Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m4rk3J 20. 9. 2024 13:05

Ono i kdyby byly ty tarify u VF levnější, tak k čemu mi to je, když se nikde nepřipojím?

Šéf má iOS, takže tam si LTE only nevynutí (bez jailbreaku určitě ne), tak k čemu by bylo mít výhodný tarif, když vlezu do budovy a padnu na EDGE?

Ve firmě v Praze nám v poloviny budovy padá VF na EDGE (ale tam je to fuk, tam je VoWiFi)...

Pokrytí v ČR je u konkurence mnohem lepší a zákazník závislý na telefonu raději upřednostní kvalitu před trochu lepší cenou (tak to bylo u nás a stejně vyšla konkurence lépe).

Jasný, jsou tam nenahraditelné služby (např. VoWiFi v roamingu (Vyřešeno MikroTikem s VPN do ČR)), ale kvalita služeb v ČR stejně vyhraje.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 20. 9. 2024 13:59

Rád bych přešel k T-Mobile, ale tady je fakt rozdíl víc než DPH viz.:
viewtopic.php?p=13783760#p13783760

Prostě se na tu nabídku Vodafone jak T-Mobile, tak O2 nechytá.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 20. 9. 2024 18:53

Nevite jak reaguje VF na OKU u prepaid karty, ktera je pouzivana cca 20+ let? Vola retencni nebo to nechavaji byt?

Ma smysl volat na podporu a zebrat o tarif Super za 354,- mesicne? Je moznost to takto ziskat?
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod bodyczech 20. 9. 2024 19:41

@Mufinmufi: je to zde stále dokola na každé druhé stránce. O2+Airbank, bez velkého snažení za 300,- totožný tarif jako je VDF Neomezený Super. Ten mi vtipně převedli na úplně stejný, ale nově nazvaný Business Neomezený Start a zdražili na 546,-. Retence 0, nezájem.
bodyczech
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 20. 9. 2024 20:33

Už jsem to s O2 pracovnicí info linky procházel a i tak to nevycházelo lépe než co mi nabízeli od Vodafone. Ty flaty mám totiž 4. O2 se dostalo za o něco horší služby na 1.950 Kč vč. DPH.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 20. 9. 2024 21:02

bodyczech píše:@Mufinmufi: je to zde stále dokola na každé druhé stránce. O2+Airbank, bez velkého snažení za 300,- totožný tarif jako je VDF Neomezený Super. Ten mi vtipně převedli na úplně stejný, ale nově nazvaný Business Neomezený Start a zdražili na 546,-. Retence 0, nezájem.

A to je standart tarif nebo You.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 20. 9. 2024 21:11

Je to standardní tarif NEO+ Stříbrný za retenční cenu 549Kč až 599Kč a k tomu drobná útrata navíc, aby šla uplatnit Airbank sleva 300Kč.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rasice 14. 10. 2024 09:42

Kde prosím najdu v aplikaci OKU kód pro pevný internet? Moc díky za radu.
rasice
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 14. 10. 2024 09:54

Přes webovou samoobsluhu
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod rasice 14. 10. 2024 10:50

technikus píše:Přes webovou samoobsluhu

Díky. Nenapadlo mě, že to v aplikaci nebude.
rasice
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hexacore 14. 10. 2024 19:07

Tak update, dnes preneseno cislo od VF k Tesco mobile. Po 22 letech na kredit, kde prumerna utrata byla cca 400 az 800 korun mesicne (ano, vycteno pem v systemu) nenabidli na retenci vubec nic zajimaveho ani ty ultra levne nabidky, ktere maji v akci apod. Takze VF nezklamal. Takze papa k Tesco za 199,- mesicne na flat. Dokonce ve meste chytame aignal i ve vytahu,ale zdaleka ne tak dobre jako u T-Mobile.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod m4rk3J 14. 10. 2024 19:21

Já si dnes s VF opět užil své, protože sámoška Můj Vodafone byla u mého zákaznického účtu rozbitá a nedalo se nijak dostat k OKU a slečně na lince to taktéž nešlo :D

Zkoušel jsem VF jen kvůli té slevě na 3 měsíce, ale ten signál mimo města je fakt tragédie. Zlatá konkurence.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 14. 10. 2024 20:14

Já přešel od T-M k VF. Je pravdou, co se týká pokrytí a služeb obecně, žádný zázrak. Uvidím, po třech měsících...
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 14. 10. 2024 20:24

Ja jsem s pokrytim spokojen a hlavne 5G rychlost ma u nas Vdf nejvyssi. Ale za plnou cenu bych to nechtel, po trech mesicich skoncim proste, prenesu cislo zpet ke Kaktusu.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod iguka 15. 10. 2024 11:50

Retenci toho neomezeného tarifu s omezením rychlosti 4 Mb/s někdo nezkoušel, na jakou nejnižší cenu se lze dostat?
iguka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka