Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
koblih.jr píše:Nejsem zaměstnanec Vodafonu a bylo mi řečeno, že je i pro mně. Pro zákazníka. Pak tedy nechápu, jak si kdo ověřuje, že je známý (ano, dle reklamy "u známých ") někoho od Vodafonu. Tato reklama byla pořízena na veřejně přístupném místě. Nic o poznámce, že je jen pro zaměstnance červeného operátora, nikde není, ani nebylo.
k0j0t píše:V kazdem pripade se mi jejich pristup nelibi, protoze mam pocit, ze si ze me po 12 letech akorat utahuji. Kazdy kamarad zamestnance je lepsi nez 12 let platici zakaznik se 100 proc. platebni moralkou a navic prokazatelne k VF presunutou celou rodinou (2+2) pod jeden ucet.
jnexflex píše:Neomezeny tarif za 555Kc, 4GB a 1000min do ciziny me prijde dobry i pro zamestnance.Je to otazka nazoru.Jinak moc nechapu, proc tuto nabidku VF ukazoval na citylightu i kdyz nekde, jak bylo receno v budove? obchodu? Vodafon.Takove nabidky se prece resi v ramci interniho mailu.Nechapu, jaky smysl to melo nekde vyvesovat.
frydakk píše:Dnes mi přišlo na meil. Vážení uživatelé Tarifomatu,
připravili jsme pro Vás následující speciální nabídku tarifu od renomovaného operátora, která není běžně dostupná.
- 300 volných minut do všech sítí se sekundovou tarifikací
- 1 minuta volání = 1 Kč
- cena SMS: Zdarma do všech sítí
- internet: Zdarma
Cena tarifu: 299 Kč
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků