Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jenik3 24. 2. 2023 22:17

Tecko ma 6Gb za 645kc. Polovina je 322 kc, takze stejna cena jako u vodace.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 2. 2023 22:39

Nebo má taky flat tarif Student Plus s 10GB dat za cenu 480Kč, polovina je 240Kč. Stačí k tomu rodné číslo dítěte, klidně cizího :-) U T-Mobile navíc data fungují bezplatně dál i po vyčerpání FUP (fungují pomalou rychlostí).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tramin 25. 2. 2023 09:09

jenik3 píše:Vodac mi poslal nabidku mob.tarifu jako doplnek k pevnemu internetu. Neom+6Gb za 325kc. Je ta cena zajimava?

Já to mám za 285 Kč po zdražení 9%
tramin
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 25. 2. 2023 10:20

Do 300kc je to zajimava cena. Vodac umi kouzlit s cenou.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 25. 2. 2023 10:28

Ale to je v připadě, kdy od Vodafone nemaš jen jednu službu. V připadě čistě mobilniho tarifu se na takovou cenu těžko někdo dostane. A jejich kompletni baliček tedy včetně TV a pevneho netu, už to takova cenova bomba neni.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod miropiro 25. 2. 2023 15:19

Od jara 2020 jsem měl vyjednaný tarif Red LTE Super s trvalou slevou 20 %. K tomu jsem měl 8 GB dat a jen tak 1000 volných minut do EU. Tuším, že původně jsem měl ještě o stovku levnější variantu bez volných minut do EU, ale jen se 4 GB. Tak jsem tehdy zvolil variantu s voláním do EU, byť jsem ty volné minuty málokdy využil. Platil jsem 600 Kč. Jenže i na můj tarif se vztahoval plán jej zdražit.

Vzhledem k tomu, že T-Mobile na mne házel reklamu s lepšími cenami, vygeneroval jsem si OKU a čekal, co se stane. Druhý den mi volala paní z Vodafonu, tak jsem jí vysvětlil co a jak. Nejprve mi nabídla tarif se slevou, ale za cenu naprosto nerelevantní pro mne, tak jsme šli dále.

Nakonec jsme se domluvili na variantě Red Standard, kdy jsem na částce lehce pod 600 Kč, ale dat mám nově 15 GB (z toho 10 GB si musím aktivovat v samoobsluze, ale to už mne netrápí). Volné minuty do EU zůstávají, akorát už jich mám jen 300, což stačí. Internet je v rychlosti 4G, ale to mi nevadí, stejně nemám 5G telefon. A jako bonus sleva 2000 Kč na nákup zařízení u Vodafonu platná po dobu 14 dnů. Za mne spokojenost.
Mrtvole je naprosto fuk, kdo tu válku nakonec vyhraje! - Yossarian Yossarian
miropiro
Junior

Odeslat příspěvekod jardaj1212 28. 2. 2023 12:47

Ahoj, jak jste na tom cenově balíček volání neomezeně s daty, internet na doma a televize?
Dík za info
jardaj1212
Junior

Odeslat příspěvekod SuperSrsen 3. 3. 2023 09:49

Podařilo se někomu udržet si původní cenu i po zdražení?
SuperSrsen
Junior

Odeslat příspěvekod riki 3. 3. 2023 12:42

@SuperSrsen
kdyby si pročetl pár stránek dál,tak jsem to psal...platím ještě méně...
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior

Odeslat příspěvekod mrhule 3. 3. 2023 14:02

Rekl bych, ze záleží na tom, jak velkou slevu si člověk vyhadal?! Je tady někdo, komu se podařilo udržet cenu 417 za tarif super (nově po zdražení 455)?
mrhule
Junior

Odeslat příspěvekod Black Sabbath 3. 3. 2023 15:11

Tak jen pro doplnění informace. Nedávno jsem tady psal, že zvažuji přechod. Ač jsem se opravdu snažil, nabídka nepřišla (stačilo by mně aspoň zachovat ceny před zdražením). Tak jsem ještě před zvýšením ceny přešel se všemi čísly k T-mob. Co vidím jako hlavní rozdíl - Vodafone měl o třídu lepší pokrytí. Pohybuji se v Brně a okolí a s Vodafonem jsem měl snad všude 5G, silný signál. T-mob. má 5G sotva v Brně a to ještě velice slabý signál (porovnáno samozřejmě na stejném přístroji a ve stejných lokalitách).
Black Sabbath
Junior

Odeslat příspěvekod činpokomončák 3. 3. 2023 18:34

Postupoval jsem stejně a stejné mám i pocity. Volání i data ale fungují uspokojivě.
Jediný rozdíl je že u T-Mobile je 5G opravdu 5G. Vodafone běžně při plném signálu dával na 5G zhruba 50 Mbps down.
činpokomončák
Junior

Odeslat příspěvekod miropiro 3. 3. 2023 18:42

SuperSrsen píše:Podařilo se někomu udržet si původní cenu i po zdražení?

Když to tak vezmu, já si cenu udržel a parametry mám lepší odpovídající mým potřebám lépe. Předtím 1000 volných minut do EU bylo krásných, ale pro mne zbytečných, ptal jsem se jednou na variantu méně minut za menší peníze celkem, ale neprošlo to. Teď už to šlo.
miropiro
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 3. 2023 11:29

Jsem u Vodafone od roku 2014. Platební morálka výborná. Dvě tel. čísla. Postupně jsem se dopracoval k tarifu neomezeně volání a SMS + internet 10Mbit za 479,- měsíčně, s garancí ceny na 5 let od loňského léta. Nyní na faktuře oznámení o zdražení o 9%. Volám na infolinku, že nesouhlasím se zdražením, protože garance. Přepojili mě na retenční, kde mi paní argumentovala, že zdražují všichni všechno, tak oni taky musí, a že se mi to zdraží sotva o cenu bochníku chleba, a kolik že těch bochníků za měsíc musím koupit, zatímco oni mi zdraží jen o jeden. Úsměvné. Argumentoval jsem, že u T-Mobile bych totéž mohl mít za 465,-. Já vím, na tři měsíce, pak dohadování atd. Paní na retenčním (nějaká starší) byla neoblomná, a prý jediné, co mi může nabídnout, je sleva na telefon 3000,-. Abych to zkrátil, v pátek přecházím k T-Mobile. Mimochodem, i kdybyste si po třech měsících u TM nic nedohodli, nenaskočí po této době tarif o 50%, ale pro ty, kdo k nim takto přešli, mají připravenou speciální, celkem únosnou cenu. V takovém případě bych na tom byl hůř než u Vodafone po zdražení, ale mně nejde o těch pár drobných, což jsem řekl i paní retenční, mně prostě vadí, když slovo "garance nic neznamená.
anonymni

Odeslat příspěvekod janekjankovatej 6. 3. 2023 11:39

No a tak to prostě je
janekjankovatej
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka