Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Martin Koubic píše:Minuly tyden jsem se pokousel sloucit neomezenku (12GB) od VF a DSL od O2 pod jednoho operatora. Dohnalo me k tomu samozrejme druhe zdrazeni DSL za posledni rok. Vysledek jednani VF 850 za oboji, O2 nakonec 750, takze odchod k O2. Obe nabidky bez zavazku na dobu neurcitou. Zajimave bylo, ze VF nebyl schopen dat prakticky zadnou slevu na DSL, pouze na mobilni tarif.
Milos píše:@Martin Koubic: Z jakých částek je ta celková cena 750Kč od O2 složena? NEO+ Bronzový (12GB) za 450Kč a internet MAX za 300Kč?
5uch píše:a1234 píše:Vodafone internet Basic lite 250Mb/s za 299 Kč. Dá se v rámci retence za stejné peníze dostat vyšší rychlost 500, nebo 1 000 Mb/s na pořád a ne jen na půl roku?
Dá se to samé sehnat i levněji. Zrovna včera jsem (v rámci jednání o lepší náhradě za rušený Odepiš) získal pevný internet po kabelu (bývalé UPC) za 239 Kč + 70 Kč (pronájem modem). Sleva z již tak zlevněného (proti ceníku).
dr._lukas píše:5uch píše:a1234 píše:Vodafone internet Basic lite 250Mb/s za 299 Kč. Dá se v rámci retence za stejné peníze dostat vyšší rychlost 500, nebo 1 000 Mb/s na pořád a ne jen na půl roku?
Dá se to samé sehnat i levněji. Zrovna včera jsem (v rámci jednání o lepší náhradě za rušený Odepiš) získal pevný internet po kabelu (bývalé UPC) za 239 Kč + 70 Kč (pronájem modem). Sleva z již tak zlevněného (proti ceníku).
Dá se vyjednat cena 180,- za net + 70,- modem..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků