Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Honza20 píše:Mně se podařilo vyjednat za 418,- neomezený Super s navýšením "rychlosti Platinum" se 100% trvalou slevou.
yetti.1 píše:Honza20 píše:Mně se podařilo vyjednat za 418,- neomezený Super s navýšením "rychlosti Platinum" se 100% trvalou slevou.
A to Platinum je co?
JosephD píše:Mně bude za měsíc končit dvouletý úvazek (brali jsme si 2x 5000 Kč dotaci na HW). Mám tento tarif dvakrát (2x 496 Kč) a UPC 300 Mbit (324+70 Kč modem). Za 12 dní končí zúčtovací období, tak si pak zobrazím OKU kód a uvidíme. Když mě nakrknou, tak půjdeme pod Kaktus (tarif Neřeš to) a internet si vezmu od lokálního poskytovatele, údajně by k nám měl mít dotaženou optiku.
Mirek.P píše:Vsiml jsem si a to nejen na tomto foru, ze cim vic clovek plati a ma vic sluzeb, tim vic jim je jedno, ze takovy zakaznik odejde. Naopak nejvetsi zajem a nejvetsi slevu davaji tem, co maji nejaky stary levny ci nulovy tarif. Je to zajimave.
hauzz píše:Pokud někdo migruje k T-Mobile doporučuji vzít si akviziční promo na 4 měsíce za půlku. Následně lze tuto slevu 50% bez větších potíží získat na retencích na 5 let. Viz vedlejší vlákno retenční nabídky T-Mobile.
Mirek.P píše:Vsiml jsem si a to nejen na tomto foru, ze cim vic clovek plati a ma vic sluzeb, tim vic jim je jedno, ze takovy zakaznik odejde. Naopak nejvetsi zajem a nejvetsi slevu davaji tem, co maji nejaky stary levny ci nulovy tarif. Je to zajimave.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků