Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vojta66 15. 2. 2023 11:31

Před týdnem jsem zažádal o přechod od VF k jinému operátorovi. Dnes mi napsali sms, že: "již náísledující pracovní den dojde přenesení vašeho telefonního čísla xxxxxx do sítě jiného operátora. Budeme se těšit, že se k nám zase brzy vrátíte. Hezký den"

Šlus, konec ANI jednou nezavolali s pokusem o udržení zákazníka, nabídkou něčeho lepšího. No, pravda, měl jsem u nich asociační-zaměstnanecký tarif (nejsem a nebyl jsem zaměstnancem VF), tak asi nic lepšího dát nechtěli...mám rád ten jejich totální salám a nezájem, vyhovuje mi to.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 17. 2. 2023 18:57

Známá argumentovala nabídkou O2 Family, požadavek neomezeného internetu, nabídnut Vodafonu Super za 540, předtím platila skoro litr.

No a její maminka platila původně 699, požadavek na neomezené volání a SMS, data netřeba. Nabídnut flat + 1GB dat za 314 korun.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod 5uch 19. 2. 2023 18:26

Nabídnut flat + 1GB dat za 314 korun

To je někde mezi cenou "akční" nabídky pro nové zákazníky a předplacenkáře, co běžela vloni bratru půl roku. Původně za 297 Kč, po avizovaném zdražení to bude 324 Kč. Parametry jinak stejné.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Uživatel77 21. 2. 2023 15:22

Dnes mi nabídli SUPER za 601,- jen jedno číslo, bez dalších služeb. S pevným internetem tuším cca 490,- a když vezmu i TV tak cca 450,-

Chci ale jen to jedno číslo bez dalších služeb, je reálné se dostat pod 500,-?

EDIT: Stávající zákazník s (bohužel) uvazkem kvůli slevě na zařízení.
Uživatel77
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 21. 2. 2023 15:39

Pod 500Kč se s jedním číslem dá dostat, viz. třeba zde viewtopic.php?p=13417755#p13417755
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Uživatel77 21. 2. 2023 15:49

Super to mi stačí, zítra má volat znova abychom dokončili přenos čísla. Tak snad ještě něco nabídne.
Uživatel77
Junior

Odeslat příspěvekod riki 21. 2. 2023 16:37

Black Sabbath píše:
riki píše:Já si na Vodafone nemohu stěžovat, když jsem viděl zdražení, tak jsem zobrazil OKU, druhý den telefonát proč, tak jsem si řekl svoje a že prý nic dělat nejde, na víc mi řekli cenu ještě větší než o těch 9%, teď platím 495... Pak přišla SMS jak jsem spokojený, tak určitě že nejsem � další den hovor z péče o zákazníky a výsledek je, že to mám ještě levnější než jsem měl, po zdražení 460 Kč �� za mě spokojenost...

Zajímavá informace. Řeším teď taky případný přestup k T-mob., po zobrazení OKU mně volalo retenční a absolutně žádná sleva, jen v kombinaci s pevným internetem, který nechci. A to mám pod sebou několik dalších čísel. Druhý den telefonovali znovu, z jiného oddělení, na základě udělení nízkého hodnocení hovoru a stejný výsledek - "rádi bychom, ale nemáme možnosti". Proto bych se divil, kdyby najednou nabízeli slevu a to pro daleko nižší útraty (v součtu)...

Hele vůbec nevím,jak a podle čeho to dělaji a nabízejí...je možné,že jsem měl jenom štěstí na koho jsem narazil,ale platím méně než před zdražením...jinak něco podobného se dá dočíst i ve vlákně T-mobile,kdy po podzimním zdražení tak dost lidí psalo,že to nakonec mají levnější...
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior

Odeslat příspěvekod Uživatel77 21. 2. 2023 16:41

Ze zkušenosti můžu říct, že je to čistě o tom na koho narazíš. Když jsem to řešil před rokem, mluvil jsem s několika lidmi z retenčního a každý nabízel něco jiného, samozřejmě byli i tací, kteří tvrdili že to nejde a nemají možnosti...
Uživatel77
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 22. 2. 2023 10:06

Já mám zkušenost se zrušením netu z loňska.. "Hm, proč to rušíte?" Mám jinou nabídku a vyjde to levněji.
"Aha, tak jo, tak vám běží 30 dní..."

Žádný "jakou, u koho, je něco, co by vás přesvědčilo..." paní zněla dost otráveně.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Uživatel77 22. 2. 2023 12:04

Tak volali znova, nabidka kterou jsem vcera dostal je konecna a pred par tydny pry jeste byly jine ceny a pod 500,- se nedostaneme. Az se rozhodnete prejit, kod mate, diky cus.
Uživatel77
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 22. 2. 2023 12:44

Klidně bych se na ně vykašlal a přešel k T-Mobile. Obdobný tarif Neomezeně XL https://eshop.t-mobile.cz/detail-tarifu3?pon=061 tak získáš s 50% slevou na první tři měsíce za 465Kč s tím, že následně si přes retenci tuto slevu prodloužíš na 5 let.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Uživatel77 22. 2. 2023 15:02

Jeste chvili pockam a pak prchnu. Mozna cislo prevedu na simku s datamanii, zas tolik toho neprovolam a 100gb je za ty prachy pekna porce.

Alespon ze nemusim pri uteku doplacet celou slevu na zarizeni, ale jen pomernou cast.
Uživatel77
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 24. 2. 2023 20:44

Vodac mi poslal nabidku mob.tarifu jako doplnek k pevnemu internetu. Neom+6Gb za 325kc. Je ta cena zajimava?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 2. 2023 21:22

Existují i zajímavější a cenově výhodnější nabídky (tarify s 50% slevou u T-Mobile).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 24. 2. 2023 23:17

Tecko ma 6Gb za 645kc. Polovina je 322 kc, takze stejna cena jako u vodace.
jenik3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka