Takze prispeju se svoji troskou do mlyna - po 2 letech u VF jsem byl pevne rozhodnut, ze prejdu k O2. U VF jsem mel tarif nabito 119 + nejaky extra kredit pro studenty, kazdopadne celkove sileny tarif, mesicne jsem provolal cca 150 minut, 100 sms, ucty od 800 do 1200. U O2 mi nabidli Neon L za 450 s tim, ze od listopadu bude 240 volnych minut. Mel jsem vygenerovany kod pro prenos cisla, docela jsem se divil, ze se z VF neozvali sami, ale nedalo mi to a zavolal jsem sam. Shrnul jsem, ze jsem u nich 2 roky, dobra platebni moralka, ucty kolem 1000, rekl jsem, co mi nabidli v O2, ze je u VF cela rodina+firma a ze vsichni uvazujem o odchodu a jestli jsou schopni nabidnout neco vyhodnejsiho. Slecna mi nabidla 250 minut+200 student sms+student internet za 564,-, coz si myslim, ze je ok, navic nic neprovolam ani nepropisu, takze ucty klesnou o cca 50 %, coz je prijemne

Navic uctovani 60+1 hraje taky svoji roli. Rok teda jeste u vodnika vydrzim a pak se uvidi.. Kazdopadne se mi zda, ze z te vanocni nabidky O2 maji docela vitr, u me je velke minus uvazek na 2 roky, pac kdovi, kam se to za tu dobu pohne...