Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kossky 5. 9. 2013 21:23

zdenousek píše:
Spike26 píše:Zdenousku, to urcite pletes. Za 299,- dava tarifomat 100min, neomezene sms, 300 MB. Je to klasicky tarif fer 599 za polovicni cenu. Pise se tu o tom uz stokrat.

Tak jsem asi špatně rozuměl ,bylo mi to nějak divný těch 300min.A je to vázaný smlouvou? Jsem u O2

Pocul si dobre, mne dnes volali a ponukali 300 min, neomedzené sms a 300 MB net.
Mal by to byt fer tarif 599 za polovicu + 200 extra minut. Tych 200 minut plati iba po CR, prvych 100 aj do EU.
Naposledy upravil Fíla dne 7. 9. 2013 14:54, celkově upraveno 1
Důvod: rozsáhlá citace zkrácena
kossky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ziki 5. 9. 2013 22:26

Zdravím, jsem u Vodafonu (Oskara) od roku 2001, ale uvažuji o změně, protože si myslím, že jim platím na dnešní dobu docela dost za jejich poskytované služby (a do toho mizerný signál kde pracuji a jejich vychytralý systém převáděný nevyužitých minut :grr: ) . Momentálně mám u Vf paušál za 557 Kč, 250 min., 100 sms, 150 MB a dostal jsem z tarifomatu zatím nejlepší nabídku T-Mobile S námi 590 za 50% ceny, tj. 295 Kč, 120 min., 100 sms, 300 MB s úvazkem na dva roky. A teď přemýšlím, jestli do toho kvůli úspoře jít :hm. U toho S námi 590 se obávám, jestli mi vystačí těch 120 min., protože u současného paušálu provolám i víc než oněch 250 min. a cena jedné minuty navíc je pak u T-mobilu za 5 Kč oproti 4 Kč u Vodafonu (obě ceny jsou nehorázné). Ale na druhou stranu, většinu hovorů a zejména těch dlouhých mám do T-mobilu, takže menší množství minut u S námi 590 by mohlo vykompenzovat volání "zdarma" do T-mobilu mimo špičku, takže bych mohl teoreticky provolat ještě víc a ušetřit. Ale co mi nejvíce vadí u té T-mobilovské nabídky je úvazek na dva roky. Vždy jsem byl odpůrcem smluv na dobu určitou a zejména u T-mobilu (po vlastních zkušenostech) a teď bych měl sám dávat T-mobilu hlavu na špalek? :roll:

Myslíte, že je ještě nějaká šance při odchodu od Vodafonu na nějakou slušnou retenci, třeba v diskusi zmíněný neomezený paušál za 524 Kč se smlouvou nebo 655 Kč bez úvazku? Nebo je třeba zvolit nějakou speciální vyjednávací taktiku s retenčním oddělením? :-D Moje běžná útrata je cca od ceny paušálu 557 Kč kdy moc nevolám do 700 Kč.
Jinak co jsem z telefonátu s pánem z tarifomatu pochopil, tak výhodné(neveřejné) nabídky od Vodafonu asi nemohou nabízet již stávajícím zákazníkům Vodafonu, což mi od Vodafonu přijde jako velká nehoráznost >:-( .
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod zdenousek 6. 9. 2013 07:39

kossky: Tak az mi dneska zavolá,tak se ji pořádně zeptám o a jak,něco o volání do EU taky říkala,ale v tom spěchu si to všechno nezapamatuješ.300min?-to by nebylo špatný :hm
Naposledy upravil Fíla dne 7. 9. 2013 14:55, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná a rozsáhlá citace
zdenousek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rafter 6. 9. 2013 09:08

Ziki: No rozhodne bych se mel napozoru pred dvouletou smlouvou u TM. V dnesni dobe se uvazovat neni rozumne, za par mesicu muze byt vsechno jinak. Pri vyjednavani s VF je treba akorat pusobit jako zakaznik co chce odejit za lepsim a ne jako jouda, co zkousi jestli neco nahodou nedostane. Jinak pausal z Tarifomatu lze ziskat nejlepe odchodem k nejakemu virtualovi a potom zpet k VF.
Rafter
Junior

Odeslat příspěvekod ziki 6. 9. 2013 11:22

Rafter: Dík za radu. Taky se mi moc nechce se uvazovat na dva roky a ještě u TM, ale na druhou stranu bych mohl snížit náklady na paušál 557 Kč vs 295 Kč. Taky jsem si projel poslední faktury a zjistil jsem, že nejčastěji volám do sítě TM, občas O2 a posledních pár měsíců jsem ani jednou nevolal do sítě Vodafon :lol: (soudě dle předčíslí, ale kvůli jednotné ceně volání mám vypnutou hlášku o přenesených číslech, tak kdo ví) a právě většinu dlouhých hovorů (do TM) jsem měl po večerech. Takže možná bych ten paušál S námi 590 HIT využil, ale ten úvazek.... :hm.
U Vodafonu už mě pěkně dlouho se.. ten vychytralý systém převádění neprovolaných minut, tj. pouze do následujícího měsíce a nejprve se využívají nové minuty :grr:. Posledních pár měsíců jsem provolal sice všechny minuty, ale byly doby kdy mi minuty propadaly. U TM se prý také převádí nevyužité minuty a pak se čerpají nejprve ty staré.
No každopádně do Vodafonu zavolám, řeknu že bych chtěl přejít za lepší nabídkou, nechám si vygenerovat přenosové číslo a uvidím, míč bude na jejich straně. Pak se rozhodnu kam dál. Stále mám v záloze alternativu o které již nějaký pátek taky přemýšlím a to virtuál Mobil.cz. Jsem si spočítal, že při stejné ceně jakou platím teď za paušál získám je o necelých 30 min. méně, ale budu mít volání stále za 2,5 Kč (oproti 4 Kč u Vf), větší FUP, lepší pokrytí a hlavně svobodu ve využívání kreditu (můžu si dobít a utratit kolik chci, žádné propadání minut a sms a kredit můžu využít na cokoliv aniž by to bylo na rámec paušálu, jako MMS, roaming apod.) :-) .
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod Ka.cz 6. 9. 2013 11:44

Když si nechám vygenerovat přenosové číslo u Vodafonu - musím následně na 100% odejít? Je to závazné? O odchodu opravdu uvažuju (jsem firemní zákazník), chci neomezený tarif do všech sítí, ale jak už někdo psal, dá se údajně srazit na nějakých 524 Kč, tudíž už z principu jim nebudu dávat víc. To raději odejdu.
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod ziki 6. 9. 2013 11:58

Ka.cz: Dřív když generoval přenosové číslo budoucí operátor, tak to číslo mělo platnost deset dní a pak propadlo a nic se nestalo, celkem nedávná vlastní zkušenost od O2 k Mobil.cz. Ale také mám zkušenost s přenosem čísla asi dva roky zpátky od O2 k Vf, kterým již bylo vygenerováno přenosové číslo, ale O2 tehdy nabídlo neodmítnutelnou retenci, kterou ale podmiňoval poslání stornovací sms pro přenos a pak po několika dnech přišla od Vf smutná sms o nezdařeném přenosu. Teď od září ale přenosové číslo generuje stávající operátor a snad by mělo mít i delší platnost, takže ta následná nutnost přenosu by mě taky zajímala :-) .
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 6. 9. 2013 12:32

Zdenousku, jestli je tam opravdu 300 min, tak zjisti,jak je to s uvazkem. Jestli je to bez, tak bych snad i podruhe udelal prechod k blesku a z5 k vodafonu :)
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Deawon 6. 9. 2013 13:30

Mě nabídli. A vzal jsem to

655Kč , neomezené volání + SMS + 1,5GB net bez úvazku

A před Vánoci si vezmu Samsung Galaxy S 4 s úvazkem na 2roky za 524Kč/m a mobil s dotací na MMP 490Kč, což je dnes z 16500Kč >> 13500Kč
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod morki 6. 9. 2013 13:56

Ale pokud budes chtit S4 tak si pripis k 524 kc neco kolem 120kc mesicne navic za mobil a si na 650 lc z uvazkem na 24 mesicu
morki
Junior

Odeslat příspěvekod zdenousek 6. 9. 2013 15:06

Spike26 píše:Zdenousku, jestli je tam opravdu 300 min, tak zjisti,jak je to s uvazkem. Jestli je to bez, tak bych snad i podruhe udelal prechod k blesku a z5 k vodafonu :)

Spike 26 tak jsem dneska mluvil s operátorkou a těch 300min je vázaný 2letou smlouvou,škoda.
Nechal jsem si těch 100min bez smlouvy.Ještě dotaz zda je možné zjistit v průběhu měsíce kolik zbívá volných minut?
zdenousek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Spike26 6. 9. 2013 15:32

Pochopous. Vyuzite minuty muzes zjistit v samoobsluze na netu, nebo v mobilni samoobsluze. Nebo pokud mas chytry tel, tak si muzes dat widget na plochu,kde ti to porad zobrazuje vyuzite minuty a data.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Deawon 8. 9. 2013 17:40

morki píše:Ale pokud budes chtit S4 tak si pripis k 524 kc neco kolem 120kc mesicne navic za mobil a si na 650 lc z uvazkem na 24 mesicu

Jakých 120Kč/měsíc? Budu platit 524Kč oproti 655 bez úvazku(ušetřím 3144Kč za 2roky) + cca 2500Kč(MMP 490Kč) sleva oproti alza.cz na S4.

Sice úvazek, ale jaká je pravděpodobnost, že se objeví FLAT pod 524Kč?
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod morki 8. 9. 2013 18:58

Nene pokud budete chtit mobil od vodafone nebudete platit 524 ale vic kouknete se kolik pri min plneni 490 pri vyssim plneni se plati kazdy mesic 175 kc za mobil
morki
Junior

Odeslat příspěvekod Deawon 8. 9. 2013 19:30

Morki:

Nechci se hádat, ale nikde jsem to nenašel. I na retenčním mi to tak vysvětlili.

Teď mám 655Kč bez smlouvy a až si budu chtít vzít telefon, tak se ozvu retenčnímu a oni mi dají slevu na 524Kč s úvazkem a vezmu S4 s MMP 490Kč(cca o 3000 levnější).

Abych jim 24*dal 175Kč za mobil je podle mě nějaká blbost. To si ho můžu radši koupit na alze.
Deawon
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka