od hannys85 31. 5. 2024 20:16
Tak jsem se taky konečně odhodlal zavolat na Vodafone, jelikož už dlouhou jsem měl od nich v retenci 300/20 internet za 302 Kč + Vodafone TV klasik za 58 Kč (tuším kolem 70 programů) + balíček sport zdarma od doby UPC...Model jsem si od nich kdysi odkoupil, tak jsem za pronájem nic neplatil + mám vlastní CA moduly (TV+PC).
Jelikož je u nás k dispozici PODA 1Gbit/1Gbit za 250 Kč včetně TV + modem, tak jsem zavolal na Vodafone s tím, že ta jejich nabídka už je totálně nekonkurenceschopná. Další den mi zavolali z retencí s tím, že pokud bych chtěl gigabit, tak mi musí vyměnit modem za jejich, který již nelze odkoupit a musel bych platit měsíční pronájem, tak jestli by mi nestačilo 500 Mbit (to můj odkoupěný modem zvládne). Řekl jsem, že tedy záleží na ceně..
Nabídka byla
500/50 samostatně za 290 Kč
500/50 samostatně za 290 Kč + Vodafone TV + balíček SPORT s tím, že balíček sport už mi nedokáží dát za tak výhodných podmínek, co jsem ho měl - dohromady mi řekla neuvěřitelných cca 472 Kč
a pak jsem se zeptal na cenu netu 500/50 + Vodafone TV bez balíčku a to řekla 329 Kč, tak toto jsem nakonec vzal. Je to cena na neurčito.
Jakmile, ale vodafone již neumožní internet na těch odkoupených modemech, či již nepůjde používat CA moduly, tak s něma skončím.
Vlastně toto mě přesvědčilo, že u nich ještě zůstanu + to, že mi nebude muset poda v bytě dělat úpravy...
Takže nakonec mám rychlejší internet s více TV programy, ale bez sport balíčku levněji...
Je to dle Vás dobrá nabídka ?