od anonymni 6. 3. 2023 11:29
Jsem u Vodafone od roku 2014. Platební morálka výborná. Dvě tel. čísla. Postupně jsem se dopracoval k tarifu neomezeně volání a SMS + internet 10Mbit za 479,- měsíčně, s garancí ceny na 5 let od loňského léta. Nyní na faktuře oznámení o zdražení o 9%. Volám na infolinku, že nesouhlasím se zdražením, protože garance. Přepojili mě na retenční, kde mi paní argumentovala, že zdražují všichni všechno, tak oni taky musí, a že se mi to zdraží sotva o cenu bochníku chleba, a kolik že těch bochníků za měsíc musím koupit, zatímco oni mi zdraží jen o jeden. Úsměvné. Argumentoval jsem, že u T-Mobile bych totéž mohl mít za 465,-. Já vím, na tři měsíce, pak dohadování atd. Paní na retenčním (nějaká starší) byla neoblomná, a prý jediné, co mi může nabídnout, je sleva na telefon 3000,-. Abych to zkrátil, v pátek přecházím k T-Mobile. Mimochodem, i kdybyste si po třech měsících u TM nic nedohodli, nenaskočí po této době tarif o 50%, ale pro ty, kdo k nim takto přešli, mají připravenou speciální, celkem únosnou cenu. V takovém případě bych na tom byl hůř než u Vodafone po zdražení, ale mně nejde o těch pár drobných, což jsem řekl i paní retenční, mně prostě vadí, když slovo "garance nic neznamená.