Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bodlak.lbc 22. 6. 2012 14:03

Muze mi nekdo kdo ma prehled poradit. Chtel bych platit 300 Kc (pausal). Internet+volani+sms. Jak moc muzu tlacit na MB a min?

Diky za odpoved.
bodlak.lbc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.Haba 26. 6. 2012 10:10

125min 50% sleva
250SMS 50% sleva
4GB FUP 50%

616Kc na 2roky
HTC One Silver
D.Haba
Junior

Odeslat příspěvekod radim 26. 6. 2012 10:55

Jo, taky mi včera volali, jako rezidentovi mi maximum nabídli 50 %, víc ani ťuk. To je u nižších tarifů výhodnější in-karta... 8-S
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 26. 6. 2012 15:56

Kámoš chtěl odejít od VF, měl teď 4x kamarádi (285 Kč), 100 SMS (100 Kč) a Internet v mobilu naplno (315 Kč), celkem měsíční poplatky 700 Kč.
Jako retenci mu nabídli snížit Internet v mobilu naplno na "klasický" základní IVM s nižším FUP na 177 Kč (což si mohl udělat sám, to není nic extra) a dále mu dali 50% slevu na 1 rok na službu Kamarádi (z 285 kč tedy na 142,50 kč). Takže suma sumárum mírná úprava služeb a reálná sleva 142 korun. To je fakt bomba...

Mj. já dodnes používám druhou SIM na které mám zcela zdarma 120 minut měsíčně. Při retenci mi tam už minulý rok dali těch 120 minut grátis a já jsem si pak pořídil jinou SIM takže jsem na této zrušil všechny placené služby, a 120 minut mi tam zůstává dál - neplatím teda za tuto SIM ani korunu a přitom můžu provolat 120 minut každý měsíc (pokud vezmu cenu 5Kč/min pak to mám za 120 min úsporu cca. 600 kč, to ujde).
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod duc916 2. 7. 2012 11:07

Mam retenci se kterou jsem vcelku spokojen,jen bych rad novej telefon,ale mam na nej narok az v lednu 2013.Mate nekdo nejakej tip,jak ho z nich vydyndat drive,aniz bych musel cokoliv menit s tarifem,ci navysovanim plateb?!?
Cekat se mi nechce,jelikoz vybrany mobil uz doprodavaji!!
Diky za figle...;-)
duc916
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 3. 7. 2012 07:57

Hauk lidičky.
Od čtvrtka do neděle jedu do polska a ačkoli mám offline navigaci, rád bych měl ještě Gmapy v záloze při prolézání měst. Bohužel už mi zbývá jen 80MB v balíčku. Když bych chtěl tedy plnohotnotný net, musel bych přikoupit data (200kč) a k tom VF Passport data (350kč). Ovšem je pro mne nepřípustné, dát 550kč za data na 4 dny. Máte někdo zkušenost s roamingovou datovou retencí?
pota
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 7. 2012 16:00

Zopakuj si to znovu a nahlas: roamingovou datovou retenci. Neprijde ti na tom neco divneho?!
Kdyz odmitas dat 550 za data, kup si za 260 offline atlas Polska ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pota 3. 7. 2012 17:12

Proč by na tom mělo být něco divného? Oni něco nakupují za málo a prodávají za hodně. Pokud mohou slevit ze svých služeb, mohli by slevit i z těch překupovaných. Už mi odpověděli, že nic nejde, jen mi hodila slečna odkazy na jejich roam. datovou nabídku. Za 260kč si můžu koupit jejich SIM, ale chtěl jsem být na svém čísle se svým telefonem.
pota
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 4. 7. 2012 09:31

Pokud se nepletu tak retenci spojenou s roamingem (jakékoli slevy čehokoli v zahraničí) vodafone nedává, ale klidně to zkus a pak nám dej vědět. Proč se ptáš na retenci v roamingu tady a ne operátorů kteří ti to přpadně mohou dát (lze-li to ) ?? Zkus a dej vědět, sám jsem zvědav.
Ale jinak ten tip s tím offline atlasem není špatný - a máš to napořád, a napořád, a napořád...
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod apollo2002 4. 7. 2012 10:30

pota píše: Za 260kč si můžu koupit jejich SIM, ale chtěl jsem být na svém čísle se svým telefonem.

Když si v Polsku najdeš operátora Play, koupíš simkartu za 5 Zl (30 Kč), pak si dobiješ kredit kolik uznáš za vhodné. Na takhle předplacený kartě jsem osobně využil třeba 500 MB za cenu 90 Kč. Víc jsem nechtěl, protože jsem si připadal jak alenka v říši divů. A to už to svoje číslo klidně nacpu do nějakýho telefonu bokem.
apollo2002
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 4. 7. 2012 11:43

mobilman: Zkusil jsem to, ale bohužel špatným stylem- prostě jsem se zeptal na slevu a prý to nejde. Požadovanou slevu na rozšíření FUP, neboli dokoupení dat ještě nekomentovali.
U atlasu je nevýhoda, že může být zastaralý a nemůžu mu říct- najdi nejbližší MC donald.

apollo2002: Díky za tip.

Asi to vyřeším tak, že se budu snažit teď šetřit data a když v Polsku budu nutně potřebovat net, zaplatím si VF Passport data den, tzn. 50kč.....
pota
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 4. 7. 2012 13:40

no nebo zkus najít nějaký prográmek který ti najde nějakou nejbližší veřejnou wifinu
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod pota 4. 7. 2012 14:34

To na iPhone asi není. Ale hledat je ručně nebude problém. Např. na Madeiře je státní hot spot v každé "*****".
pota
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 4. 7. 2012 15:30

pota píše:zaplatím si VF Passport data den, tzn. 50kč.....

tak vidis, od ctvrtka do nedele to mas za 200 (4x50) ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 4. 7. 2012 15:57

pota píše:To na iPhone asi není. Ale hledat je ručně nebude problém. Např. na Madeiře je státní hot spot v každé "*****".

Ale co to meleš, zadej Wi-Fi Finder a máš to. a není to zdaleka jediný prográmek...
mobilman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka