Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aloha 5. 8. 2011 12:39

Na jaké číslo voláte pokud chcete retenční nabídku od Vodafone? Já že bych si nechal udělat nějakou nabídku pokud k ním přejdu. Díky
exVW Golf 7 1,4TSi
exŠkoda Octavia 1,8TSi
Aloha
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 5. 8. 2011 13:04

To mi nějak nedává smysl... Doporučuju zjistit význam slova retence. :-)
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aloha 5. 8. 2011 13:29

Ach jo, že se vždycky najde nějaky kašpárek co si musí honit triko :) myslim, že si rozumíme o co mi jde, prostě bych si nechal udělat nabídku co by mi dali pokud bych k ním přešel, standardní ceny mě samozřejmě nezajímají
exVW Golf 7 1,4TSi
exŠkoda Octavia 1,8TSi
Aloha
Junior

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 5. 8. 2011 13:49

ne asi, retence neznamena jen posledni level pred odchodem, neznamena ze retence je posledni slovo od operatora ale muze to byt prvni slovo s operatorem.
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 8. 2011 09:33

Retence podle slovníku:
* zadržení, zadržování
* schopnost zapamatovat si něco, udržet v paměti
* zachování, uchování
anonymni

Odeslat příspěvekod Calipuron 10. 8. 2011 17:49

Zdravím,
rád bych se zeptal na rady, protože toto vlákno je dost obsáhla a zabralo by dlouho ho přečíst. Pro informaci:
Pořídil jsem nový mobil a potřebuji do něj internet. U Vodafone jsem asi 11 let z toho 5 let na paušálu Nabito 119. K tomu platím jedno číslo z programu Kamarádi, dohromady to dělá cca 295kč. Nyní potřebuji internet. Internet od Vodafone je za 177,- za 150MB. Takže bych celkem platil kolem 400. U O2 bych měl vše levnější, protože by se mé číslo "připojilo" k platbě za ADSL net co máme doma. Závazek je 24 měsíců.

Zavolal jsem na Vodafone infolinku a zeptal se "Co je nutné ke změně operátora. Chtěl bych internet a konkurence mě nabízí tyto služby laciněji." Paní jen suše odpověděla, že musím mít ten "převodní" kód a poté má vodafone 5 dní na převedení čísla. Toť vše, žádné přemlouvání, přepojení hovorů, nic. Proto se ptám:

Zavolají třeba po čase? Za 2-3 dny?
Pokud bych využil nabídky O2 a získal od nich kód, kdy začínám být zákazníkem O2? Od té chvíle kdy jsem podepsal nějakou smlouvu nebo od chvíle kdy předám Vodafonu kód a ten uvolní číslo? Teoreticky, tímto kódem můžu mít silnější trumfy, ale abych zpětně nemusel platit nějaké poplatky O2 za "nedodržení" smlouvy. Díky moc všem za odpověď.
Calipuron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 10. 8. 2011 19:43

Zrovna dnes o tom na MobilManii vyšel můj článek:
http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... mena-u-o2/
Jediné O2 si vás uváže hned, takže pokud chcete podstoupit tuto zkoušku, doporučuji 2 věci:
Buď požádat o převod na předplacenou kartu, dostanete předplacenku s 300 kreditem za 300, ta vám zůstane včetně kreditu ať převod proběhne nebo ne
Nebo to převést na O2 Zero a poté "zadotovat". Ta předplacenka bude ale jednodušší i vzhledem k budoucí dotaci a k tomu, že s ní poté můžete přejít na paušál bez ztráty možnosti získat na eshopu 20% slevu na první rok (ještě k té stovce).
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Calipuron 10. 8. 2011 21:13

Díky za upozornění! :-) Jinak jsem mluvil s jinou, milejší paní a ta řekl, že můj požadavek předá na oddělení, které se zabývá převodem čísla a pokusíme se to nějak "vyřešit".
Calipuron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 10. 8. 2011 22:25

Čd tarif - Nabito 119 za 30 korun měsíčně na tři roky plus za 133 korun internet s fup 150MB. Jediná podmínka - in karta čd za sto korun ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 11. 8. 2011 02:48

da se predpokladat ze nejakou retenci na cd za 88kc dostanu ?
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 11. 8. 2011 04:26

Jistě. ČD ti dají doživotní režijku a VF ti dá neomezené služby a ještě ti bude platit litr měsíčně, protože využíváš jeho služby.. :))
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod pavouk28 11. 8. 2011 06:07

Mate nejake zkusenosti se ziskanim mobilu za nejakou rozumnou cenu misto retencniho pausalu? (HTC, NOKIA N8 atd.) pausal by mi stacil normalni co je v nabidce, doted jsem vyuzival retencni nabidky -50% z tarifu nabitio 700. mesicni utrata +- 500, u vodafone vic jak 10let.
pavouk28
Junior

Odeslat příspěvekod MASSIN 12. 8. 2011 13:31

Zdravím, jaké je telefonní číslo na retenční oddělení Vodafone? Hledal jsem ho tu, ale nenašel. Díky moc.
MASSIN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paolous 12. 8. 2011 15:09

Zadne prime cislo na retencni odd. neni u Vodafonu, musis se tam dostat pres operatora na hvezdicka077
paolous
Junior

Odeslat příspěvekod jardaj1212 19. 8. 2011 22:20

Zdravím, využívám 125min + 100sms původně za 600,- poté půl roku sleva 30% = 420,-Kč řekl jsem že chci přejít k jinému operátorovi s lepší nabídkou a dnes mi bylo nabídnuto 250min. + 100sms za 427,- kč. Vzhledem k časové tísni jsem musel hovor ukončit a s paní se dohodl, že zavolá po neděli jak jsem se rozhodl... Uvidíme jestli bude ještě zajímavější nabídka...
jardaj1212
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka