Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nehyba 24. 1. 2020 10:00

Spojte se tady s Jirka Benes ...máme od něj tarif cca 593kč za neomezené volání,sms a data 20GB....kdo hledá,najde :-)
nehyba
Junior

Odeslat příspěvekod martyczz 25. 1. 2020 12:40

Čau,

dnes mě volal operátor z Vodafone - do teď jsem měl za 1499 Kč s DPH 2x neomezené číslo, sms a 10 gb dat sdílených + 60 GB wifi na chatu nebo pevný internet v ceně 499 Kč

Nově mám za 1838 Kč s DPH tzn 1454 Kč 2x neomezené volání, neomezené sms a NEOMEZENÁ DATA + 60 GB na chatu nebo internet za 499 Kč domů

Když to srovnám v O2, tam mi dali cenu 1499 Kč za 1 číslo vše neomezené a druhé vše neomezeno a 14 GB dat ..bez tv, internetu, bla bla..

Takže za mě Vodafone palec nahoru - co se mě líbí ještě je to, že u VF neprobíhá zpomalování dat, takže jsem zkoušel na speedtest.net měřit a valí mě to na full, v centru Brna jsem na LTE měl přes 170 mb/s v telefonu ..

Máte někdo lepší retenční nabídku?
martyczz
Junior

Odeslat příspěvekod alfas123 25. 1. 2020 13:28

O2 Spolu ma v sebe TV a moze byt s aj bez netu
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KrylP 25. 1. 2020 15:29

Za tu cenu, co má u vodafone "martyczz" tarify, má taky TV zdarma (50 programů), stačí jen aktivovat v galerii.... A taky pokud nemá, dokoupit smartku.
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod martyczz 25. 1. 2020 18:48

Jak je to od 1.4.2020 u OSVC, lze tarif zrusit bez sankce? Momentalne je pro OSVC atd 100%...jak to bude pak?
martyczz
Junior

Odeslat příspěvekod pokudos 27. 1. 2020 11:55

Od 1. 4. budou moci koncoví spotřebitelé a malí živnostníci ukončit smlouvy na dobu určitou bez vystavení smluvní pokuty v případě kontraktu, od jehož podepsání uběhly alespoň 3 měsíce. V případě kontraktu podepsaného v kratší době než tři měsíce bude vypočítána smluvní pokuta ve výši 5 % ze součtu měsíčních paušálů do konce kontraktu.

Všechny smlouvy bude moci vypovědět i v případě slevy na nákup hardwaru, ale v takové situaci bude potřeba doplatit rozdíl mezi standardní prodejní cenou výrobku v době nákupu a cenou, jež byla reálně zaplacená. Je to jeden z důvodů, proč se v současné době všichni tři operátoři snaží slevit u koupi telefonu několik tisíc, protože jde o poměrně účinnou obranu před ukončením smlouvy, což moc dobře vědí.

Například Vodafone a jeho sleva 5000 Kč/SIM na (obvykle předražený) HW v případě 3–4 členné rodiny znamená 15 000–20 000 Kč, které by musel dotyčný ukončující smlouvu podle nového ZoEK okamžitě zaplatit, což může být pro mnoho rodin naprosto zdrcující poplatek.
Naposledy upravil pokudos dne 27. 1. 2020 18:50, celkově upraveno 1
pokudos
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 27. 1. 2020 16:02

Dobře napsaný, ale rozhodně nesouhlasím s tvrzením "obvykle předražený" hardware. Pořídil jsem před vánoci notebook Acer Swift 3 ( naprosto super) a telefon RN8T s těmi 5000,- slevami. A rozhodně předražené to nebylo. Běžná cena notebooku byla od 12000 - 14000kč a RN8T 5000 - 5500kč. Takže sleva byla absolutně výhodná když jsem to pořizoval k neomezeným tarifům. Argumenty, že po dlouhohém hledání bych to na netu koupil o nějakou stovku levnější je zbytečný. K super tarifům byla 9000,- kč sleva (pokud budu brát možný rozdíl v ceně) a to by mi v žádném obchodě nedali. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pokudos 27. 1. 2020 18:47

Pokud se Vám sleva zdála v pořádku, pak je všechno tak, jak má být. Často, zvláště s dražšími přístroji, se ovšem stává, že daná zařízení může uživatel získat o mnoho levněji někde jinde. Rozdíl v ceně HW někde jinde a ceny po slevě od operátora může být hravě vykompenzováno výrazně nižší cenou tarifu/ů, které jsou v případě smlouvy na dobu neurčitou nabídnuty v případě odchodu jinam. Obvykle se operátor více snaží, neboť má uživatel podstatně silnější pozici při vyjednávání než uživatel, který si vzal HW slevu, jež by musel doplatit.
pokudos
Junior

Odeslat příspěvekod alfas123 28. 1. 2020 06:26

Pozor na UPC a Vodafone, prvý dava nejaku zľavu, pri odchode neúčtuje pokutu, ale chce zľavu doplatiť. Druhý zas dava to plnenie, takze človek sa nezavazuje k používaniu daného tarifu, ale k utrate v min.vyske po dobu napr.2 rokov. Takže obchadzanie zakona a CTU to ma na háku.
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikemiky 28. 1. 2020 10:36

Stm01, to myslí tak, že to prostě bude využívat a nebude spekulovat nás tím, jak a kde mít něco o stovku levněji, teď to prostě je takhle a vyhovuje mu to, vzal si telefony, protože ví, že odcházet nebude a proč Teda nevzít? Já taky vzal a odcházet nehodlám, neodešel jsem za 19 let a co bude za dva roky se uvidí, teď ale pochybuji že by nenabidli zase něco aby platící zákazník zůstal, vždycky dají něco navíc....
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 28. 1. 2020 13:40

Také jsem s nimi podepsal minulý týden další smlouvu na dva roky a myslím že jsem dostal dobré podmínky. Samozřejmě z pohledu současné doby, za dva roky už to třeba nemusí až tak zajímavé, vstoupí-li sem čtvrtý operátor s něčím atraktivnějším...................
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod martyczz 29. 1. 2020 10:11

Proto, nám vše hraje do karet nový zákon :) odejít kdykoliv, kamkoliv je luxus a pro ně velká neznámá co se týče cashflow, budou se muset začít chovat jinak k lidem.

Je rozdíl vědět, že mám x set tisíc lidí x x set tisíc kč měsíčně ...nebo vědět, že kdykoliv může kamkoliv odejít 8-)
martyczz
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 29. 1. 2020 10:29

Však se “nemusíme bát”. Oni si své ztráty/zisky vykompenzuji jinak. Nejsmutnejsi ovšem je, že nemáme (zatím) kam odejít.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod alfas123 29. 1. 2020 11:28

martyczz píše:Proto, nám vše hraje do karet nový zákon :) odejít kdykoliv, kamkoliv je luxus a pro ně velká neznámá co se týče cashflow, budou se muset začít chovat jinak k lidem.

Je rozdíl vědět, že mám x set tisíc lidí x x set tisíc kč měsíčně ...nebo vědět, že kdykoliv může kamkoliv odejít 8-)

Min Vodafone a UPC to maju osetrene a obchadzaju zakon...
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stm01 29. 1. 2020 15:31

Obcházejí neobcházejí, každý kdo má občanku a je svéprávný tak dobrovolně podepisuje úvazek na dobu určitou a nebo tarif bez ůvazku. Oni nikomu nenutí využít slevy na hardware (nebo snad ano?), je to na každém jak se svobodně rozhodne.
Jistě by jsi se choval jinak, kdyby jsi podnikal ve stejném oboru. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka