokud máte zájem, můžete nám napsat na http://tam.je/dotaz. Zkusíme něco vymyslet. Děkuji. Lenka
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod Anonymni 17. 12. 2014 21:58

Ja jsem tam dnes volal a rekli, ze se do 5 dni ozvou, odchazet nechci, to co mame vyhovuje, tak uvidime az zavolaji z retencniho co navrhnou. Resil jsem to zatim s jednou pani a vzdy byla vstricna a hledala smysluplne reseni az mi bylo pomalu lito ze jedno cislo musim portovat jinam.. Tak pak napisu.

Aktualne mam

Nabito 350, 1 kamarad a 150mb fup za cca 200 kc vc dph
Anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka