Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Smells píše:obx.obx a ty potřebuješ flat?
obx.obx píše:Tak jsem opakovaně dnes mámil v Vodafone lepší podmínky pro novou smlouvu a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce. Paní mi řekla, že jsem už volal, nabídku jsem dostal stejnou jakou mám - FLAT plus 1,5GB za 525 Kč a nebo 500MB za 450 Kč s tím, že má uvedeno v systému, že už mě nemá přepojovat na retenční. Tak jsem si nechal vygenerovat ČVOP, ale teď nevím, co s tím... Nikde mi nic lepšího nenabídli, tak jsem z toho dost rozhozený - po 14ti letech, poslední 4 roky pod smlouvu a nic lepšího nenabídnou. Chjo. Měli byste nějaký tip, jak pokračovat?
Frenza píše:Neresil bych, jestli potrebuje flat, nebo ne, spis bych resil, proc tolik zdrazili? Posledni dobou je to sileny, a kdyz se zminis o starejch retencnich cenach, delaj, ze takovy nikdy nebyly...
boyjm píše:Shr3k:
Prejdi na dobijecku. vyrid si na dite z rodiny studentsky tarif a mas to za 250,- je v tom 100 minut do vsech siti a sms do vlastni site + ted nove zvysili na 1,2 gb dat. jedine co platis jsou sms do cizich siti, ale to ja vetsinou eliminuju pres nejaky viber nebo tak. Za 250,- myslim dost fajn.
Shr3k píše:boyjm píše:Shr3k:
Prejdi na dobijecku. vyrid si na dite z rodiny studentsky tarif a mas to za 250,- je v tom 100 minut do vsech siti a sms do vlastni site + ted nove zvysili na 1,2 gb dat. jedine co platis jsou sms do cizich siti, ale to ja vetsinou eliminuju pres nejaky viber nebo tak. Za 250,- myslim dost fajn.
Tak nakonec mám Red Naplno 10 GB za 535. 20 Kč úspora ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků