No vidis, to je dalsi "duvod". "Zpusob" jsou dva trvale prikazy.
Pokud tedy pominu, zda a na co potrebuje osmilete dite vse neomezene.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ze.us píše:No vidis, to je dalsi "duvod". "Zpusob" jsou dva trvale prikazy.
Pokud tedy pominu, zda a na co potrebuje osmilete dite vse neomezene.
mrhule píše:Ach,to je jak u blbejch na dvorku. Vysvětlete to někomu,kdo má více čísel pod jedním účtem. Tezko bude pak každému zakládat účet u AB a resit oddelenou fakturaci? Uváděné cenové srovnání pak kulhá na obě nohy.
Pokud tohle nepochopis, tak nevím,jak to napsat...
5uch píše:Izibia píše:Měl jsem na mysli, jak je historickými parametry, které uvedl 5uch, ovlivněna jejich pro mě nejvýhodnější nabídka, ten spodní limit kam až jsou ochotni zajít?
Psal jsem, že je to z mé strany spekulace (nebo spíš lehce kvalifikovaný odhad... přičichl jsem ke skórování klientů leasingovek, a tohle s tím má řadu podobností).
Ale obecně a selským rozumem... když máte dlouhodobě platícího zákazníka, navíc třeba více platícího... necháte si ho utéct, nebo si ho podržíte (i za cenu že momentálně bude platit méně)?
A když máte nějakého, co platil málo a ještě jste ho museli x krát upomínat? Necháte ho jít nebo budete držet?
A když máte nějakého, u kterého je zákaznická historie krátká a "nevidíte" do něj, jak se k němu zachováte? Dáte mu důvěru a ty nejlepší podmínky, nebo nad tím mávnete rukou?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků