Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reku 24. 10. 2011 05:18

No jasně. Je to reálné i s tím jáfounem. Dávají to v Praze Bohnicích. I s Cimickým se dá domluvit ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PeTr7650 24. 10. 2011 05:25

ok a bez jafounu?
Слава Україні!
PeTr7650
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 24. 10. 2011 12:12

Kde jste si konkrétně zavolali o retenci? Přehazujou si mě jak horkej brambor. loni mi to spojili na prodejně a teď když loňská retence končí mě na prodejně odkázali na bezplatnou linku 800 . . . kde ale o zákazníky očividně nestojej a odbyli mě že mi nemaj co nabídnout a poslali mi na mail standartní nabídku tarifů přes to že jsem jasně řekl že chci spojit na retenční.
Teda, abych to upřesnil - ona si to obvolávala manželka a asi na ně byla málo důrazná. nechci se až to budu vyřizovat já plácat od ničeho k ničemu, tak se zeptám na způsob, jak jste se k nim dopracovali vy.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 25. 10. 2011 16:47

Staci zminit, ze chcete odejit, nebo si nechat vygenerovat prenosovy kod jinde.
Ale ta zminka by mela stacit, pokud neni operator nymand a vzpomene si, ze ho ucili, ze v tomto pripade ma prepojit na retenci :-D
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod lol7 25. 10. 2011 18:46

ono co cekate, kdyz zazadate o spojeni na retencni? :D lidi premejslejte trochu... musite vypadat, ze chcete odejit, ne, ze chcete slevu ^^
lol7
Junior

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 26. 10. 2011 15:53

Mi loni když jsem chtěl utýct nabídli slevu 350 nabito, na 264,-...tak nějak jsem se o to nestaral až teď zas koukám, že mi to zvdedli na "plno". Tak jsem tam teď volal, že bych rád k O2 na tu předplacenku 3,50 volání, 1,50 sms... ale prej mi může maximálně nabídnout tu samou slevu jak jsem měl, tj. na 264,-, nic víc s tím udělat nemůže. Jo a kdy mi prej má zavolat, jestli může zejtra, a já že raděj v pondělí a vona že už tahle nabídka nebude platit, a já jestli jako najednou teď platí jen do zejtřka, prej že jo. :D

Co s ní, mrškou... ? Psali jste tu o slevě 50% na Nabito... :hm
TomeekHoleek
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 10. 2011 18:21

jdu do Vodafone + ČD tarif. To samé ale se slevou 75%. Najdeš to tady na fóru ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 26. 10. 2011 18:45

Jo slyšel jsem o tom cosi, ale jelikož vlakem jedu 1x za rok maximálně, nemám tu InKartu, a předpokládám že by se mi nevyplatilo si ji pořídit jen kvůli tý slevě...beztak se musí nějak pravidelně dobíjet, atd., ne? :)
TomeekHoleek
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 26. 10. 2011 19:00

Není vůbec potřeba pravidelně dobíjet, stačí kartu objednat, vyzvednout si jí a pak na základě členského čísla objednat o 75% levnější tarif.

Já sám kartu nepoužívám (bohužel se mi nevyplatí), ale zbytek rodiny jí mají. Stojí tuším 100-200,- Kč.
Macbook Pro 13 2015
--------------------------------------------
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
T-Mobile - Na míru s retencí
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 26. 10. 2011 19:41

Cool...to je fakt tak jednoduchý? Vrazit do karty 200,- a pak mít paušál místo 350,-, 88,- ? :hm Něco mi na tom *****í...je to nějak omezený časově?
TomeekHoleek
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 26. 10. 2011 19:47

je to za kilo , nalistuj si clanek nekdy z leta kdy to zavadeli, na webu cd je to ta uplne dole karta - jen naka elektronicka penezenka za stovku pro kazdyho na 3 roky.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod welby 27. 10. 2011 06:09

TomeekHoleek: Než se budeš dál ptát, tak si přečti pár článků na mobilmanii např. http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... -na-tarif/ nebo přímo u ČD http://www.cd.cz/vyhody-pro-cestujici/c ... ri/-10586/
Opravdu stačí in-karta za 100,- (In-karta bez zákaznické aplikace) https://www.cd.cz/eshop/inkarta/inkarta_select.aspx
Žádný podvrh to není. Funguje to už od června a už hodně lidí na ni přešlo, takže se nemusíš bát.
Tarif platí na 3 roky (platnost in-karty), pak by se měl dát normálně prodloužit současně s koupí nové in-karty. Ale co bude za tři roky nikdo neví....
Vlakem taky nejezdím, ale kvůli této akci jsem si in-kartu pořídil, protože se ta investice vrátí prakticky okamžitě.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod i-like-bmw 27. 10. 2011 11:53

Takze prispeju se svoji troskou do mlyna - po 2 letech u VF jsem byl pevne rozhodnut, ze prejdu k O2. U VF jsem mel tarif nabito 119 + nejaky extra kredit pro studenty, kazdopadne celkove sileny tarif, mesicne jsem provolal cca 150 minut, 100 sms, ucty od 800 do 1200. U O2 mi nabidli Neon L za 450 s tim, ze od listopadu bude 240 volnych minut. Mel jsem vygenerovany kod pro prenos cisla, docela jsem se divil, ze se z VF neozvali sami, ale nedalo mi to a zavolal jsem sam. Shrnul jsem, ze jsem u nich 2 roky, dobra platebni moralka, ucty kolem 1000, rekl jsem, co mi nabidli v O2, ze je u VF cela rodina+firma a ze vsichni uvazujem o odchodu a jestli jsou schopni nabidnout neco vyhodnejsiho. Slecna mi nabidla 250 minut+200 student sms+student internet za 564,-, coz si myslim, ze je ok, navic nic neprovolam ani nepropisu, takze ucty klesnou o cca 50 %, coz je prijemne :) Navic uctovani 60+1 hraje taky svoji roli. Rok teda jeste u vodnika vydrzim a pak se uvidi.. Kazdopadne se mi zda, ze z te vanocni nabidky O2 maji docela vitr, u me je velke minus uvazek na 2 roky, pac kdovi, kam se to za tu dobu pohne...
i-like-bmw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radim 27. 10. 2011 14:02

Proč někdo, kdo provolá 150 minut, má paušál s 20 minutami? :shock: To pak není divu, že ty faktury byly tak vysoké.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 27. 10. 2011 14:48

Včera mi Vodafone nabídl 370 minut za 375 korun, vzal jsem to.
mobilman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka