Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod smoldak 18. 9. 2017 12:52

Za měsíc mi končí úvazek firemníno Business LTE. Je to vlastně neomezenka + 1,5 GB dat.

Koukám, že dnes už není problém se u tohoto tarifu dostat na 319 Kč. Potud ok.

Ale mně dnes už 1,5 GB dat nestačí. Raději bych z nich za 500 vydyndal ten nový tarif Red Naplno 5GB (+2 GB v samoobsluze). 777 Kč za to platit nechci.

Podařilo se Vám už někomu dostat slevu na ten nový tarif?
smoldak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opasino 20. 9. 2017 16:17

Tak jsem dnes zkoušel retenční, jelikož k 18.9. manže skončilo současné dvouleté zvýhodnění. Chtěl jsem něco jako FLAT + 1GB do 350,- Kč, což se mi zdá pro bez pár měsíců 15ti letého zákazníka rozumné.
Jsou to ale šmejdi :-), nechtějí nic podobného dát. Nabídli buď: 1) 250 min. na volání, FLAT SMS a 500 mb dat za 408,- Kč nebo 2) flat a 500 mb za 450,- Kč. Vše samozřejmě s dvouletým úvazkem. Asi budeme muset dát Vodouchovi pápá. Prý zítra zavolají, jak jsme se rozhodli, tak nevím no.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod LyuKangCz 21. 9. 2017 00:20

Nechte si vygenerovat přenosové číslo, a vyčkávat.
LyuKangCz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opasino 21. 9. 2017 14:12

No, tak jelikož mi dnes na retenci řekli, že níže už jít cenově nemohou a ubte nabídky za 408,- navýšit data rovněž ne, nechal jsem si vygenerovat přenosové číslo a zřejmě bude změna operátora. Skvělý přístup k zákazníkovi, co je u nich 15 let na paušálu.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukodlak 21. 9. 2017 16:09

To se teda divím. Já bych řekl, že ještě zavolají :)
Zajímám se o elektroniku a programování.
lukodlak
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 21. 9. 2017 17:35

Tak já ještě počkám, uvidíme, platnost gener. čísla je 60 dní.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Frenza 21. 9. 2017 21:13

Mne nabidli flat+1,5gb za 530kc. Velkej vysmech, jsem u nich taky 15 let... Momentalne mam 250+neomezeny sms+0,5gb za 320kc.
Nechal jsem si vygenerovat prestupovy cislo a 3 tejdny se nikdo neozval. Myslim si, ze budes cekat zbytecne...
Frenza
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 21. 9. 2017 21:31

Tak já tak dlouho čekat nebudu. To samé, co máš, mi tedy nabídli za 408,- Kč. Míň prý nelze. :-) Ale dnes jsem zjistil, že snad její zaměstnanecká nabídka O2 by činila za 350,- Kč a v tom je FLAT volání a SMS + 200 Mb. Tak nevím, jestli ten nedostatek dat nevyřešíme druhou SIM primárně na data.

Edit: oprava, Gb opravdu nejsou Mb :D
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod riki 21. 9. 2017 21:45

Mě po dvou letech nabídli za Mbank mini 250+neomezeny sms+0,5gb a platím 288,- takže po zdražení mini na 350,- úspěch...nevím,podle jakého klíče to dělají...
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior

Odeslat příspěvekod peterparker18 23. 9. 2017 07:48

Souhlas na CVOP kody se volá jen výjmečně.V 80% případů zákazník stejně přejde pod virtuála, u kterého je 30% šance, že bude zase ve stejné síti.A pro operátora mít sim pod vlastním virtuálem je mnohem výhodnější. Nemusí řešit žádnou péči a platby má taky jisté.A než aktivovat "problémovému" zákazníkovi neomezenku za 250Kč to at radši jde a zaplatí za něj jiní zákazníci, kteří přejdou na dražší tarif.Taková je myslím strategie.
peterparker18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Monika Židlická 24. 9. 2017 18:40

opasino píše:Tak já ještě počkám, uvidíme, platnost gener. čísla je 60 dní.

Vydrž...já byla u Vodafonu se dvema čísly 10 let a taky jsem chtěla odejít...platila jsem na jednu smlouvu 699,- za [b][b]neomezené volání + sms + 1,5GB- nabídli mi to samé za cenu 495,- a já na to nepřisoupila. Vůbec mě nepřemlouvali, jen suše konstatovali, že jiný tarif v nabídce nemají a tak se musíme tedy rozloučit (nečekala jsem takový útěr :D ) Týden před vypršením smlouvy mi zavolali a nabídli mi, za to co jsem měla dřív
(neomezeně +1,5 GB) cenu 249,- bez DPH = 341,- konečnou cenu. Jsem spokojená a nepřipadám si už jako Kafka co si jí operátor v klídku každý měsíc oškubává :mrgreen: A myslím, že i tak pořád vydělávají. Chce to vydržet, ale i počítat s tím, že nakonec třeba opravdu odejdeš. Držím palce...
Monika Židlická
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ante1 25. 9. 2017 08:16

Mne a mym 2 dceram 1.11.2017 konci tarif - puvodni od mBank za 300 zvednuty na 350. Pred chvili jsem na VF volal a chtel to prodlouzit na dalsi 2 roky. Pry to nejde, jen za 777 :(. Tak jsem rekl, ze bych chtel vygenerovat kody na preneseni cila a byl jsem prepojen. Tam jsem rekl, ze kod sice chci, ale ze jeste nejsem pevne rozhodnuty ze od VF odejdu. No a najednou z operatora vypadl tarif za 397,-Kc s neomezenym volanim a SMS + 1,5GB dat. Super parada, sice na 2 roky ale podle mne hodne slusna nabidka...
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod Vaso00 25. 9. 2017 08:55

Já od Vodafone odešel na začátku léta (nyní mám Kaktus). Odejít mne nechali úplně bez škubnutí oka, ale pak mi párkrát volali s nabídkami. Při posledním hovoru už jsem jim řekl, ať mi zavolají, až mi nabídnou 100 minut + 100 sms a aspoň 2 GB dat do 300,-. Od té doby mám klid. :D
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenek.Moravia 25. 9. 2017 12:14

peterparker18 píše:Souhlas na CVOP kody se volá jen výjmečně.V 80% případů zákazník stejně přejde pod virtuála, u kterého je 30% šance, že bude zase ve stejné síti.A pro operátora mít sim pod vlastním virtuálem je mnohem výhodnější. Nemusí řešit žádnou péči a platby má taky jisté.A než aktivovat "problémovému" zákazníkovi neomezenku za 250Kč to at radši jde a zaplatí za něj jiní zákazníci, kteří přejdou na dražší tarif.Taková je myslím strategie.

A Vodafone někdy někomu aktivoval neomezenku s netem 1,5 GB za 250 Kč měsíčně???
Zdenek.Moravia
Junior

Odeslat příspěvekod smoldak 26. 9. 2017 07:38

Tak jediné co mi na retenci nabídli bylo za 648 Kč RED LTE Super (neomezenka, 5 GB dat a 1000 minut do zahraničí).

To je o 120 Kč více, než platím nyní. Minuty do zahraničí nepotřebuju. Nechal jsem vygenerovat kód k přenosu...
smoldak
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka