Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod .357 28. 7. 2023 11:40

Já musel kvůli signálu zůstat u Vodafonu, protože v práci potřebuju hotspot kvůli TV a rádiu, jelikož tam nemáme Wi-Fi. O2 tam signál nemá vůbec a T-Mobile dost mizernej. Podle toho jak testuju tu Super rychlost 10 Mb/s, tak zatím dobrý. Je ale fakt, že nestahuju žádné větší soubory, ale jen filmy ve Full HD z Ulož.to...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Bender1 29. 7. 2023 15:40

Po 13 letech a 7 měsících odcházím z Vodafonu a nepřišla ani žádná nabídka k úvaze.

Pravdou je, že poslední skoro 2 roky na zaměstnaneckém programu, ale čekal jsem lepší přístup než jeden telefonát s nekonkurenční nabídkou oproti O2 nebo k zaměstnaneckému programu (550 Kč neomezené volání a SMS + 12 GB dat), který mi dokázal nabídnout za 950 Kč VDSL O2 Zlatý + Neo+ Bronzový (což i tak není zrovna žádná hitparáda).
Bender1
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 16. 8. 2023 07:22

Zdravím dá se u Vodafonu pořídit něco jako 100min / 100sms a 10GB dat a hlavně za kolik.
Mám Red Basic za 326Kč a do těch dat se prostě nevejdu a dokupuji (u kaktusu) a minuty a sms neomezeně nepotřebuji.
U Vodafonu bych rád zůstal signál má u nás nejlepší, což se o O2 a T-mobile říct nedá
Nejblíž tomu co bych poptával je Kaktus a jeho tarif NEŘEŠTO, ale to pokrytí :-\
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod 1.John 16. 8. 2023 10:12

Neomezené vše s rychlostí 2Mb/s je za 350
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 16. 8. 2023 10:23

díky za informaci
sakra bych tak rád vyměnil neomezeně minuty !sms za slušnější rychlost internetu jdu zkoumat jestli je ta rychlost použitelná �

Tak vyřešeno za 353 Kč neomezené minuty a SMS + 10 GB v plné rychlosti - nechal jsem si zobrazit OKU a nechal si zavolat paní příjemná ptala se co potřebuji co má konkurence a dala nabídku, která vyhovuje.
Vodafon dostal o 30 Kč víc a já o 5GB víc - jsem spokojen
Naposledy upravil Jan Kašík dne 17. 8. 2023 04:50, celkově upraveno 1
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod tubík 16. 8. 2023 10:25

2Mbps na klasicke surfovani staci, ale na FHD streamy videi zapomen. Tak max mozna 728p
tubík
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 16. 8. 2023 10:32

Proč dokupujete minuty? Nestačí Telz nebo efon?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod 1.John 16. 8. 2023 10:33

Pevný internet: Nevíte někdo jestli je možné na UPC síti mít vlastní modem (ideálně z Německa).
A na jaké ceny za jaké rychlosti se dá dostat?
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod mrhule 16. 8. 2023 12:34

ceny se tady nedávno řešily.
ano, lze mít vlastní modem a ušetřit tak za pronájem (70 kč)
mrhule
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 16. 8. 2023 12:50

mrhule:

Kde jste našel informace o vlastním modemu? To by mne zajímalo...
Co já vím, tak někteří šťastlivci měli kdysi dávno modem od UPC odkoupený a dál ho neplatili. Ale to je dávno.
Nevím o modemu ve volném prodeji, který by šel použít v síti UPC/Vodafone.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod tubík 16. 8. 2023 14:12

Presne tak. Kdysi slo mit od UPC zakouoeny modem. Sam jsem mel 9 let zakouoene cisco. Nicmene v ramci upgradu na DOCSIS 3.1 mi modem nucene vymenil (jiz jako VF) a presel jsem z 300/20 500/50 a mam cenu i s pronajmem +5,- Kc oproti predchozimu tarifu.
VF zatim modemy neodprodava. Zda-li bude se nikdy presne nevyjadril. Router mame stale svuj, verejna (dynamicka) IPv4 mi zustala a v routeru mam OpenWrt s Wireguardem a na WiFi vyuzivam Unifi U6 lite. Pokryti 4+1 dostacujici
tubík
Junior

Odeslat příspěvekod m4rk3J 16. 8. 2023 22:16

Dříve šlo koupit UPC modem z bazaru a potom si ho nechat zaregistrovat na přípojku a fungovalo to, jak je to teď.. to netuším.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 16. 8. 2023 23:59

Mě se to jeví tedy tak, že vlastní modem bez splátek je možné mít (jako nějaké dědictví z hluboké minulosti) ale teď už ho člověk nezíská (s novou službou, nebo pokud ho nemá). Jediná možnost je převzít přípojku po někom, kdo to tak má (bez přepisu služby na místě na nového majitele).
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod tubík 17. 8. 2023 06:40

m4rk3J píše:Dříve šlo koupit UPC modem z bazaru a potom si ho nechat zaregistrovat na přípojku a fungovalo to, jak je to teď.. to netuším.

To uz taky bobuzel nejde. A to se jeste stavalo, ze lide prodavali modemy, ktere meli v pronajmu. Ty jim UPC pochopitelne odmitl pripojit. Byly vlastne kradene
tubík
Junior

Odeslat příspěvekod mrhule 17. 8. 2023 13:50

omlouvám se za mystifikaci - mám to takto sice na více místech, ale už to chvíli bude. nicméně ještě cca před rokem (dvěma) jsem prodával starší modem na bazoši. Zařízení jsem vždy odkupoval přímo od UPC/VF, ale teď už to evidentně nejde.
mrhule
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka