Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
qwertz375 píše:Většina zákazníků si plete nutnou potřebu se zábavou. Fakt na soukromém čísle nepotřebujete gigabyty dat nebo dokonce data bez limitu, nepotřebujete být non stop on-line a už vůbec ne používat venku v mobilu všechny ty nesmysly v čele s FB, Instáčem nebo Youtubem. To jsou prostě blbosti, za které platíte jen proto, že chcete.
evelista píše:Jo pavlosi krasa, mas neomezene volani (sleva nevim kolik), neomezene sms (sleva nevim kolik), pak data 500mb (sleva nevim opet kolik) a zvetseni objemu dat 1GB se (to vim) 100% slevou na 24m, MSL mas 249kc, cena toho tarifu je presne 297,5kc.
Ted jina OT, muze mi nekdo napsat ci rict, jaky jsou ceny neomezenych dat v mobilu u vodace pri nabidce do cca. 10Mbits? Dik moc. (Jasne ze vcetne volani a sms)
bodyczech píše:Zdar, čeká mě výročí firemní smlouvy a byl by pro mě zajímavý neomezený tarif super, ovšem za cenu basicu... Jak jsem vlákno pročítal, je tu jen hrstka lidí, kteří podobnou nabídku dostali, nebo je vás více a jen se nepochlubili? Pokud ještě někdo takový je, dostali jste se na super za 599.- až v retenci nebo už při výročí smlouvy? Dík za odezvu.
qwertz375 píše:"Specifický trh" sice jsme, ale řešení určitě nespočívá v "tajném" dohadování alespoň trochu normálních cen na retenčním oddělení. Nemůžete sice přímo donutit operátory nabídnout levnější služby, ale můžete jim jednoduše přestat platit s odůvodněním, že služba je předražená. Kdo si myslíte, že by to déle vydržel? Zákazník bez mobilu nebo operátor bez zákazníků?
Bohužel v praxi nejen že má zákazník utkvělou představu o nutnosti neustále fungovat s mobilem, už mu dokonce nestačí jen volání, musí mít hromady dat kvůli naprostým nesmyslům jako sociální sítě. A než aby fungoval bez toho, raději vyhazuje peníze z okna. Takže ano, jsme specifický trh a skutečně nic jiného si nezasloužíme.
Zcela bez mobilu se dnes sice rozumně fungovat nedá, ale základní potřeby pokryje jakýkoliv tarif/předplacenka za 2-3 stovky měsíčně. V lepším případě je za to už Flat se základními daty. Víc peněz si dnešní operátoři nezaslouží.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků