Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Smells 3. 10. 2017 17:51

obx.obx a ty potřebuješ flat?
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak.
Smells
Junior

Odeslat příspěvekod Frenza 4. 10. 2017 10:04

Neresil bych, jestli potrebuje flat, nebo ne, spis bych resil, proc tolik zdrazili? Posledni dobou je to sileny, a kdyz se zminis o starejch retencnich cenach, delaj, ze takovy nikdy nebyly...
Frenza
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 4. 10. 2017 12:54

Ze by EU roaming? :)
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod obx.obx 4. 10. 2017 14:22

Smells píše:obx.obx a ty potřebuješ flat?

Flat potřebuji, provolám v průměru přes 14 hodin měsíčně :-(
obx.obx
Junior

Odeslat příspěvekod oceanhawk 4. 10. 2017 17:34

Tak, po 9ti měsíční absenci u Vodafone, resp. na "nulovém" tarifu (jinak cca 10ti letá historie), mně byla poskytnuta retenční nabídka na nikoliv aktuální tarify Red Naplno, ale na předcházející tarify Red LTE (do 10.06.17), a sice:

Red LTE SUPER + 4GB navíc (celkem 8GB), za 749,-... údajná sleva 25%RET...
Red LTE Premium + 4GB navíc (celkem 14GB), za 1124,-... údajná sleva 25%RET...

vše se závazkem na 24měs... po kratší diskusi přidána sleva 3000,- na nový telefon...

při srovnání tarifů RED LTE Premium a RED Naplno 10GB;
- liší se absencí druhé (datové) SIM u Naplno, ale zároveň dražším dokoupením 1GB u REDLTE (1GB/99 vs 2GB/149)...
- základní objem dat (10GB) je stejný, retenční nabídka přidává 4GB...
- srovnání roaming podmínek (před regulací EU/ po regulaci EU), liší se jen o Švýcarsko, resp způsob určování roamingu...
- dost pravděpodobně bez "slevy" 3000,- na telefon...

Retenční nabídky na nové tarify RED Naplno prý aktuálně vůbec neexistují, odmítají se řešit, první náznaky možná po Novém roce...
Lost altitude, speed, ideas...
oceanhawk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Frenza 4. 10. 2017 20:55

Ja prave s retenci vyckaval do zruseni roamingu... Domnival jsem se, ze budou lepsi ceny... Myslel jsem, ze se cenove priblizime zahranicnim operatorum, ale bohuzel marne, jelikoz si to osefovali tim, ze nesmime mit zahranicni tarif v cr...
Frenza
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenek.Moravia 4. 10. 2017 22:03

obx.obx píše:Tak jsem opakovaně dnes mámil v Vodafone lepší podmínky pro novou smlouvu a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce. Paní mi řekla, že jsem už volal, nabídku jsem dostal stejnou jakou mám - FLAT plus 1,5GB za 525 Kč a nebo 500MB za 450 Kč s tím, že má uvedeno v systému, že už mě nemá přepojovat na retenční. Tak jsem si nechal vygenerovat ČVOP, ale teď nevím, co s tím... Nikde mi nic lepšího nenabídli, tak jsem z toho dost rozhozený - po 14ti letech, poslední 4 roky pod smlouvu a nic lepšího nenabídnou. Chjo. Měli byste nějaký tip, jak pokračovat?

Já mám nabídku neomezeného volání s internetem 1,5 GB za 499 Kč měsíčně a to jen se závazkem na 12 měsíců kde je majitelem čísla přímo uživatel a ne firma. Pokud se přechází do konce října s číslem od konkurence,tak je tam ještě slevový bonus.

-- 4. 10. 2017 23:07 --

Frenza píše:Neresil bych, jestli potrebuje flat, nebo ne, spis bych resil, proc tolik zdrazili? Posledni dobou je to sileny, a kdyz se zminis o starejch retencnich cenach, delaj, ze takovy nikdy nebyly...

Musí si to kompenzovat a nahrabat jinde, když jim to už nejde u roamingu. Nyní jim chce EU šáhnout i na předražené volání do zahraniční v rámci EU.
Zdenek.Moravia
Junior

Odeslat příspěvekod Shr3k 5. 10. 2017 09:15

boyjm píše:Shr3k:
Prejdi na dobijecku. vyrid si na dite z rodiny studentsky tarif a mas to za 250,- je v tom 100 minut do vsech siti a sms do vlastni site + ted nove zvysili na 1,2 gb dat. jedine co platis jsou sms do cizich siti, ale to ja vetsinou eliminuju pres nejaky viber nebo tak. Za 250,- myslim dost fajn.

Tak nakonec mám Red Naplno 10 GB za 535. 20 Kč úspora ... :-D
Shr3k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod smoldak 5. 10. 2017 15:37

Shr3k píše:
boyjm píše:Shr3k:
Prejdi na dobijecku. vyrid si na dite z rodiny studentsky tarif a mas to za 250,- je v tom 100 minut do vsech siti a sms do vlastni site + ted nove zvysili na 1,2 gb dat. jedine co platis jsou sms do cizich siti, ale to ja vetsinou eliminuju pres nejaky viber nebo tak. Za 250,- myslim dost fajn.

Tak nakonec mám Red Naplno 10 GB za 535. 20 Kč úspora ... :-D

To mi říkej. Mně se do telefonu dušovala, že na nové tarify retence ani náhodou nedávají a vygenerovala mi CVOP...

Edit: Možná se dnes něco změnilo po představení těch nových "neomezených" tarifů...
smoldak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PajaFM 11. 10. 2017 16:51

Tak jsem dnes volal na Vodafone, že potřebuji paušál s internetem aspoň 4GB a jestli by mi mohli nějaký nabídnout. Jinak že odcházím, protože ceníková cena 777 Kč za 5GB tarif mi přijde moc vysoká. Doposud jsem platil 561 za neomezenku s 1.5GB. Operátorka mně přepojila na hudbu s tím, že jde volat retenční. Po několika minutách čekání na hudbě mi přišel v SMS kód ČVOP a za další dvě minuty byla zpátky i operátorka. Že prý mi žádnou nabídku s objemem 4GB nebo větším nabídnout nemůže.
Nechápu. Než aby nabídnuli slevu aspoň blbou stovku vůči ceníkové ceně, tak radši nechají zákazníka odejít. Asi nepotřebují zákazníky ani jejich peníze.
PajaFM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zdenek.Moravia 11. 10. 2017 17:41

Na druhou stranu můžeš mít o jen 200 Kč více 3x větší internet. Další otázka je jestli vůbec využiješ ČVOP u O2 s T-Mobile a nabídnou něco levnějšího než Vodafone.
Naposledy upravil Reku dne 11. 10. 2017 22:29, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna rozsáhlá citace předchozího příspěvku
Zdenek.Moravia
Junior

Odeslat příspěvekod FrantaL 25. 10. 2017 14:33

Dnes za 400Kč neomezené volání a sms, 1,5GB dat.
LG OLED55C8, VU+ Zero 4k, Logitech Harmony 950, Pioneer SC-LX59, OPPO 203 CFW a Magnat Quantum 675 5.1 sub 6725a
FrantaL
Junior

Odeslat příspěvekod k4R3l 27. 10. 2017 07:14

Včera jsem to také absolvoval. Nejprve návštěva na pobočce. Nijak jsem se tam nevybavoval, rovnou jsem řekl, že chci ČVOP. Klučina něco naťukal do počítače s tím, že do 5 dnů budou volat. Ještě večer volala operátorka s několika dotazy a chlácholivými řečmi, jediná nabídka byla neomezenka s 1,5 giga za 399,-. S díky jsem odřekl, poslala ČVOP a k 1.12. asi přecházím k emtéčku.
k4R3l
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka