Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kuk321 29. 8. 2024 06:02

https://www.vodafone.cz/tarify/red-neom ... remium-5g/ za 299 Kč, docela dobrá nabídka a za 3 měsíce lepší pozice pro jednání
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod MIDB 29. 8. 2024 12:53

Tady je problém, že už tento tarif mám :)
MIDB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vojta66 29. 8. 2024 14:29

Kolik se dá na tom nejvyšším tarifu ( vzal jsem to na zkoušku v té akci) usmlouvat nejnižší cena (retence) ?
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 29. 8. 2024 15:17

Je to stále zde dokola psáno. Zde se cena při vyjednávání u toho tarifu nemění, tj. za 654,-Kč.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod Karnatour 29. 8. 2024 20:17

Raziel-CZ píše:
Raziel-CZ píše:Dnes jsem sjednal klientovi tarif Super za 348 Kč včetně DPH. Je to od 418 Kč posun. Vodafone reaguje na utíkající klienty k O2 s Air Bank. Ještě čekám na potvrzení, zda k této změně skutečně dojde a napíšu sem.

Potvrzuji. Tarif Super byl klientovi za 348 Kč měsíčně skutečně nastaven.

Myslíte že s ISICem by to šlo ještě níž ?
Karnatour
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 1. 9. 2024 09:23

S ISICem si vem T-Mobile Studenta neomezeně s 50% slevou na 2 roky za 350. Jistě starý známý postup 50% sleva na 3 měsíce -3.měsíc zobrazení OKU - příjemný rozhovor s paní a dohoda prodloužení slevy na 2 roky. Ízy! Tedy pokud vyhovuje pokrytí a prvních 15GB full speed. Zase Vodouch dával víc dat do EU roamingu, jestli mě nemate paměť.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jiří P 1. 9. 2024 10:21

Na tarify pro mladé u T-Mobile už nejde získat retenční sleva 50 %, viz viewtopic.php?p=13758323#p13758323.
Btw, u T-Mobile a O2 není potřeba ISIC, stačí být mladší než 26 let.
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 1. 9. 2024 13:49

Dobrý den, řeším přechod od T-M k VF. Jak vidím, jako bývalý zákazník VF a zatím současný T-M, situace se během několika let nijak moc zvlášť nezměnila, v souvislosti dovolat se na jejich infolinku. Je to prakticky děs a hrůza, téměř nemožné se dovolat a v případě akutního řešení nějakého technického problému,vyúčtování, apod., si moc nedovedu představit, jak rychle něco vyřešit, dořešit - když to nejde.

Dále je opravdu "cítit" z operátorů, jak doslova "násilně" se snaží získat nějaké zákazníky a uzavřít s nimi tarif po telefonu, raději NE, v žádném snad případě, aby to bylo online objednávkou ze strany zákazníka na webu VF.
Řekl bych, že je to až nepříjemné, pokud zákazník chce k nim přejít.

Má někdo podobné zkušenosti z poslední doby?
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 1. 9. 2024 14:58

Nejhorší zkušenosti mám historicky s Vodafonem, když jsem s nimi řešil internet. Já měl prostě pocit, že toho operátora obtěžuju. T-mobile naopak lehce chválím, řešil jsem problém matky s účtem a byli velmi ochotní. O2, spojení do pár minut, až na jeden případ s O2 F a neznalou operátorkou jsem většinou vyřešil vše a co se týče nabízení / vnucování, tak to bylo formou dotazu, u koho mám internet a jakou mám televizní nabídku. Po odpovědi, že TV nemám, už nic nenabízeli.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 2. 9. 2024 08:36

Já teda u O2 nebyl nikdy, u T-M velmi krátce s tel číslem.
U Vodafone mám však za ty roky velmi dobré zkušenosti (SIM, pevný internet, TV). Ne vždy to však klapne napoprvé a někdy je nutno víc hovorů. Ale ve výsledku jsme se vždy domluvili a proto jsem stále u nich dál.
Ceny služeb retenční, za ceníkovku mám jen pronájem modemu. Set top box nemám, používám aplikaci.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 2. 9. 2024 20:32

Když se pohnul Super na 348, tak je i nějaká změna u Super+? Nemá někdo zkušenost?
HonzaLBC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MIDB 3. 9. 2024 08:58

Tady mi naposledy nabízeli na retencích 448 Kč (pokud si pamatuji dobře), každopádně sem odmítl, takže vám to potvrdit nemohu.
MIDB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kuk321 3. 9. 2024 09:41

MIDB píše:Tady mi naposledy nabízeli na retencích 448 Kč (pokud si pamatuji dobře), každopádně sem odmítl, takže vám to potvrdit nemohu.

Záleží kdy to cca bylo?
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod MIDB 3. 9. 2024 09:55

Kuk321 píše:
MIDB píše:Tady mi naposledy nabízeli na retencích 448 Kč (pokud si pamatuji dobře), každopádně sem odmítl, takže vám to potvrdit nemohu.

Záleží kdy to cca bylo?

28.08. :)
MIDB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 3. 9. 2024 10:28

Nick MIDB - však tu cenu máte přeci vyjednanou za 348,-Kč za ten tarif super.
jezevcik8475
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka