Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod masvers 1. 2. 2017 11:36

Dnes jsem poslal výpověď z vodafone jsou to pro mě podrazáci asi jen v této republice se nedodržují ujednané dohody , smlouvy . V Anglii by si to nedovolili měnit podmínky v průběhu smluv
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod janekjankovatej 1. 2. 2017 11:47

Souhlas
po 14 letech odcházím také.
V dosavadním tarifu 500MB dat a nová nabídka 30 MB(jsem se nepřepsal) a platit jen o 15Kč víc to je fakt drsný. Ale teta na infolince se ptala 3x jestli nechci tablet.
Škoda že to tady nečte nikdo vod Vodafounů - třeba by se chytli za frňák
janekjankovatej
Junior

Odeslat příspěvekod stevt 1. 2. 2017 13:49

Místo zrušeného tarifu na míru 250 sms za 100 Kč nabídnuto: neomezené sms všechny sítě+100 min.+150 MB za 120 Kč na 2 roky (úvazek).
stevt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Danda18 1. 2. 2017 17:47

Měl jsem 1,5GB, 50minut a 50sms za 308Kč bez úvazku a jediné co mě byli schopni nabídnout bylo 1,5GB za 199Kč s tím že to je bez volných minut a sms a ty jsou za 3,5 / 1,5 Kč. Takže teď váhám a to jejich jednání moc nechápu. Takhle přijdou o spoustu spokojených klientů.
Audio-Technica ATH-AD700 + FiiO E07K ANDES, AntLion ModMic 3.0
Audio-Technica ATH-CKX9SV
Nexus 6
Danda18
Junior

Odeslat příspěvekod janekjankovatej 1. 2. 2017 18:55

ODEJÍT - už kvůli jejich jednámí (jednostrané vypovědění smlouvy klientům kteří pravidelně plati) - raději budu platit jinde.
Chápu že neustoupí smlouvačům o slevu-to je taková hra, ale takle prudit svoje dlouholeté zákazníky zákazníky ]:-<
janekjankovatej
Junior

Odeslat příspěvekod masvers 1. 2. 2017 20:26

Štve mě že jsme jak prodejné děv_ky . Ráno mně jeden známý volal ,že jeho kolega v práci nedávno řešil stejný podraz od vodafone se smlouvou. Přišel do vodafone začal se s nima dohadovat a pak se bil v prsa ,že si dokázal vybojovat stejný tarif jaký mu chtěli změnit na další dva roky. Já toho mám fakt plné zuby , já se nebudu hádat nebo smlouvat o dobrý tarif a rok později si oni budou rušit naši dohodu. Já dodržel všechny platby v termínech nic jsem neporušil.My jsme pro západ jen podřadný východ. Myslím si že tyhle praktiky vymyslel ubohý podlézavý český management. Fakt je mě smutno a líto všech poctivých lidí v česku.
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod puschpull 1. 2. 2017 20:48

jo jo "český management! to je kapitola sama pro sebe! Hlavně takoví ti "dětští manažeři" s věkem pod 30 let. Myslí si že jejich ***** *****í méně, nic neumí, z praxi neznamenají nic, ale mají školu a jsou "poslušní", .. a vymýšlejí ptákoviny (slušně řečeno) aby se zalíbili svým nadřízeným!
Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Beyerdynamic DT 990 | Xavian XN 270 | DPA 380 SE MkII | PP01SE | Denon DCD-2560 | Cowon Plenue D | Echobox Nomad N1 | T-Peos Altone200
puschpull
Junior

Odeslat příspěvekod MirasF 2. 2. 2017 20:48

Od jednoho zloděje k druhému. Na posled se dalo něco dobrého vyjednat s Vodafonem před cca rokem a půl.
MirasF
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kapo68 3. 2. 2017 08:50

Včera telefonát na Vodafone.Zatím malý tarif od mBank,300m,300MB,sms neomez.Nabídka Vodafonu,100min,sms jen v síti a 100 MB dat za 349,-Kč.To vše po 16 letech.Hrůza a děs,jiná nabídka žádná,ukončení smlouvy.
kapo68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod smoldak 3. 2. 2017 09:06

Pritelkyni zrusili tarif na miru 50minut/50sms a 1,5 GB. Platila za to 267 Kc. Jedine co mi na retenci nabidli bylo 4GB dat a neomezene volani za 750 Kc, pricemz ona mesicne provola 13 minut a posle 1 sms. Data jsou klicova. Tu nabidku tedy povazuji za smesnou.

Nastesti pracuje pro nejmenovanou statni firmu a maji tam docela vyhodne tarify, coz jsme zjistili az ted, kdyz jsem zacal resit to zruseni tarifu na miru. 10 GB dat a 100 minut a 100 sms za 300 Kc. Takze se od VF odchazi velice snadno.

Na podzim mi konci smlouva na muj firemni tarif a jestli mi nenabidnou to co Hulanovi, jak zde psal, tak taky potáhnu.
smoldak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vaso00 3. 2. 2017 11:17

Před rokem se mi povedlo usmlouvat neomezenku + 1,5GB za 439. Tehdy jsem to neměl za nic extra, ale koukám, že letos by to asi byla i výhra...
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod sonix 3. 2. 2017 12:29

Operátoři vypovídají smlouvy zřejmě z jediného důvodu, takže by Vám klidně nabídli i lepší podmínky, hlavně abyste se jim upsal na 2 roky. Blíží se totiž konec roamingu v EU a proto si operátoři honem zavazují zákazníky novými smlouvami, neboť pak už nikdo nebude chtít kupovat předražená data - třeba dnes tu vyšel článek, že polský operátor nabízí dokoupení 1 GB za 12,50 Kč a základ 300 MB je zdarma.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod Cajky 3. 2. 2017 20:42

Koukam, ze za tu moji neomezenku +1.5GB na konci roku porizenou za 397,- muzu byt velmi rad 8-)
A to jsem jeste odmitnul od Tmobilu za 375,-
Preci jen jsem nechtel obetovat 15let u Vodafone kvuli 22,-
Cajky
Junior

Odeslat příspěvekod smajlik2 4. 2. 2017 09:53

kapo68 píše:Včera telefonát na Vodafone.Zatím malý tarif od mBank,300m,300MB,sms neomez.Nabídka Vodafonu,100min,sms jen v síti a 100 MB dat za 349,-Kč.To vše po 16 letech.Hrůza a děs,jiná nabídka žádná,ukončení smlouvy.

Jakým tarifem a u koho plánuješ nahradit ten malý tarif mBank za 300 kč (300min, 300MB, sms neomezené)? Existuje něco podobného?
smajlik2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka