Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tbunda 30. 7. 2022 11:02

Mám neomezený tarif s 10 GB + Social Pass + Video Pass + Music Pass za 497 Kč měsíčně a v září mi končí ta sleva. Chci se zeptat, jestli se někomu podařilo prodloužit teď tu slevu 100% na Passy, nebo jestli je teď jediná možnost přejít v rámci retence na tarif s neomezenými daty.
tbunda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SuperSrsen 30. 7. 2022 11:36

Když mi to aktivovali, tvrdili, že za rok stačí zavolat a aktivují to znovu...
SuperSrsen
Junior

Odeslat příspěvekod gotzinger 30. 7. 2022 14:26

Nové passy by dle rozhodnutí EU neměli sjednávat. Ale když se dá sehnat flat+neomezená data 10 Mbs za 500, tak už strjně nemají moc smysl.
gotzinger
Junior

Odeslat příspěvekod SuperSrsen 30. 7. 2022 14:44

Když by je neměli sjednávat, tak proč je furt mají v nabídce?
SuperSrsen
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 30. 7. 2022 17:33

Kde má VF ty Passy v nabídce?

Jo, a VF si nařízení zase vyložil po svém. Jestliže Passy porušují síťovou neutralitu (jako že od začátku ji porušovaly), tak ji budou porušovat i v těch případech, kdy budou mít Passy "jen" staří zákazníci (ti, co je měli aktivované od dříve a nechali si je).

Proč mám pocit, že se Vodafone blbě a ve svůj prospěch přeložil význam nařízení EK, že Passy jako službu porušující síťovou neutralitu "nesmí nadále nabízet" (offer)? V tomhle případě nejde jen o aktivní obchodní nabízení (cpát passy do ceníku, nabídek tarifů a balíčků na webu a do reklam), ale nabízení jako takové (tj. zpřístupnění služby). Holt EK použila v dobré víře nepřesnou terminologii a korporátní právničtí pochopové to hned zvětřili a využili jako díru.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod jq.com 3. 8. 2022 13:17

Včera s výpovědním oddělením dohodnuto následující:
2x Neomezený Super - za 487 kč/karta
internet 500Mbit + TV klasik včetně pronájmu premium TV boxu a modemu - 634kč.
2x sleva 5000kč na telefony.
Za mě spokojenost.
jq.com
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vmonkey 29. 8. 2022 17:41

Neomezený Basic se dá za 298 (2 čísla v kombinaci s pevným internetem). Super mi nabízeli okolo 350, nevím ale přesnou cenu.
vmonkey
Junior

Odeslat příspěvekod adam.jacques 29. 8. 2022 18:11

Red Basic (4 GB) je standardně za 299,- Kč s pevným internetem... https://www.vodafone.cz/tarify/kombi/
adam.jacques
Junior

Odeslat příspěvekod vmonkey 29. 8. 2022 18:26

Toto je ale Neomezený Basic (2mbps a žádný FUP)
vmonkey
Junior

Odeslat příspěvekod adam.jacques 29. 8. 2022 19:00

Aha. A da se ten internet používat? Taky mi to nabizeli, ale měl jsem obavy, že to bude na dvě věci �
adam.jacques
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 29. 8. 2022 21:06

Rychlost 2Mbps není nijak tragická, dá se s ní koukat i na Youtube :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 29. 8. 2022 21:11

adam.jacques píše:Aha. A da se ten internet používat? Taky mi to nabizeli, ale měl jsem obavy, že to bude na dvě věci �

Možno nasimulovat pomocí této appky: https://play.google.com/store/apps/deta ... s.throttly ;)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod jjrr 30. 8. 2022 06:50

Nojo, ale samostatně za 450. To je drahé.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod jenik3 30. 8. 2022 09:08

Tak v telko dava obecne smysl mit vice sluzeb od jednoho opa. Cenova politika opu odrazi vysoke fixni naklady tohoto byznysu.
Poptavat jeden tarif je takove mrhani casu a usili.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Linhya 4. 9. 2022 17:09

Tak dnes sjednán tarif Neomezený Basic za 377,37. Původně jsem přecházel z kreditu a chtěl jsem něco do 400Kč, protože z mého pohledu nemá smysl platit více jak čtyři stovky za tarif. Volám a píšu sms jenom jednou za čas a potřeboval jsem hlavně data. Bohužel jsem u konkurence nenašel něco podobného do čtyř stovek. A pokud by se něco naskytlo tak by to bylo pro mě těžké získat protože nejsem ani u jednoho zákazníkem. Koukám že ani tento tarif co jsem sjednal levněji už asi nepůjde nebo ho někdo máte ještě za lepší cenu než já?
Linhya
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka