Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 5uch 25. 11. 2024 12:33

Tohle není standardní retence, ale spíš kompenzace za zvrtanou nabídku a její realizaci:

za 114 Kč Neomezené volání a SMS do VF, jinak volání za 6 Kč a SMS za 1.50, bez dat (standardní tarif "Neomezeně v síti", nabídnutý držitelům bývalého tarifu Odepiš) - to jsem měl
+ dnes jako omluvenka za problémy aktivováno 4 GB dat zdarma trvale (do změny tarifu)

Ty problémy představovaly chyby (hned několik chyb na straně VF) při aktivaci nouzového balíčku neomezených dat na 7 dní, které VF nabízí jako nouzový hotspot v případě výpadku svého pevného internetu.
V čem bykl problém? Místo aktivace neomezených dat zdarma mi po několika urgencích (balíček nešlo aktivovat samoobslužně) a ve 4. den výpadku VF aktivoval "skvělý" opakovaný balíček 60 MB (ano, megabajtů) na týden za 49 Kč. '

Ale za ty 4 GB zdarma trvale (které bych si jako majitel tarifu Odepiš nikdy nemohl samoobslužně aktivovat ani jako placené, protože se mi nenabízí) to odpouštím. :D

Vtip je v tom, že jsem na nic netlačil...
Probral jsem s milou a chápavou paní ze stížností. co všechno selhalo (volala mi sama, protože jsem dal mizerné hodnocení té akce "nabízíme data pro hotspot zdarma během výpadku pevného internetu").
Ta mi jako omluvenku nejprve nabídla ten balíček neomezeného internetu na týden (i když výpadek je už pryč)... ale zjistila, že to fakt technicky na mém tarifu aktivovat nejde.
Tak řekla... "já vám tedy místo toho dám 4 GB na měsíc... A víte co? Já vám to dám napořád." No odmítněte to. 8-)
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Kuk321 25. 11. 2024 13:09

Poptaval jsem VPN pro cca 100cisel ( mezi sebou zdarma a volání mimo síť.) na firmu-kancelare . Nikdo z operátorů neměl zájem. Stačilo aby poslali CN do mailů, nebo přepojili na obchoďáka. Končilo to "obchodní se vám ozve" ( tedy VF jako jediný to bral přes 4 kanceláře. Na mail nikdo nereagoval.
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 25. 11. 2024 13:31

Bryan007 píše:vzpomeňte i na nás, kteří mají k dispozici pevný internet takový, že žádný :D

Vidis a ja bych rekl, ze po te rozsahle vystavbe v devadesatkach jdou tlf.draty do skoro vsech tehdy stojicich obytnych objektu.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 25. 11. 2024 13:45

a1234 píše:Krásný den,

dostal jsem nabídku na rámcovou smlouvu od Vodafone pro cca 20 čísel (veřejná správa), je to na 3 roky a inflační doložka - té bych se chtěl určitě zbavit.
Mám následující nabídku:
neom. volání a sms + 0,5 GB - 206 Kč
neom. volání a sms + 5 GB - 303 Kč
noem. volání a sms + 20 GB - 424 Kč
neom. volání a sms + data rychlostí 10 Mb/s - 520 Kč
neom. volání a sms + data rychlostí 20 Mb/s - 666 Kč
neom. volání a sms + data neomezená - 786 Kč

Myslíte, že se jedná o dobré ceny, nebo se dá ještě trošku stlačit níže? Ceny jsou s DPH, nejsme plátci DPH.
Díky za případné rady =)

Osobně bych to za dobrou nabídku považoval. U státní správy se celkem logicky předpokládá vysoký provoz volání (což u soukromých čisel nebývá), pak samozřejmě většina odběratelů jsou plátci DPH (tady je spíš divné, že tyto obce nejsou) a pochopitelně místní samosprávy málokdy mají až tak hluboko do kapsy, aby se zabývaly "drobnými" v podobě mobilního tarifu pro starostu. A k těm datově objemově neomezeným tarifům ještě tutově bude i možnost OneNumber, takže je pak možnost použít takovou eSIM třeba jako zálohu pro internet nebo celkově mobilní net třeba do notebooku.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Bryan007 26. 11. 2024 09:02

ze.us píše:
Bryan007 píše:vzpomeňte i na nás, kteří mají k dispozici pevný internet takový, že žádný :D

Vidis a ja bych rekl, ze po te rozsahle vystavbe v devadesatkach jdou tlf.draty do skoro vsech tehdy stojicich obytnych objektu.

Ano, skoro. Jen v téhle ulici jsou čtyři domy, kde telefonní kabel není a nikdy nebyl.
Hodně kabelů bylo vlastníky nemovitostí strženo/znehodnoceno při rekonstrukcích ("na co budu v 21. století potřebovat pevnou linku?").
Bryan007
Junior

Odeslat příspěvekod jiproko 26. 11. 2024 11:44

Tarif Basic+ Super+ Premium 5G
Akční cena BlackFriday 399 Kč 599 Kč 899 Kč
Akční vánoční cena 499 Kč 799 Kč 1 099 Kč
Běžná cena 747 Kč 997 Kč 1 307 Kč
Volání neomezeně neomezeně neomezeně
SMS neomezeně neomezeně neomezeně
Data neomezeně neomezeně neomezeně
Rychlost 4 Mb/s 20 Mb/s neomezeně
Zrychlení připojení 5krát 5krát -
Xiaomi 14
jiproko
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 26. 11. 2024 13:21

Pouze nová čísla nebo i stávající při zvýšení měsíční útraty o 100 Kč. �
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod jiproko 26. 11. 2024 13:25

Přez retenci i ti současní, tedy ten kdo se nedá..
Xiaomi 14
jiproko
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 26. 11. 2024 18:28

Nic moc no. Konci mi trimesicni akcni tarif Neomezene 5G za 287 Kc mesicne, tak vcera zahajen prenos k T-M, dnes volala pani z retence Vdf a ukecala me na neomezeny tarif s rychlosti dat 10 Mbit/s za 348 Kc mesicne na dobu neurcitou, tak jsem souhlasil se zrusenim prenosu a vyzkousim tu snizenou rychlost, ovsem v appce uz vidim novy mesicni pausal 355,92 Kc, takze cucham nejakou svinarnu, to neni slibenych 348 Kc mesicne, ale hovor mam nahrany, maji smulu, pokud mi to opravdu nauctuji, vyreklanuji to, a prenest cislo muzu i pozdeji, kdyz mi to nebude vyhovovat, v zaloze mam SIM O2 Datamania 100 GB za 349 Kc mesicne.
8-)
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 26. 11. 2024 19:17

díky, hrozně jsem si přál vědět, jestli jde přenos zrušit

o tu cenu bych se asi hádal, 348 je na Kč zaokrouhleně přesně aktuálních ceníkových 870,91 Kč (Neomezený Super) po 60% slevě.

(a proběhlo upozornění, že hovor bude nahráván i z klientské strany?)
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 27. 11. 2024 19:19

Z me strany to neupozornuje, operatorka upozornila. Zjistil jsem, kde je rozpor v cene, opravdu mi dali pausal 348 Kc, ale zapocitali k tomu 1 den z tarifu Neomezene 5G bez slevy, nebudu to resit, i kdyz to je take jejich chyba, na ten tarif jsem mel mit jeste stale slevu pres 70 %.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 29. 11. 2024 12:04

jiproko píše:Tarif Basic+ Super+ Premium 5G
Akční cena BlackFriday 399 Kč 599 Kč 899 Kč
...

v app VF One dokonce za 398 (ikdyž přísně vzato to není Basic+ ale Basic ONE, kdoví v čem všem se to liší)
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 29. 11. 2024 17:42

aaaa píše:Nic moc no. Konci mi trimesicni akcni tarif Neomezene 5G za 287 Kc mesicne, tak vcera zahajen prenos k T-M, dnes volala pani z retence Vdf a ukecala me na neomezeny tarif s rychlosti dat 10 Mbit/s za 348 Kc mesicne na dobu neurcitou, tak jsem souhlasil se zrusenim prenosu a vyzkousim tu snizenou rychlost, ovsem v appce uz vidim novy mesicni pausal 355,92 Kc, takze cucham nejakou svinarnu, to neni slibenych 348 Kc mesicne, ale hovor mam nahrany, maji smulu, pokud mi to opravdu nauctuji, vyreklanuji to, a prenest cislo muzu i pozdeji, kdyz mi to nebude vyhovovat, v zaloze mam SIM O2 Datamania 100 GB za 349 Kc mesicne.
8-)

Potvrzuji dnes to samé. Konci mi tři měsíce Neomezeně 5G za 287, tak po jistém boji přehozeno na Neomezený 10Mbit/s za 348. Žádné jiné služby od nich nemám.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 29. 11. 2024 17:49

Ja tam mam jeste jednu pausalni SIM s nulovym tarifem, ale o te jsme se vubec nebavili, take mi chtela vnutit nejaky pevny internet domu, to jsem nechtel, porad mlela a mlela, nedala se zastavit, a pak zjistila, ze na me adrese to ani nemaji moznost zprovoznit, tak mi dala pokoj. Jinak me i docela mrzi, ze jsem nebyl tvrdsi a neodmitl i ten pausal 348 Kc, mozna by sla jeste niz, ja o ten tarif zas taj moc nestojim, obesel bych se i bez nej, kdyz mam SiM O2 Datamania 100 GB.
:D
Naposledy upravil aaaa dne 29. 11. 2024 17:59, celkově upraveno 1
aaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka