Zdravím, jsem u Vodafonu (Oskara) od roku 2001, ale uvažuji o změně, protože si myslím, že jim platím na dnešní dobu docela dost za jejich poskytované služby (a do toho mizerný signál kde pracuji a jejich vychytralý systém převáděný nevyužitých minut

) . Momentálně mám u Vf paušál za 557 Kč, 250 min., 100 sms, 150 MB a dostal jsem z tarifomatu zatím nejlepší nabídku T-Mobile S námi 590 za 50% ceny, tj. 295 Kč, 120 min., 100 sms, 300 MB s úvazkem na dva roky. A teď přemýšlím, jestli do toho kvůli úspoře jít

. U toho S námi 590 se obávám, jestli mi vystačí těch 120 min., protože u současného paušálu provolám i víc než oněch 250 min. a cena jedné minuty navíc je pak u T-mobilu za 5 Kč oproti 4 Kč u Vodafonu (obě ceny jsou nehorázné). Ale na druhou stranu, většinu hovorů a zejména těch dlouhých mám do T-mobilu, takže menší množství minut u S námi 590 by mohlo vykompenzovat volání "zdarma" do T-mobilu mimo špičku, takže bych mohl teoreticky provolat ještě víc a ušetřit. Ale co mi nejvíce vadí u té T-mobilovské nabídky je úvazek na dva roky. Vždy jsem byl odpůrcem smluv na dobu určitou a zejména u T-mobilu (po vlastních zkušenostech) a teď bych měl sám dávat T-mobilu hlavu na špalek?
Myslíte, že je ještě nějaká šance při odchodu od Vodafonu na nějakou slušnou retenci, třeba v diskusi zmíněný neomezený paušál za 524 Kč se smlouvou nebo 655 Kč bez úvazku? Nebo je třeba zvolit nějakou speciální vyjednávací taktiku s retenčním oddělením?

Moje běžná útrata je cca od ceny paušálu 557 Kč kdy moc nevolám do 700 Kč.
Jinak co jsem z telefonátu s pánem z tarifomatu pochopil, tak výhodné(neveřejné) nabídky od Vodafonu asi nemohou nabízet již stávajícím zákazníkům Vodafonu, což mi od Vodafonu přijde jako velká nehoráznost

.