Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
thomick píše:Můj včerejší rozhovor s retenčním oddělením Vodafone (hrozně příjemný pán), když jsem mu řekl že chci odejít od Vodafone s pevným internetem tak se mě ptal na důvody. Řekl jsem dlouhodobá nespokojenost s modemem Compal (výpadky Wifi). Platím 465 Kč Internet super lite (500 Mbps) vč pronájmu. Okamžitě nabídka od něj Internet Premium Lite (1Gbps) za 250 + Vodafone station za 100, takže celkem 350 Kč, což mi přijde jako hodně solidní nabídka za gigabit. Mám s ním domluvený telefonát na pondělí a budeme se bavit i o mobilních tarifech, takže kdyžtak doplním.
TrustNo1 píše:V aplikaci Vodafone One se mi zobrazilo tohle:
-- 4. 10. 2023 21:23 --
Tak jsem pátral a zjistil jsem, že u Vodafone One nefunguje roaming mimo EU (fungují jen příchozí SMS, které jsou zdarma) a také nefunguje volání a SMS z ČR do zahraničí (funguje jen volání u nejvyššího tarifu Premium 5G ONE, který obsahuje zdarma 1.000 volných minut pro volání do zahraničí), dále nefungují ani prémiové SMS (jako třeba SMS jízdenka) a nefunguje ani volání na barevné linky a posílání MMS. Tedy je vypnuté vlastně úplně vše, co je zpoplatněno nad rámec tarifu (tj. vše, kromě služeb obsažených v paušálním poplatku).
Podrobnosti jsou uvedeny zde:
https://www.vodafone.cz/pece/vodafoneone/nabidka/
Raziel-CZ píše:Čili Vodafone se tak připravil o jedinou oficiální přetahovací konkurenční výhodu.
kautsky555 píše:thomick píše:Můj včerejší rozhovor s retenčním oddělením Vodafone (hrozně příjemný pán), když jsem mu řekl že chci odejít od Vodafone s pevným internetem tak se mě ptal na důvody. Řekl jsem dlouhodobá nespokojenost s modemem Compal (výpadky Wifi). Platím 465 Kč Internet super lite (500 Mbps) vč pronájmu. Okamžitě nabídka od něj Internet Premium Lite (1Gbps) za 250 + Vodafone station za 100, takže celkem 350 Kč, což mi přijde jako hodně solidní nabídka za gigabit. Mám s ním domluvený telefonát na pondělí a budeme se bavit i o mobilních tarifech, takže kdyžtak doplním.
jenom pozor na produkty z koncovkou lite a ultra lite viz podmínky a ceník:
Produkty typu Lite a Lite Ultra poskytujeme ve vybraných lokalitách s nižším vytížením sítě, menší dostupností techniků a pracovníků servisu. Liší se
rozsahem a úrovní poskytované podpory při řešení požadavků na péči a servis. Jedná se konkrétně o:
o Možné zpoplatnění vybraných úkonů asistované péče podle aktuálního ceníku (zákazník bude před využitím zpoplatněné podpory dopředu
informován).
o Čekací dobu při řešení vybraných úkonů, která může být delší, než je obvyklé, a to na základě situace v dané lokalitě. Jedná se o tyto úkony:
Řešení požadavků na servis námi dodaného modemu či požadavků souvisejících se zařízením zákazníka.
Řešení požadavků na specializovaná oddělení.
Aktualizace firmwaru modemu (může nastat zpoždění mezi vydáním nové verze firmwaru a jeho instalací, které ale neohrozí
bezpečnost zařízení a sítě)
Raziel-CZ píše:Téměř ano. Basic 411, Super 418 a Premium 5G 654 Kč.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků