rlpcr píše:Ahoj.
Potřebuju jednu novou SIM kartu do dětských volacích hodinek. Nějaká data (myslím si, že by 0,5GB mělo bohatě stačit), výhodné volání na cca 4-5 čísel. Nejlépe tak do 100 Kč měsíčně.
V ceníku něco takového u VF není (ale řekl bych, že ani u O2 a TM) .
Tarif určený pro dětské hodinky se 130 minutami volání všude a 1 GB dat VF nabízí za 207 Kč (mám pocit, že dříve to bylo výrazně levnější). To už je značně přes požadovanou cenu.
Nejblíž je tomu předplacenka s FIX balíčkem neomezeným volání do vlastní sítě (což by mohlo pokrýt tu potřebu výhodného volání na 4-5 čísel, pokud jsou také u VF) za 119 Kč (ale tam nejsou žádná data). Senioři 60+ mohou získat totéž za 90 Kč. Možná by se dalo ukecat i pro dítě.
Totéž s 1.5 GB dat pak za 149 (tam ale není ta zlevněná nabídka pro seniory).
Toto jsou podle mne "černí koně" stálé veřejné nabídky VF s nejlepším poměrem cena/výkon.
Vzhledem k tomu, že je o opakované balíčky, dalo by se vyřešit pravidelným dobíjením a nemusel se tolik hlídat kredit. Krom toho... VF se kdysi chlubil, že tarifní položky "předplacenek" umí pojmout i jako postpaid paušál a naopak - nevím, zda to stále platí...
Něco podobného je v neveřejné nabídce i jako paušál - Neomezeně v síti VF. Nabízelo se v rámci nucené migrace z původního tarifu Odepiš... (mám já): Neomezené volání a SMS do VF za 114 Kč. Mě k tomu dodatečně nabídli i 4 GB dat (zdarma - viz příspěvek: viewtopic.php?p=13824083#p13824083 ). Otázka je, zda to může získat i někdo jiný, než bývalý majitel Odepiš.
Ještě něco z nízkých neveřejných nabídek, kde se člověk k výsledku musí dostat jednáním... v rodině máme tarif Start 130:
130 minut všude, neomezené SMS všude, 1 GB dat za 162 Kč.
VF (ale i ostatní operátoři) mají i nějaké levné "machine" tarify, kde jde o dostupnost čísla a malé množství posílaných SMS a nebo dat. Ale teď je v ceníku u VF nevidím. Volání z toho ale bude asi dost drahé.
Snad to pro orientaci pomůže.