Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Black Sabbath 28. 1. 2017 12:30

Také mně došla zpráva, že mi budou rušit Tarif na míru a tak jsem se snažil dozvědět, co mě čeká. V samoobluze to všude odkazuje na nové tarify, ale když kliknu na odkaz, tak "Při načítání došlo k chybě" už několikátý den. Tak jsem tedy zavolal přímo na infolinku. Mám 2 nabídky - 1. je RED LTE nebo jak se to jmenuje (neomezené volání, SMS, 1,5GB + 1 GB navíc) se slevou 30% za nějakých 6xx Kč; 2. Smart 250 (250 minut, neomez. SMS, 250 MB + 250 MB navíc) za nějakých 4xx Kč. Ani jednu nabídku nechci. Nyní mám 200 minut, 200 SMS, 1,5 GB za 395 Kč. Je nějaká jiná možnost dostat něco zajímavějšího? Jsem spokojeným zákazníkem, ale toto mě opravdu vytočilo a zároveň hodně zklamalo. S O2, ani T-Mobilem nemám dobré zkušenosti.
Naposledy upravil Black Sabbath dne 29. 1. 2017 09:53, celkově upraveno 1
Black Sabbath
Junior

Odeslat příspěvekod karel.racek 28. 1. 2017 19:32

Taky řeším tenhle problém. Volal jsem na infolinku a nabídly mi úplně směsný tarif. Postěžoval jsem si tedy na fb a následně se mi ozval někdo od vodafonu. Nabídl úplně to stejne jako v prvním hovoru. ( fakt k smíchu) Samozřejmě jsem nesouhlasil a nenapadne se zmínil o nějaké slevě. Sleva nelze, že nemá přístup. Operátor ale nabídl podání písemné výpovědi a tím pádem bude volat retenční. Dost teda Vodafone vymekl, kdysi stačilo pohrozit po telefonu a šlo to samo.
karel.racek
Junior

Odeslat příspěvekod Millhaus 28. 1. 2017 22:49

hlavně tu výpověd musíš dát s ověřeným podpisem jinak máš peška
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod janekjankovatej 29. 1. 2017 06:31

Jsem taky majitel ruseného tarifu, a po tom co nabízejí fakt odchod, akorát nechápu proc bych mel davat vypoved ja kdyz tarif rusi oni a snad me nemuzou prepojit na tarif kterej mi urci bez meho svoleni - to prece neni mozne ani tady
janekjankovatej
Junior

Odeslat příspěvekod ammiga 29. 1. 2017 14:10

Tak mě to také potkalo. Mám smlouvu do října, tarif mi ruší k 20. březnu.
Mám teď 50 minut, 50 sms a 4GB dat za 350,-. Když nevypovím smlouvu sám, převedou mě na 250 minut, 250 sms a 500 MB dat za 525,- (provolám tak 10 minut a pošlu 20 sms měsíčně)
"Výhodná" nabídka činí neomezenka s 1,5 Gb za asi 670,- (předešlé 2 roky jsem měl totéž za 524,-)
To, že slečna samozřejmě už neprozradila, že výpověď musí být ověřená, snad ani nemusím dodávat... ;)
ammiga
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlovarak 29. 1. 2017 16:07

Tak výpověď jsem podával ted podruhé a žádný problém s ověřením podpisu nebyl. Jednou předáno na prodejně a podruhé přes zákaznickou linku. Takže myslím ze jen při zaslání poštou pro jistotu ověřit. Spíš řeším kam přinést číslo. V te české opicarne neni kam utéct
karlovarak
Junior

Odeslat příspěvekod Viliem 29. 1. 2017 18:00

Známé by v květnu končil tarif, který také budou rušit. Nakonec domluveno 350 min (250 + 100 navíc), neomezené SMS a 300 MB dat za 330 Kč. Předtím měla 300 min, neomezené SMS a 300 MB dat za 300 Kč. Volné minuty navíc nevyužije, ale co jsem tak četl několik posledních stran, tak by cena stejně asi nešla moc snížit (pokud vůbec). Data jí bohatě stačí, takže spokojenost.
Viliem
Junior

Odeslat příspěvekod janekjankovatej 29. 1. 2017 18:56

Pořád nevím proč bych měl dávat výpověd já když tarif (smlouvu) ruší operátor a jak může bez mého souhlasu převést sám moji smlouvu platnou jetště 5 měsícůna jinou - to je fakt na podnět ombucmanovi když ČTU je to co je.
janekjankovatej
Junior

Odeslat příspěvekod cz01 29. 1. 2017 19:27

Stačí vyjádřit nesouhlas se změnou podmínek vedoucí ke zhoršení stavu zákazníka. V tomto případě buď Vodafone dá individuální nabídku, kterou se pokusí nabídnout, nebo bude nucen smlouvu vypovědět. Na internetu je řada šablon k použití.
cz01
Junior

Odeslat příspěvekod smajlik2 30. 1. 2017 06:49

Viliem píše:Známé by v květnu končil tarif, který také budou rušit. Nakonec domluveno 350 min (250 + 100 navíc), neomezené SMS a 300 MB dat za 330 Kč. Předtím měla 300 min, neomezené SMS a 300 MB dat za 300 Kč. Volné minuty navíc nevyužije, ale co jsem tak četl několik posledních stran, tak by cena stejně asi nešla moc snížit (pokud vůbec). Data jí bohatě stačí, takže spokojenost.

Má smlouvu zase na dva roky? Domluva byla jednoduchá a rychlá? Kolik telefonátů?
Ten tarif 300min, neomezené sms, 300 MB byl přes mBank, ze jo?
Taky vlastně stačí, jen dat by se hodilo víc. Neznáte někdo něco lepšího u konkurence?
smajlik2
Junior

Odeslat příspěvekod Viliem 30. 1. 2017 07:34

smajlik2: Smlouva je opět na 2 roky. Domluva byla jednoduchá, nic jsem nesmlouval, rovnou toto nabídli. Tarif nebyl přes mBank, cca 4 roky zpět ho tu někdo nabízel přímo přes Vodafone a od té doby ho měla (jednou se smlouva prodlužovala o další 2 roky).
Viliem
Junior

Odeslat příspěvekod masvers 30. 1. 2017 12:37

Zdravím , kde jsou na internetu vzory vypovědí z důvodu zhoršení podmínek operátora? Neumím se úřednicky vyjadřovat jsem obyčejný člověk . Dík za radu. Martin
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod Black Sabbath 30. 1. 2017 23:14

Já prostě zajdu na prodejnu a tam to ukončím. Operátorka mně řekla, že buď na prodejně nebo dopisem.
Black Sabbath
Junior

Odeslat příspěvekod karlovarak 31. 1. 2017 09:08

Ale výpověď už musíš mít myslím napsanou, tam jen ověří tvůj účet a přijmou výpověď
https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/647/vypoved_msl_c.pdf
karlovarak
Junior

Odeslat příspěvekod stubby 1. 2. 2017 08:43

jen odejděte, nebudete litovat. mě nebyli schopni nabídnout zajímavou cenu, přešel jsem k virtuálu, a su spokojený. jen teď mám problémy s navrácením přeplatku u vodafonu, tak bacha na to, aby vás něco podobného nepotkalo.
dost u mě upadli, už nejsou nejlepší operátor.
stubby
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka